44 måder at blive autoritet i din niche

Vil du blive en autoritet i din blogs niche? At blive autoritet fastlægger ikke kun dit omdømme og ekspertise, men det er en sikker måde at tjene penge på og tjene penge på din blog. Hvordan?


Besvarelse af ”Hvorfor”: Fordele ved at være autoritet

Der er ingen bedre måde at opbygge dit omdømme som en influencer end at blive en autoritet.

1. Tillid Forbrugere køber fra bloggere, de har tillid til, selvom de ikke kender dem. I 2012 gennemførte Neilsen en undersøgelse, der viste, at 92% af forbrugerne havde tillid til anbefalinger fra enkeltpersoner over mærker.

2. Myndighed Myndighedstallene inviteres til podcasts og online tv-shows. I de sidste 2 år er jeg blevet inviteret til at tale på webinarer og online shows baseret på min ekspertise inden for min niche.

3. Tjen et forskud Bloggere og e-bogforfattere tilbydes forlagskontrakter. For eksempel fik Angela England tilbudt en kontrakt baseret på hende forud gennem sin blog og arbejde med andre.

4. Få gratis tv-tid Lokale tv-shows inviterer eksperter inden for forskellige emner til at tale. Fra en lille, lokal bloggerven til mig til grundlæggeren af ​​Naturally Savvy, bliver bloggere bedt af lokale netværksmorgen shows eller opfordret til shows som Good Morning America til at udføre segmenter og endda regelmæssige stykker.

5. Tale gebyrer Bloggere med autoritet kan nemt tone op på en konference, især hvis du har forbindelser. Min første koncert talte om SEO på iRetreat. Det hjalp, at konferencen var ny, og jeg kendte lederne.

44 måder at blive autoritet i din niche

Sådan bliver du en influencer i din niche

Hvordan bliver du en autoritet? Der er ikke kun en vej frem. Her er 44 måder at opbygge dine legitimationsoplysninger og blive ekspert på i din niche.

 1. Vær overalt. Konferencer, online, offline – jo mere synlig du er, jo bedre.
 2. Diversificer dit indhold. Video, infografik, artikel i lang form, sociale medier. Dette viser dig, hvad der fungerer, og hjælper dig med at vokse overalt.
 3. Tal på nye, små spillesteder i din niche. Brug Blab, Facebook Live eller Periscope til at opbygge dine taleevner og portefølje.
 4. Gæstepost for andre. I forår lavede jeg en “blitz” -kampagne med gæstepladser for flere venner, der er tankeledere i min niche om lignende emner. Derefter begyndte jeg at få masser af pladser!
 5. Champion andre. Når du har fælles grund med store ledere eller små bloggere, skal du støtte deres årsager med tags, råbe outs, indlæg, delinger og promoveringer.
 6. Forbedre din rækkevidde. Glem sidevisninger. Fokus på at vokse og engagere tilhængere via sociale medier og e-mail-abonnenter.
 7. Oplad, hvad du er værd. Influencere med autoritet deler gode råd, men arbejder aldrig gratis.
 8. Giv medfølende råd. Tal fra erfaring uden at være påtrængende, eller fortæl dem, hvordan du kan hjælpe.
 9. Vær ikke en røv. Hold dine vittigheder i god smag, undlad at opløse religioner og politiske kandidater, undgå at kalde folk navne som “dumme.” Du ved aldrig, hvornår nogen vil ødelægge dit omdømme som svar.
 10. Skriv som en journalist. Korrekt kreditartikler, kontroller folks titler, korriger din stavemåde og grammatik, og brug pålidelige kilder. Dette er et must, hvis du skriver om kontroversielle emner.
 11. Opret som en professionel producent. Selv hvis dine bag kulisserne opsættes er brostensbelagte sammen, skal video og fotos se fejlfri ud. Kontroller belysning, skygger, blænding, lyd, baggrund osv., Som om du var i et professionelt studie.
 12. Plagier ikke. Bliv inspireret af andre bloggere, men stjæl aldrig deres arbejde. Kreditkurser og køb billeder. Plagiering vil ødelægge dit omdømme.
 13. Vær opmærksom på din inspiration offentligt. Når du er inspireret, skal du gå videre og fortæl den indflydelsesrige ved at tagge på sociale medier og takke ham.
 14. Del dit sociale bevis. Havde et indlæg viralt? Har du været vist på Huffington Post? Talte eller organiserede en begivenhed? Opret et billede af, hvor du blev vist, for at opbygge din troværdighed.
 15. Deltag på alle de konferencer, du kan. Når du deltager, skal du oprette forbindelse til folk for at finde din stamme og holde kontakten. Husk også at sige ”hej” til talere og ledere.
 16. Løbende for at forbedre dig selv og lære dit emne. Der er ikke noget værre end at se et nyligt indlæg med forældede oplysninger. Hold dig opdateret om dit emne såvel som den nyeste bedste praksis for påvirkere.
 17. Lav fortalervirksomhed i din niche. Spred ordet om en sag. At indsamle underskrifter, dele andragender, foretage opkald og mere går langt for at gøre dig til en effektiv talsmand og autoritet.
 18. Besvar spørgsmål sagkyndigt. Foretag din research og kontroller dit svar, men svar ikke, hvad du ikke ved. I stedet skal du kontakte andre for svar, du har brug for.
 19. Samarbejde. At arbejde med en anden influencer på eller over dit niveau skal være gensidigt fordelagtigt.
 20. Ret dine fejl. Hvis du svarer noget forkert, eller ændrer din mening om et emne, skal du anerkende det.
 21. Opret tankelederlister. Hvis du kender andre ledere i din niche, der regelmæssigt lægger information om dit mål, skal du mærke og dele deres arbejde.
 22. Hjælp bloggere bag dig. Kender nogen op og kommer i din niche? Du skal ikke bare mærke og fremvise dem, give dem muligheder, som du ikke kan acceptere.
 23. Vær respektfuld. Den eneste ting, de fleste tænkte ledere har til fælles, er respekt for andre, endda deres krænkere. Bliv klassisk i alle dine forhold.
 24. Kritik ikke mærker. Mærker, du troede, du aldrig ville arbejde sammen med, kunne være sammen med dine kundeemner. For klager, gå til kundeservice i stedet for sociale medier.
 25. Undgå emner med varme knapper uden for din niche. Vær dig selv og vær autentisk, men at hoppe på debatter, der er fulde af vitriol, ser ikke professionelle ud, selvom du prøver at være “fornuftens stemme.”
 26. Stå op for uretfærdighederne i din niche. Lille fyr, der bliver knust af en stor organisation? Medspiller blogger uretmæssigt smurt? Har du fundet stjålet indhold, der tilhører en anden? Tal op og hjælp din medmand.
 27. Du må ikke banke kollega-bloggere eller influencere. Jeg har set denne skadede bloggere, selv når alle var “enige”. Selvom det er godt at stå op for nogen, skal du huske, at du sandsynligvis ikke kender alle fakta.
 28. Opret forbindelse til dit publikum ved hjælp af live-udsendelser. Folk vil se dig i aktion med Facebook Live, Periscope, YouTube eller Blab.
 29. Vær uselvisk. Ikke enhver handling skal være til betaling eller vederlag. Tag dig tid til at hjælpe nogen i nød.
 30. Vær venlig mod alle. Hvis nogen flammer dig, skal du svare høfligt. Det diffunderer ofte mennesker og får dig til at se godt ud. Hvis de stadig er uhøflige, skal du slette eller blokere dem.
 31. Bliv ikke spammy. Influencører er her for at tjene penge – det er ingen skam i det, men hvis du altid prøver at sælge noget, vil folk vende sig væk. Balance din blog og sociale medier med det rigtige dig, ikke kun salg.
 32. Overtal sælger ikke. Opret forbindelse med mennesker, der har det problem, du havde og løst. De vil gerne vide det og måske endda købe hos dig, men du skal først opbygge rapport.
 33. Vær ikke nøjeregnende. Du kan fjerne dem væk fra din blog og dine produkter. Hvis du ikke ved, hvordan man overtaler nogen til at blive en loyal følger, skal du træne i markedsføring og salg.
 34. Tal direkte til din stamme. Spild ikke din tid på at tale med alle. Målret mod din ideelle læser eller kunde.
 35. Opret webinarer. Dette er store muligheder for at dele din ekspertise og opbygge et følgende.
 36. Besvar de spørgsmål, som ingen anden besvarer. For mange år siden havde jeg et viralt indlæg om, hvordan du flytter din blog fra Movable Type til WordPress, fordi ingen havde svaret.
 37. Vær unik. Hvad får dig til at skille dig ud i din niche? Det kan være din alder, placering, hvordan du gør det, hvor du startede fra, din indkomst osv.
 38. Gør det at tjene andre til din mission. Når du har fundet din ideelle kunde, skal du lave alt hvad du gør ved at betjene dem.
 39. Stol på din tarm. Hvis noget ikke føles rigtigt, skal du slå det ned. Du vil aldrig føle dig ret med det, hvis du ikke gør det.
 40. Vær autentisk. For nylig blev jeg slået et brand, som jeg havde i mit badeværelse for en god løn. Jeg var utilpas med nogle af ingredienserne i netop dette produkt, så jeg afviste projektet.
 41. Fremme ting, du tror på. Efter at have afvist det projekt, satte jeg mærker, som jeg kunne lide, til samme sats.
 42. Bor din niche ned. Niche så tæt som du kan, så længe der er et stort publikum til dette.
 43. Tro på dig selv. For mange bloggere synes, de er for små eller ikke erfarne nok. Opbyg dit omdømme og din oplevelse på egen hånd.
 44. Gør arbejdet. Succes kommer ikke natten over, heller ikke for bloggere. Afvis ordningerne “få trafik / bliv rig” og indsæt dit indhold, markedsføring, promoveringer og netværk.

Brug disse 44 måder til at opbygge autoritet i din niche, og du kan blive en bedre blogger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map