30 Blogger-tip til, hvordan man vokser blog-læserskab

At oprette en blog, der tiltrækker læsere fra at vende tilbage, er enhver bloggers mål.


Vi alle opmærksomme på at skrive blogindlæg alene får ikke resultater. Vores blog skal have et publikum, der læser og engagerer sig med indholdet.

Hvorfor tiltrækker loyale bloglæsere noget? Der er 73,9 millioner indlæg på WordPress.com på kun en måned (december 2016, kilde).

Heldigvis er der mange ting, vi kan gøre for at forhindre, at besøgende kommer tilbage for mere. Vi kan skrive længere indhold, integrere dette indhold med sociale medier, promovere vores blog, tilbyde unikke funktioner osv.

I tidligere blogindlæg har vi også foreslået et par ud af boksen metoder til at udvide bloglæserskare:

 1. Udvid din fortællingsteknik for at sætte dine læsere sammen.
 2. Brug gratis telefontjeneste til at tiltrække lyttere.
 3. Kom godt i gang med videomarkedsføring til din blog.

Men hvilken er den mest effektive eller omkostningseffektive måde at starte med?

Ekspertips til at vokse bloglæserskab

For at få et bedre billede har jeg nået 30 bloggere med et spørgsmål:

“Hvordan vokser du din blog-læserskare?”

Svarene var oplysende. Der er mange nyttige tip, jeg lærte, da jeg begyndte at indsamle feedback.

Her er listen over bloggere i ingen særlig rækkefølge:

Michael Pozdnev / Lisa Sicard / Kulwant Nagi / Ashley Faulkes / Sharon Hurley Hall / Chris Well / Nate Shivar / Daren Low / / Brian Jackson / Harleena Singh / David Hartshorne / Amanda Menzies / Jasper / Stuart Davidson / Mike Allton / Tereza Litsa / Cent Muru / Kathryn Trainor / Chris Makara / Marina Barayeva / Bill Achola / Patricia Weber / Michael Karp / Jason Quey / Lorraine Reguly / Viktor Egri / Dante Harker / Susan Payton / Justice Mitchell / Julie Blakley

Så kom dig komfortabel, og lad os komme til det!

Michael Pozdnev – IWannaBeABlogger

Pozdnev delte, at når der er intens konkurrence, er det meget vigtigt at vælge den rigtige strategi for at øge antallet af dine læsere.

Jeg valgte måde at opbygge forhold til andre bloggere. Vejen til venskab, ”delte han. ”Jeg valgte mine fremtidige venner blandt kommentarer. De, der kommenterede de artikler, der er relevante for mit emne.

Sådan kom Pozdnev med sin blogger-outreach-teknik – BFF Kommenter Technique.

”Hvis du kigger nærmere på, vil du se, at hver af mine artikler får mere end 90 kommentarer og 1 000 sociale aktier. Alt det, der blev muligt takket være venskab. ”

Når Pozdnev havde venner, begyndte hans trafik fra både sociale medier og søgemaskiner at vokse. ”Vigtigst af alt fik jeg støtte fra ligesindede!”

Lisa Sicard – InspireToThrive

Lisa Sicard lærte at udvide sin bloglæserskare ved at kommentere andres blogindlæg regelmæssigt. Hun rådgiver at blive kendt som en topkommentator i din særlige niche.

En anden måde at udvide dit blogpublikum til at udvide din e-mail-liste. Tilbyde en gratis e-bog eller et produkt. Sælg ikke e-mails og give nogle gode oplysninger til dine læsere. Sørg for at promovere det på din blog og i slutningen af ​​dine indlæg.

Sicard mener også, at en anden måde at opbygge dit læserskab er ikke at gøre dine pauser for lange (30+ dage).

Hun tilføjede: ”Mange mennesker starter og afslutter hele tiden, så din liste er som en drejelig dør. Vær altid derude et eller andet sted for at blive bemærket. Vær ikke på ethvert socialt netværk, vælg dem, du føler dig godt tilpas med, og som fungerer for dig! ”

Kulwant Nagi – BloggingCage

Kulwant Nagi delte, at gæsteblogging kan være en af ​​de bedste måder at skabe en blog-læserskare på. Ved at blogge gæst kan du etablere din tilstedeværelse foran et relevant publikum, der allerede besøger gode blogs.

Nagi sagde: ”Skriv et dybtgående EPIC-stykke indhold, og indsend det på kvalitetsblogger. Hvis du forbinder publikum med dine ord, er det mest sandsynligt, at de besøger din blog gennem forfatterens biograf. ”

Nagi opfordrede også bloggere til at blive involveret i lyd-, video- og tekstinterviews på andre nichespecifikke blogs. ”Del din historie med verden. Del unikke tip, der giver gode resultater. Dette kan du trykke på flere mennesker og tiltrække dem til din blog. ”

Ashley Faulkes – MadLemmings

Ashley Faulkes deler, at en af ​​de bedste måder at imponere mennesker og lokke dem til at blive fan og en læser er at skabe forbløffende indhold.

”Jeg ved, at det alene ikke hjælper dig. Så lad mig give dig et eksempel sammen med nogle grunde … ”bød hun.

Du kan skrive 10 ret interessante blogindlæg om emner, der er slået ihjel (hvilket er næsten uundgåeligt i dag) ELLER du kan skrive noget forbløffende, der er “ud over det”, der allerede findes derude. Ja, det tager 5x så lang tid, men du vil bestemt skille dig ud og få meget flere læsere.

Vil du have et eksempel?

Jeg skrev et indlæg om, hvordan man opretter det bedste SEO-indhold for bare et par måneder siden. Det brækkede alle aspekterne ved at skrive indhold og optimere det til SEO.

Det indeholdt så mange detaljer og eksempler, som jeg kunne finde. Det havde billeder, citater, videoer, og jeg oprettede endda en infographic, der fulgte med det.

Faulkes mener, at ved at oprette et sådant forbløffende indhold vil du opdage, at det ikke kun deles og knyttes til langt mere, men at du får meget mere opmærksomhed og læsere som et resultat. F.eks. Har det indlæg, hun nævner ovenfor, allerede 2.300 delinger på sociale medier.

“Bare sørg for at finde det rigtige emne (til din niche og publikum) og noget, du først kan slå konkurrencen på.”

Sharon Hurley Hall – SharonHH

Den vigtigste måde, Sharon Hurley Hall udvider sin blog-læserskare på, er via smart social deling.

Jeg bruger Twitter meget, men det er så travlt, at det er let for folk at gå glip af det, du deler. For at imødegå det er jeg nødt til at få mit indhold foran forskellige mennesker på forskellige tidspunkter. Jeg bruger to værktøjer til dette: Missinglettr og Buffer. Når du linker din blog til Missinglettr, opretter den en kampagne med billed- og tekst-tweets til at løbe over det følgende år. Du kan tilføje og redigere hashtags og slette opdateringer, du ikke kan lide, og derefter godkende kampagnen.

Da Hall også skriver på masser af blogs (med links tilbage til sit eget sted), ønsker hun også at promovere dette indhold. Hun delte: ”Det er her, Buffer kommer ind. Jeg Buffer indlægget ved hjælp af Power Scheduler-funktionen til at sende lidt forskellige opdateringer over en måned eller mere. Jeg tjekker også Buffer-analyse for at se, hvilke opdateringer der har gjort det godt, så jeg kan dele dem igen senere. ”

”Ikke kun vokser denne strategi læserskabet på min egen blog, men den tiltrækker også kunder, der vil have mig til at blogge professionelt for dem – en dobbelt gevinst!”

Chris Well – BuildYourBrandAcademy

Chris Well har en unik indsats for at bringe flere læsere til din blog. Han promoverer stedsegrønne artikler på sociale medier. Som han udtrykte det, promoverer han dem ”gentagne gange”.

Han delte, ”Alt for ofte sender bloggere en enkelt besked, der skal udføres med det. Men kun en procentdel af tilhængere vil se et hvilket som helst indlæg. Derfor er idealet at sende flere indlæg til forskellige tidspunkter på forskellige dage for at nå flere af dine følgere. ”

Vel tilbyder en enkel tretrinsplan, der hjælper dig med at promovere stedsegrønne artikler:

 1. Opret tre eller fire måder at beskrive det stykke indhold på. Prøv at henvende dig til stillingen fra forskellige vinkler eller find forskellige interessepunkter.
 2. Opret passende sociale mediegrafik til at ledsage disse indlæg. Brug gratis værktøjer som Pablo eller Canva.
 3. Planlæg disse indlæg til at cyklus uendeligt med gratis værktøjer som Recurpost eller Social Jukebox.

Nate Shivar – ShivarWeb

Nate Shivar fokuserer på brugerpersoner for at finde ud af, hvem der ville være en god læser til sin blog, og hvordan man kan målrette mod disse læsere.

”Jeg har 3 brugerpersoner, der repræsenterer folk, der ville være godt for min blog. Jeg har udviklet indholdstemaer, der vedrører deres bekymringer. Inden for disse indholdstemaer gør jeg dybt indhold & søgeordsundersøgelse for at finde ud af, hvilket indhold de vil have & hvad de vil se inden for dette indhold. ”

Efter offentliggørelse udfører Shivar standard sociale, e-mail-promovering og betalte sociale annoncer. ”Men de to vigtigste ting er, at jeg forbliver konsekvent over tid og holder mit mest succesrige gamle indhold opdateret og frisk.”

Med tiden er det at opbygge en læserskare som at bygge en mur – tilføj mursten for mursten, og lad ikke den falde ned.

Daren Low – Bitcatcha

En af metoderne, som Daren Low bruger til at udvide sit læserskare, er ved at tilbyde gæsterne mulighed for at skrive på hans websted.

Det lyder underligt til at begynde med, fordi det ser ud til, at jeg i stedet for at udvide min læserskare lækker dem ud. Dog tænker jeg anderledes, fordi jeg med gæstebloggere ikke kun møder flere mennesker (gæstebloggerne selv), jeg får gratis kampagner til min blog.

Metoden fungerer godt, fordi det er en win / win. Gæstebloggere når publikum på Lows side, men også hans blog får eksponering, når de deler gæsteposten til deres sociale mediekanaler.

”Som et resultat får vi begge muligheden for at benytte hinandens læserskare. Jeg ser dette som en win-win situation. Dertil kommer, at få Facebook-annoncer er en effektiv måde at udvide min rækkevidde. Boost-post kommer godt med til at promovere blogposts til langt større publikum. Disse 2 metoder fungerer dog kun, hvis det pågældende blogindlæg er af topkvalitet. ”

Brian Jackson – BrianJackson

Brian Jacksons blog voksede på en unik måde. Han startede med personlig branding på brianjackson.io og migrerede det til sidst til woorkup.com-mærket, som det er nu.

”Jeg finder ud af, at selv på woorkup-mærket, hvis jeg holder tingene mere personlige, har jeg meget mere engagement fra folk. Jeg tror, ​​at vi som samfund bare naturligt forholder os bedre til mennesker, snarere end et brand. Derfor skriver jeg altid i første person. ”

En anden ting Jackson gør er at prøve at dele tip og strategier, som han har svært ved at finde på Google. Han tilføjede, ”Selvfølgelig laver jeg nøgleordsundersøgelser, men delingstips, der ikke er blevet hashet tusind gange online, tror jeg, har givet mig fordelen på noget af mit indhold. Hvis jeg google noget og ikke kan finde svaret på under 5 minutter, tænker jeg straks på at gøre det til et blogindlæg. Dette øger tilmeldinger til nyhedsbrev og skaber også nogle gode samtaler fra læserne, da de sandsynligvis ikke har fundet indholdet noget sted endnu. ”

Jackson føler, at # 1 måde at vokse din blog på er gennem konsistens og disciplin.

Der er ingen hurtig vej til succes med en blog, du skal bruge tid og kræfter, og i sidste ende vil du se afkastet. Og hvis du lige er begyndt, skal du holde dig med det i mindst 6 måneder. Jeg har fundet på nye sider, 6-månedersmærket ser ud til at være det søde sted, hvor tingene begynder at ske.

Harleena Singh – Aha-Now

Harleena Singh råder til at tage en mangfoldig tilgang med hensyn til at udvide din blog-læserskare. Hun sagde: “Du kan udnytte de promoverede sociale medier og opbygge relationer, bruge blogkommentarer og bidrage med gæsteposter på steder med høj trafik, deltage i bloggsamfund og gennemføre interessante begivenheder på din blog.”

Hun tilføjer, at alt hvad du skal gøre er at være kreativ og fremstille kvalitetsindhold, der er nyttigt for læserne – give værdi og gøre læserne værdifulde.

Hvis du fokuserer på CRUX for blogging, det vil sige indhold + relationer + brugeroplevelse, vil du helt sikkert se en stigning i din blog-læserskare.

David Hartshorne – ByteOfData.com

David Hartshorne peger på en af ​​de vigtigste ting at starte: ”Du skal promovere dit blogindlæg. Yep. Udgivelse er kun starten. ”

Organisk trafik fra søgemaskiner vil tage lang tid at realisere sig på en ny blog, så reklame kan være afgørende.

Så her er et par ting, du kan gøre lige nu for at få trafik til din blog ifølge Hartshorne:

 1. Spørg dine venner – Der er ikke noget galt i at e-maile eller tweete dine kammerater og bede dem om at “lide og dele” dit indlæg. Hver bit hjælper.
 2. E-mail din liste – Hvis du har folk på din e-mail-liste, så fortæl dem om dine nye indlæg. Hvis du ikke har en e-mail-liste, skal du begynde at oprette en.
 3. Post på sociale medier – Skriv til hver af dine sociale mediekonti for at få bolden til at rulle der. Føj derefter til Buffer, så meddelelsen gentages et par gange i de kommende timer / dage.
 4. Underret influencere – Hvis du har nævnt en person eller virksomhed i dit indlæg, så fortæl dem om det. Og bede dem om at dele det med deres publikum.
 5. Blogpromovering – Prøv disse kanaler til at starte med: JustRetweet, CoPromote og Triberr.
 6. Blogkommentering – sidst, men ikke mindst, prøv at fortsætte med at kommentere relevante blogs. Dette er en fantastisk måde at opbygge relationer i din niche og tiltrække læsere til din blog.

”Jeg håber, at disse tip hjælper dig med at vokse din blog-læserskare. Vær tålmodig og vedholdende. Det tager tid. Men det vil være det til sidst, ”opfordrede han.

Amanda Menzies – MakeupAndBeauty

Amanda Menzies føler det bedste råd, hun kan tilbyde, er at interagere med mennesker på sociale medier. Ved at vise en interesse for andre mennesker vil de begynde at vise en interesse for dig og (forhåbentlig) din blog.

”For den type blogs, jeg skriver, synes jeg at forbinde med mærker en glimrende måde at få dit navn / blog set af et meget bredere publikum. Jeg mærker altid et brand, jeg har talt om i mine blogs, og håber, at de kan lide det, kommentere det eller dele det på deres sociale medier, så bliver det set af deres enorme publikum, og fordi de har interageret med dig, vil folk tænke det må være værd at se på. ”

Jeg havde en brand pin en af ​​mine blog fotos til Pinterest, og det øgede min blogtrafik med en enorm mængde bare fra et foto.

Jasper – OpportunityBuilding

Jasper delte sine tanker om at skabe et læserskare.

Den bedste måde at udvide dit læserskare på er at være interesseret i andre mennesker. Vær den første til at nå ud, opbygge forhold til dine læsere og andre bloggere. Ja, det er meget arbejde. Men det er også sjovt og meget indbringende.

Hvad kan du forvente, hvis du følger Jaspers råd?

 • Mere trafik
 • Gæstepostmuligheder
 • Selv betalt arbejde

Alt dette kommer fra konsekvent netværk online. ”Jeg anbefaler stærkt blogkommentarer som udgangspunkt. Selv i 2016 er blogkommentarer stadig en meget kraftig måde at opbygge og opretholde relationer på, ”delte han.

Stuart Davidson – StuartJDavidson

Stuart Davidson har en simpel strategi til at vokse blog-læserskare, og det er søgning. ”Folk skal først finde dit indhold, før de er i stand til at forbruge det og i sidste ende handle efter det, så trafik er det første element i læserskare.”

Så mange mennesker bruger søgemaskiner som Google til at finde indhold. Uden tvivl gør dine ideelle læsere det også. Ved at placere artikler højt i søgeresultater for nøgleord, der har store søgemængder foretaget af dine ideelle perspektiver, kan du tiltrække ensartede og bæredygtige trafikniveauer til dit indhold.

Davidson rådgiver, at når indholdet først finder dit indhold, skal indholdet også overbevise dem om at gribe ind. “Indhold af god kvalitet vil bevare opmærksomheden og skabe autoritet og troværdighed, mens der er behov for en klar og attraktiv opfordring til handlinger for at oversætte læserskare til resultater.”

Mike Allton – TheSocialMediaHat

Mike Allton har faktisk to (meget forskellige) teknikker til voksende publikum.

Den første er at skabe godt indhold og sikre, at det deles overalt. Det lyder enkelt, men det er selvfølgelig en enorm mængde arbejde. Jeg bruger tid på at oprette artiklen, offentliggøre den og derefter gå gennem min 30+ Point Blog Promoveringsliste for at dele den med alle mine sociale netværk, e-mail-abonnenter og andre medier. Når læserne kommer ind i artiklen, hvis de kan lide den, vil de dele den med deres egne målgrupper og således vokse min læserskare.

Den anden teknik, han bruger, er at udnytte andres publikum gennem gæsteblogsposter, podcasts og live videoudsendelser.

”Dette var særlig effektivt for et par år siden ved hjælp af Google Hangouts og de ugentlige shows, som mange tv-stationer oprettede. Jeg ville udvikle et forhold til en tv-selskab, normalt ved at deltage i deres shows og efterlade smarte kommentarer, blive inviteret til at deltage i et fremtidig show og derefter gøre et så godt job som jeg kunne som gæst. Disse muligheder for at demonstrere min ekspertise, live, havde enorm indflydelse på seerne (og min forretning!). ”

Tereza Litsa – TerezaLitsa

Hvis du vil øge din blogs læserskare, siger Tereza Litsa, at du skal starte med at analysere dit eksisterende indhold og det aktuelle niveau for engagement med dit publikum. Hvilke emner fungerer bedre, og hvad får en læser til at dele dine indlæg?

”Når du først har forstået det indhold, der bedst fungerer, er det næste trin at oprette en simpel indholdskalender, der organiserer dine ideer i en plan. Dette hjælper dig med at skrive mere konsekvent, og det kan forbedre din motivation, mens du tænker på dine oprindelige mål. ”

Hun tilføjer, at kvaliteten af ​​indholdet altid er vigtigt, men det er også distribution, der betyder noget.

Hvordan vil de potentielle læsere opdage din blog? Hvilke kanaler skal du bruge til promovering af dit indhold? Smart og konsekvent distribution kan hjælpe dig med at tiltrække et bredere publikum. Derudover er det altid en god ide at tænke uden for boksen og eksperimentere med nye indholdstyper, formater eller endda distributionskanaler.

Litsa understreger, at det vigtigste er dog at huske, at din personlige stemme og din autoritet fungerer som de bedste værktøjer til din blog. ”Det er ikke nødvendigt at ofre disse med henblik på øget trafik!”

Cent Muru – SocialMediaMarketo

Cent Muru påpeger, at væk er de dage, hvor du blot kan oprette forbløffende indhold for at udvide din blogs læserskare. ”Fantastisk indhold er et must, men det vil simpelthen ikke skære ned i den moderne verden uden nogen ekstra hjælp.”

Muru tilbyder en 3-punkts combo til at vokse blog-læserskare:

 • Fantastisk indhold
 • Opret visuel appel til dit indhold som infografik
 • God marketingplan for indhold eller en tjekliste

”Bare det at skabe god infografik og offentliggøre på din blog gør det heller ikke; du er nødt til at nå ud for at få det offentliggjort på større websteder som SocialMediaToday, Inc, Forbes eller iværksætter for at få anerkendelse og opbygge din egen blogs læserskare, ”sagde Muru.

Kathryn Trainor – FuggsAndFoach

Kathryn Trainor delte: “Jeg kan virkelig ikke huske, hvordan det hele startede, men da min blog-læserskare virkelig voksede, da jeg gjorde følgende 4 ting.”

 1. Send mere end en på mere end en måde – Du kan bruge dit websted, men bruge dine sociale medier til at hjælpe dig også. At holde dem aktive og sende et par gange om dagen kan give dig et par ekstra seere.
 2. Kend dit publikum – Har du en masse travle mødre, der kun tjekker online kl. 17, mens du laver middag? Har du forretningssindede mennesker, der er fokuseret hele dagen.
 3. Vær reel, vær en person – Interaktion er en vigtig måde at få læserskare på. Hvis de ved, at du er ægte, og du taler med dem, vil de vende tilbage. De ser dig som en person, ikke kun en person, der sætter ord for at sætte ord.
 4. Hav det sjovt – Hvis det ikke er sjovt, fungerer det ikke! Din læser kan også se det!

Chris Makara – ChrisMakara

For Chris Makara kan voksende bloglæserskare udføres på en række forskellige måder. “En af mine yndlingsmåder er at udnytte stedsegrønne blogindhold i genanvendte sociale medieindlæg.”

Denne metode giver Makara løbende mulighed for at markedsføre sit indhold igen og igen på sociale mediekanaler. Han tilføjede: ”En god del af dit sociale følger bliver ikke ivrige læsere af din blog. Men hvis du er i stand til konsekvent at dele dit indhold på dine sociale konti, begynder du at generere klik på dit indhold. ”

Inden for dine blogindlæg er det bedst at have en slags indholdsopgradering for at få fat i deres e-mail-adresse. Derudover kan du bruge overlays, afslutte pop-ups osv. (Så irriterende som de kan være, men de fungerer) til at oprette din e-mail-liste til dit nyhedsbrev.

Marina Barayeva – IntNetworkPlus

Marina Barayeva rådgiver, at når du arbejder på din blog, skal du starte med at oprette værdifuldt indhold, før du bekymrer dig om noget andet. Fokuser på indhold, som folk læser og kan implementere i deres arbejde eller liv og få resultater. ”Når de ser, at noget fungerer, vil de vende tilbage til stedet for de nye opdateringer. Optimer dit indlæg til SEO, men hold det stadig læsbart. ”

Barayeva rådgiver også om at promovere dit eget arbejde så meget som muligt:

 • Del via sociale medienetværk.
 • Opret forbindelse med andre bloggere og opbyg et forhold til dem; senere kan du dele hinandens indhold.
 • Medtag influencere i dine indlæg. Bed om deres mening eller tilladelse til at tilføje deres tilbud. Det kan være et roundup-indlæg eller bare et tilbud inde i din artikel. Skriv dem en e-mail efter offentliggørelsen og tak for dem for deres hjælp. Nogle af dem vil dele dit indlæg.

Barayeva siger også at lede efter muligheder for at gæsteopslag på websteder, hvor din målgruppe hænger ud. ”Gå til et websted som helpareporter.com og se, om nogen leder efter råd inden for din ekspertise og vil kreditere dit websted med svaret.

“Kort sagt, den voksende blogformel: skab indhold, promover overalt og skiller sig ud på de populære platforme.”

Bill Acholla – BillAcholla

Bill Acholla har nogle metoder, der har fungeret godt for ham til at vokse sin egen blog-læserskare. Han deler:

 1. Jeg bruger den første dag på at finde et emne, der er unikt og forholdsvis lavt i konkurrence. Jeg går i gang med SEMrush.com for at finde de rigtige nøgleord, som folk faktisk søger efter.
 2. Når jeg har bestemt mig for nøgleordet, bruger jeg de næste fire dage på at skabe det rigtige indhold. Før jeg begynder at skrive, skal jeg sørge for, at jeg har identificeret smertepunkterne og understøttende oplysninger, der hjælper mig med at skrive et engagerende indhold.
 3. Jeg ville offentliggøre indholdet på min blog.
 4. Så brugte jeg 1 måned på at promovere mit episke indhold gennem Pre-Outreach Marketing og gæsteblogging.

”Disse metoder fungerer. De har arbejdet for mig, og de vil også arbejde for dig. ”

Patricia Weber – Patricia-Weber

Patricia Weber rådgiver, at nye bloggere skal gøre det at vokse et læserskab til deres højeste prioritet i de første 90 dage og derefter fortsætte med at overvåge læserskabets vækst derfra.

I løbet af de syv eller 8 år, hun blogger, er der et par taktikker, der forbliver hendes favorit:

 1. Samarbejd med andre bloggere ved at dele deres indlæg, kommentere deres indlæg og være sammen med dem i samfund.
 2. Udgivelse af højkvalitetsindhold på min blog, så læserne fortsat vil have flere og andre højprofilerede bloggere til at bede mig om at gæsteindlæg for deres lignende emneblog.
 3. Fortsæt med at styrke min selvpromoteringsmuskel. I disse dage engagerer jeg mig mere med live-streaming, fordi jeg som mere introvert giver mig mulighed for at tale, som om jeg taler med et lille, intimt publikum. Jeg har en webmaster til at udføre alle blogtekniske justeringer med små ting som plug-ins for at hjælpe med SEO. Men noget jeg inkorporerer, mere i disse dage og antal
 4. Hashtags i mine posttitler for at drage fordel af organisk rækkevidde. Med lidt research for at finde den stærkeste er min oplevelse indtil videre mere engagement og flere sidevisninger.

Michael Karp – Kopikontakt

Jeg bruger en masse tid på at promovere mit indhold. Jeg bruger stort set gratis metoder som disse på grund af den langsigtede ROI og de opbyggede relationer. Jeg laver typisk en masse e-mail-udbud, så snart jeg offentliggør et indlæg. Derefter arbejder jeg på at oprette links for at få det rangeret. Det er lidt mere kompliceret end det, men jeg har kondenseret det til en 7-trins proces, der kan downloades her.

Jason Quey – CofoundersWithClass

Ifølge Jason Quey er der flere måder at skabe en blog-læserskare på.

Min anbefaling er at fokusere på en marketingkanal, der er bæredygtig (for en blog, der primært er SEO, PPC, word of mouth og store partnerskaber).

Derefter foreslår Quey at lære, hvordan man bruger 1-2 andre marketingkanaler til at nå dette mål. “Først når du har mestret disse kanaler, skal du overveje noget andet.”

Lorraine Reguly – WordingWell

Lorraine giver regelmæssigt konsekvent værdi til sine læsere og lader dem vide, at hun forstår deres kamp.

”Ved at behandle dem med respekt og hjælpe dem har jeg vokset min læserskare. Jeg deler også relevant information på mine sociale medieplatforme med dem. På den måde ved de, at jeg ikke er spammy og IKKE reklamerer for kun mit eget indhold. De ved, at jeg konsekvent tænker på dem, og hvad de er interesseret i. ”

Som et resultat respekterer de mig meget.

Viktor Egri – Automizy

”Jeg kører blog.automizy.com og vi startede vores rejse i 2016. I dag har vi 3k sessioner månedligt på vores blog, der ikke er enorm, men alligevel, den er meget målrettet og ikke dårlig, da vi startede med 100 sessioner i februar 2016.

At komme i gang med en blog er udfordrende, består af masser af komponenter. Hvis du går glip af noget, har du et vanskeligt job:

 1. Ideel læserprofil (køberpersoner for din virksomhed)
 2. Indhold, der virkelig hjælper dem (god indholdsstrategi)
 3. Hyppig udstationering
 4. En god og målt indholdsfremmende proces

Vores proces ser sådan ud:

 1. Indsamling af emner og indsættelse i indholdskalender
 2. SEO-research til den kommende artikel
 3. Skrivning af indholdet med nøgleordene i tankerne
 4. Tilføjelse af “bonusindhold”, downloadbart gratis indhold til artiklen
 5. Udstationering altid på samme dag på samme tid
 6. Promovering: Generering af UTM-tags, deling af indholdet med abonnenter, i fora og samfund, hvor vores læsere er, deling på sociale medier ved hjælp af CoPromote
 7. Analyse af kanalernes forestillinger i Google Analytics

Dante Harker – DanteHarker

Dante Harker peger på noget software, der kan hjælpe dig med at udvide din blog-læserskare.

Jeg gør masser af ting for at få min bloglæsere til at vokse, men en af ​​de mere oversetes bruger softwaren Massplanner. Dette er fremragende planlægningssoftware, der kan gøre mere end stort set noget andet. En af dens store funktioner er at dele din blog på tværs af forskellige Facebook-grupper, der er i din niche. Det er værd at tjekke ud.

Susan Payton – Ægmarketing & Kommunikation

Når det kommer til at opbygge et publikum, synes Susan Payton at arbejde smartere, ikke hårdere.

En måde, der kræver meget lidt indsats for at øge en blogs læserskare, er at bruge WordPress-plugin Revive Old Post. Ikke blot peber det din sociale mediestrøm med nyttigt indhold, der vil tiltrække nye læsere, men det lyser også lys over ældre indhold, som du muligvis ikke aktivt promoverer. Bare indstil det og glem det! Det er konsekvent en af ​​mine største henvisninger til trafik til min blog.

Justice Mitchell – JusticeMitchell

Justice Mitchell understreger, at opbygning af et læserskare handler om at skabe indhold, der har en position eller mening, med en vilje til at udvikle det med dit publikum. ”Jeg afsky guruer, der sidder på soapboxes og browbeat-samtaler, der ikke falder i kø.”

Jeg kommer fra et kreativt sted, hvor ideer bliver større og bedre (eller papirkurven), jo mere de forfines. Hvis dit indhold ikke lader dørene være åbne, tiltrækker du en publikumstype, der ønsker at blive fortalt – “fårle”, hvis du vil. Det er fint for narsissistiske sycofanter, der skal være rigtige hele tiden, men der er ingen udfordring eller vækst i det. Publikum vil lære OG bidrage; Hvis du ikke er studerende i dit eget spil – drikker du bare dit eget pis.

Julie Blakley

Jeg stødte på Julies indlæg om 7 måder at vokse blogpublikum på, da jeg forskede på dette emne. Jeg fandt det nyttigt og besluttede at dele et af hendes tip her.

Synkroniser dit indhold til tredjepartspublikationer – Det er en af ​​de nemmeste og hurtigste måder at øge publikum og eksponering for dit indhold. Disse sider citeres ofte af en lang række mennesker, og dit indhold, der er offentliggjort der, vil sandsynligvis få mange flere sociale aktier. Disse sider kan også udsætte dit navn, links, virksomheds- og tankelederskab for et meget større publikum og kan igen styre flere mennesker tilbage til dit eget sted.

TL; DR: Seks takeaways for skyndte læsere

Der er mange værdifulde råd i dette indlæg fra bloggere i skyttegravene. Dette er de almindelige temaer, der syntes at stamme fra det flertal af succesrige bloggere:

 1. Skab reelle forhold til andre bloggere.
 2. Del og interager med andre på sociale medier platforme.
 3. Opret bedre og handlingsmæssigt indhold for at hjælpe dine læsere.
 4. Optimer dit indlæg for bedre placering af søgemaskinerne.
 5. Brug de rigtige værktøjer til at hjælpe dig med at udføre bedre forskning og markedsføring.
 6. Gør din handling til en gentagelig proces.

En stor tak til alle vores venner for at have taget dig tid til at dele deres tip til, hvordan man vokser bloglæserskare.

Jeg håber, at disse tip giver nogle solide ideer og grundlag for, hvordan vi kan udvide vores blog-læserskare. Hvis du har noget specifikt, der fungerer godt for dig, så del det med os på Twitter eller Facebook.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map