Как се публикува Вашата книга # 4: Разпространяване и форматиране на вашите книги

Това важи без значение, за да ли сте сами дизайнирали своята покривачка книгу, или да някой друг ради да за вас. Желайте да се уверите, че ще ви поклокате доброто адаптиране на конвенциите и стилуса на жанра или нише в което публикувате.


Научете повече как да направите покривач за книги.

Chesson по-нататък разгражда елементарите, които са важни за покриване на книга.

„Заглавието на вашите книги е главното, от което ще бъде потенциален купак, създал своя първа dojam, затова е ключово, за да бъдете всички изповедка. Най-важното, което трябва да вземете предвид при изследването на титулярния цвят и шрифта, който се състезава [за] омотни и какъвто и да е външен вид, ако съществува определена снимка на вида или позина, която изглежда популярна и всяка друга тенденция, която се прилага . "

Дейв Чесон, Kindle Marketing Джедай в Kindlepreur, повече информация за неговата уеб страница,

"Kindlepreneur е сайт, който предшестваше напредничави маркетингови книги. Те техники се справят и тествам и разделят на кораке, които могат да предприемат всички. Също така съм показал своята личност и показах малко хумора. "

Друго разглеждане преди публикуването

Da li vam е книга необходима ISBN номер? ISBN означение Международни стандартни книги.

Този 13-цифрен брой се използва на международно ниво като уникален идентификатор за книги. Jedina svrha ISBN-a е да се установи и идентифицира едно заглавие или издание naslova od jednog izdavača и jedinstveno za to izdanje. Отредени дистрибутори книга изискват ISBN номер за продажба на вашите книги.

Ако nameravate да продавате knjigu в knjižare или да имате в библиотека, трябва да имате ISBN номер.

Авторите, които сами публикуват своята книга, имат две опции, когато е по въпроса прихващането ISBN-a. Можете да изберете ISBN номер, използвайки вашите самопублични компании или да оставите на ISBN.org за закупуване. ISBN-ovi мога да се похвалим, пакет с ISBN.org започва на $ 350.

Въпреки това, някои платформи като това, което Smashwords ще ви създадат дати ISBN безплатно. Ако ви трябва ISBN, това е отлична опция.

Публикуването на вашите книги не е вашето пътуване …

Unutrašnji график, дизайн и оформяне на книга помаза да се ръководи досега в живота и да се появи вашата репутация като вероятностни автори.

Ali šta е страхотна книга без читателка? Вижте следните публикации в сериите, за да знаете ключови реклами на своите публикувани книги.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map