At starte en blog for over 10 år siden havde sine fordele: der var ikke meget konkurrence, og hvis du kunne finde den rigtige niche, kunne du lande et søde sted, der ville vare.


Vejen til opbygning af læserskare var let – blot kommentere andre blogs. Da der ikke var så mange, var det en nem måde at samle tilhængere på.

I dag er sejladsen ikke så glat. Der er over 4 millioner morblogs i USA alene. Dagens bloggere skal være kyndige og kompetente. Den gode nyhed er, at hvis du laver dine første 1.000 månedlige sidevisninger, er du langt foran pakken. Her er en liste over ressourcer, der kan hjælpe dig med at tage din blog fra side 1 til 1000 sidevisninger.

1. Del, del, del!

sociale medier andel

“Delt og gjort” er ikke længere navnet på spillet.

Du skal kontinuerligt dele dine indlæg igen og igen. Hvis du bliver inviteret til at deltage i en gruppe Pinterest-tavle, der matcher din niche, kan du tilmelde dig og dele og kommentere ofte. Hvis du tilmelder dig en liste med ligesindede bloggere, er oddset for, at de vil dele hinandens indhold regelmæssigt – ugentligt eller dagligt. Dette vil virkelig hjælpe med at øge dit læserskare og engagement. Når det er sagt, skal du være opmærksom på din statistik på sociale medier. Spild ikke tid, hvor din indsats ikke lønner sig. I stedet skal du investere dem, hvor du ser engagement.

For en fremragende tjekliste over, hvordan man deler dagligt, skal du downloade “Growing Your Blog as a Business” på SITS Girls-webstedet.

2. Forskning!

forskning

Du skal kende de nyeste trends og tip til socialt medierengagement, SEO, domænemyndighed og siderangering. For eksempel er det blevet vanskeligere at få ordentligt engagement på Facebook-fansider, men dette afsæt på sociale medier er ikke død – endnu. Og hvis du vil deltage i kampagner, skal du være aktiv på dette område. “Forøgelse af Facebook-sideengagementer – The One-Two Punch” af forfatter og webudvikler S.J. Pajonas forklarer, hvordan du kan få Facebook til at arbejde for dig, mens du beskytter din side mod fremtidige algoritmeændringer. Derudover har ethvert afsæt på sociale medier værktøjer til at spore engagement, og du skal bruge Google Analytics til at se, hvordan din blog vokser. Det er ikke kun vigtigt at forstå disse, men tjek de seneste trends.

Selvom Googles Page Rank for eksempel ikke er død, er Domain Authority af MOZ.com ved at blive en hurtigt voksende erstatning. Lær mere om Domain Authority på Moz.com.

3. Indstil indhold på en måde, der er let at læse.

format

Jeg bliver virkelig frustreret, når jeg finder en blog med en titel, jeg er helt begejstret for kun at finde 1000 ord, med få afsnit, ingen overskrifter eller kugler og små skrifttyper. Dette bringer læserne væk. Derudover må du ikke belaste folk med omdrejninger af klikforklaringer, link direkte til din artikel. Selvom den er populær blandt magasinartikler, men kan spilde en læsers tid. Kend dine læsers tidsbegrænsninger, og hvad der får dem til at blive på dit websted.

Konfigurer dit indhold på en måde, der adresserer det: bidder med fordøjelig information adskilt af billeder, kugler og overskrifter.

4. Glem ikke design.

format og webdesign

Dette går hånd i hånd med den sidste kugle. Design er ikke det vigtigste element, men det er vigtigt at skræddersy det, så publikum let kan læse dit indhold, finde gode ting eller indkomstlink hurtigt og nemt dele dit indhold. Du ønsker også, at dit websted skal være mobilvenligt, så jeg anbefaler at kigge efter lydhøre temaer.

Hold dit websted rent, læseligt og tilgængeligt.

Det betyder, at du også sørger for, at dine belastningstider er hurtige. Googles værktøj til sidehastighed kan hjælpe dig med at rette fejl. Hvis din vært sænker dig, er det tid til en ændring.

Derudover skal nye besøgende øjeblikkeligt forstå, hvad dit websteds tema og hurtigt finde det mest interessante indhold, og hvordan de kan abonnere. Sørg for, at du har både e-mail- og RSS-feeds såvel som tjenester som BlogLovin ‘. Sæt links til alle dine sociale medier i en fremtrædende position for at gøre det til en no brainer for læserne at følge dig.

5. Giv dine læsere noget af værdi.

Jeg starter et nyt program til at dele med mine læsere regelmæssige kuponer og andre ressourcer, der taler til deres livsstil: rabatter på glutenfri, økologiske og ikke-giftige fødevarer og produkter. Da jeg allerede jager efter disse tilbud for mig selv, er dette en no-brainer for mit samfund. Jeg arbejder også på en e-bog til at koordinere alle mine ressourcer og samle dem til at dele med mine læsere, ligesom en bonus til at læse mit websted. Og jeg modtager regelmæssige gaver i min niche.

6. Bliv ikke bare medlem af et samfund; virkelig forbinde.

Dette kan betyde, at du bliver nødt til at blive inviteret til private Facebook eller andre grupper eller kun til invitationer. Nøglen er ikke kun at konsekvent søge din stamme, men også at belønne andre medlemmer i den og forbind med dem.

Hjælp til på Twitter-fester. Kommenter til andre blogs. Del artikler i dine nyhedsbreve. Afrund og beløn blogs, som du elsker ved at byde på en hver uge eller måned.

Spørg, hvordan du kan hjælpe nogen med en gæstepost eller ved at tilbyde gæstepladser. Sælg deres produkter, brug deres tilknyttede links, promover deres links på dine sociale medier, mens du mærker dem. Når der kommer muligheder for at rekruttere bloggere, husker disse bloggere din hjælp og inviterer dig til at deltage.

[Kommentar til andre blogs] resulterer gradvist i, at folk opdager dig (og din blog) naturligt og bygger et loyalt følgende som et resultat. Dette er en temmelig naturlig og effektiv måde at markedsføre din blog på. – BloggingPro’s blogtrafik tip.

7. Må ikke bekymre dig så meget om kommentarer.

Jeg skriver en blog om forældre til børn med særlige behov. Mens mine tal er gode, og jeg har et stabilt, betydeligt publikum, har jeg meget få kommentarer undtagen fra mine kommentargrupper.

Det skyldes, at forældrene, der læser mit websted, bare ikke har tid til at engagere sig. De har brug for det bidige størrelse nyttige indhold, og så går de videre. Faktisk er det sandsynligt, at de, der ønsker at nå ud på min blog, e-mailer mig personligt og holder deres information sikker. Derudover kommenterer færre mennesker faktisk på websteder generelt, fordi de mere tilbøjelige til at dele på sociale medier.

Er blogkommentarer helt døde? Jeg tror ikke det, men de vises sjældnere (bortset fra spam). Du skal dog holde kommentarer aktive, hvis du ansøger om blogkampagner, fordi du sandsynligvis vil blive valgt, hvis du har aktive kommentarer. Derfor er det kritisk, at det er kritisk at slutte sig til en gruppe, der fokuserer på at støtte hinandens kommentarer.

8. Glem ikke søgemaskineoptimering.

Jeg har for nylig hørt, at SEO muligvis er død – tro ikke på det!

Det har dog ændret sig, og det er et must at skrive kvalitetsindhold med dine søgeord og integrere dem i din sociale medier. I “5 SEO-tendenser, som enhver iværksætter har brug for at vide for 2014”, svarer Entrepreneur.com-bidragyder Jayson DeMers på spørgsmålet, “Er SEO død?” med nogle meget konkrete tip til at gøre dit websteds søgemaskine vellykket i denne dag.

9. En lille kontrovers går langt.

En blogger på et af mine netværk i morges tredoblet mere end hendes regelmæssige sidevisninger på en nat ved at skrive om et meget varmt emne, der er i pressen i dag.

Nu er det ok, hvis kontrovers ikke er din ting. Personligt holder jeg ikke af dette for min egen blog, det er bare ikke min stil. Hvis du imidlertid skriver noget, der omfavner den ene side af et kontroversielt spørgsmål, der er i nyhederne, vil du komme med kommentarer – og muligvis flammere! Det er en af ​​de hurtigere måder at blive viral på, så overvej det.

Bundlinie

Du kan gøre det!

Hvis du er ny blogger, har du udskåret dit arbejde for dig! Engagement i sociale medier, deltagelse af live begivenheder, medlemskab af kommentarer / dele grupper, optimering af søgemaskiner: der er bare ingen undskyldning for at lade noget være ude mere. Blogging er ikke længere en hurtig hobby, det er en løbende bestræbelse. Hvis dette lyder overvældende for dig, kom i spillet ved at blogge en gang om ugen eller et par gange om måneden. Arbejd virkelig hårdt på disse indlæg, og gør derefter den næste ting: Tweet, pin, Facebook, instagram, G +. I 2014 har du ikke råd til at være stillestående.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me