Обичайте я или я мразете, едно е сигурно, вероятно сте чували за Тейлър Суифт и знаете, че тя е кънтри певица / автор на песни.


Има много причини за метеоричния възход на Суифт към успеха, включително песни, които говорят на младежите и някои мощни музиканти, които са й помогнали по пътя.

Суифт беше най-младият автор на песни, нает от Sony и най-младата певица, която пише и изпълнява песен, която попадна номер едно в класацията на Hot Country Songs.

Forbes я класира като една от 100-те най-силни жени през 2015 г. (# 64) и 2017 г. (# 85). Как постигна толкова успех в такава млада възраст?

Суифт определено е кралицата на социалните медии. Тя има 109 милиона последователи в Instagram и 85,6 милиона последователи в Twitter към юни 2018 г. Този брой продължава да расте, когато достига до феновете, те се връщат назад и туитовете й се споделят около Twittersphere.

Има няколко основни начина, по които Суифт намира успех.

Със сигурност можете да повторите тези елементи със собствения си блог, независимо дали става въпрос за музика или просто за друга тема, за която можете да се сетите.

Репутация-hearsals ????

Публикация, споделена от Тейлър Суифт (@taylorswift) на 12 февруари 2018 г. от 9:24 ч. PST

1. Познайте своята ниша

Тейлър Суифт знае музика. Тя може да свири на китара, тя пише свои песни и пее. Не печелите 7 награди „Грами“, 11 награди „Американска музика и 6 кънтри музикална асоциация“, без да знаете нещо или две за музиката.

Подобно на Swift, трябва да знаете всичко възможно за вашата ниша и за блоговете. Ако планирате да започнете блог за винтидж десерти, по-добре знаете как да си направите ирландска ябълкова торта, както и старомоден бананов пудинг.

Уроци

Как можете да използвате това в собствените си кампании за социални медии?

  • Варирайте публикациите си. Не се опитвайте постоянно да продавате нещо на своите последователи. Вместо това споделете интересен цитат, разкажете им забавна история за това как продуктът ви е дошъл или ги ретуирайте.
  • Не забравяйте, че връзките в социалните медии трябва да бъдат двупосочна улица. Те ретуират, ти им благодариш или ги ретуираш.
  • Започнете хештег и любим, когато клиентите го използват.
  • Създайте нови приятелства и бъдете по-достъпни.

3- Достигнете до фенове

В свят, в който знаменитостите често са недостъпни (и аз не ги обвинявам, те трябва да се предпазят от луди фенове, Тейлър посяга към своите фенове.

Феновете се вълнуват, когато тя прави това, което тя нарича Тейлъркинг. Това е по същество нейното търсене на споменаването й в социалните медии и след това коментирането на това в собствените й социални медии. Можете ли да си представите, че сте на 14 и любимата ви кънтри певица ретуира вашата снимка и цитира някои текстове на песни?

Тъй като повечето знаменитости не си взаимодействат с не-знаменитостите по този начин, това е вълнуващо и то получава много забележимост.

Суифт също прави нещо доста уникално. Тя изпраща случайни пакети за грижи на своите фенове (гледайте видео).

Не след дълго 1989 г. беше освободен, някои от нейните фенове в социалните медии започнаха да получават случайни пакети. Това не бяха само промоционални пакети, а персонализирани подаръци, специално пригодени за този човек. Приличаше повече на подарък от един приятел на друг, отколкото на всичко друго. Социалните медии се озариха с видеоклипове и публикации за раздаването на подаръци. Феновете го нарекоха “Swiftmas”, както се случи около празниците.

Уроци

  • Всяка година преглеждайте отношенията си с други блогъри. Кои от тях са полезни и на двамата? Кои от тях трябва да са минали партньорства, защото е време да продължим?
  • Вижте вашата уеб хостинг компания всяка година или така. Пакетът, който продължавате, все още отговаря на вашите нужди като блогър? Този хост предлага ли по-добър пакет? Може дори да искате да поискате отстъпка, ако сте били с тях от няколко години. Ако смятате, че е време да преминете към нова хостинг компания, вижте нашите хостинг отзиви за някои идеи.
  • Вижте услугите, за които плащате. Използвате ли ги всички? Има ли по-добро обслужване? Например, наскоро си размених услуга в социалните медии, която използвах за различна и резултатите бяха доста добри. Новата услуга е по-евтина и предлага повече взаимодействия на ден за тази по-ниска цена.

5- Бъди суперзвезда

От момента, в който Тейлър Суифт подписа този договор на млада 14-годишна възраст, тя влезе в ролята си като суперзвездата, която знаеше. Не се страхува да бъде себе си и често е много тъпа относно мотивациите си. Например, за медиите й се казва, че често прави глупави лица, за да могат феновете й да създават мемове, които да вървят със снимката.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me