Sifat web mirip egenskaber fast ejendom i wong sing duwe. Nalika nerangake egenskaber web, syng cetha isi lan rancangan syng digawe dening wong utawa perusahaan i domæne, medier sosial lan in dunyo online umum.


Kaya ing babagan nyoto, blog kudu tuwuh kanthi entuk manfaat saka wektu, uga ing jumlah wong syng saben dine utawa in jumlah indtægter syng dette. Ing donya syng sampurna, entuk gol lan tukar laba.

Pertengkaran Liwat internetejendom

Panentu syng duwe situs online biasane cukup gampang. Sapa din gratis gratis domæne i webstedet hosting. Nanging, ana sawetara kasus pengadilan synge ketok yen syng nduweni website kudu banget ati-ati kanggo netepake og njaga kepemilikan sawijining blog lan kaca media sosial syng diikat karo blog kasebut.

phonedog

PhoneDog kontra Kravitz

Umumé para pengusaha kanggo milih wong ing perusahaan kanggo nggawe lan njaga akun media social. Nanging, ing kasus PhoneDog, karyawan nyipta akun banjur disimpen sawise kudune ditindakake.

TelponDog ndhukung manawa akun media social social yaiku perusahaan sifat ora nyata nalika Kravitz ngajokake dheweke nggawe lan mbangun kaca media sosial ing Twitter lan kanthi mangkono iku dheweke.

Apa sampeyan bisa sinau saka iki?

  • Nalika sampeyan bisa milih karyawan kanggo njaga kaca media sosial, sampeyan bisa nggawé akun dhisikan dhewe kanggo njaga kepemilikan.
  • Aja dasi jeneng karyawan menyang kaca media sosial. Yen ngono, akun sing dijaluk diarani @PhoneDog_Noah. Yen perusahaan mung mekso @PhoneDog, kasus kasebut bisa uga luwih cepet diputus.

ørn vs morganEagle versus Morgan

Ing liyane menarik kasus, sawijining perusahaan syng tuku metu wadon kanthi jeneng Eagle lan dipunginaake dheweke kanggo sawetara wektu. Akun LinkedIn syng nggunakake Eagle syng diikat karo perusahaan og kepentingan pribadi.

Nalika loro partai mungkasi hubungane, Morgan ngrebut akun LinkedIn lan ora gelem ngidini Eagle ngontrol kasebut, nyatakake yen iki kalebu egenskaber perusahaan lan kanthi mangkono bisa didol.

Kaputusan i kasus iki menarik, amarga pengadilan ketemu Eagle nduweni med LinkedIn dheweke. Nanging, ora menehi ganti rugi amarga ora bisa mbuktekaken rugi amarga indtægter akun kasebut.

Kesalahan paling gedhe ing Eagle yaiku ngontrol akun dheweke kanthi nuduhake sandhi karo karyawan liyane syng mbantu dheweke nampa panjaluk sambungan lan njaga akun kasebut.

Apa sampeyan bisa sinau saka iki?

  • Aja menehi akses menyang akun pribadi utawa bisnis. Yen sampeyan butuh pitulung, ganti tembung sandhi sadurunge sampeyan mungkasi pagawean. Yen sampeyan karyawan, cukup sopan kanggo nuduhake info iki.
  • Sanajan pengadilan ditemokake in Eagle, dheweke ilang sasi sambungan lan pendapatan potentiel amarga dikunci saka akun dheweke.
  • Tansah akun bisnis lan pribadhi kanthi kapisah, utamané yen sampeyan nggarap wong liya.

Cukup Cara Terkenal Punapa Panjenengan Situs Propertyi?

Nalika mundhut akun medier sosial mumet, nilai synger bener saka egenski online sampeyan mbokmenawa ora bisa diukur. Sawetara situs-web synger i lysende grad af donya wis diasilake in yuta.

Isih, yen ora ana synge gelem mbayar jutaan dolar kanggo tuku situs web kasebut, banjur regane sing ora apik. Sawetara situs web wis didol kanggo apa synge dadi værd, sanadyan.

  • SEO.com – Dituku koster $ 5 yuta.
  • Toys.com – ToysRUs mbayar liwat $ 5 yuta kanggo domain iki ing 2009.
  • Hotels.com – Iki domæne nggawa babagan $ 11 år siden 2001.
  • VacationRentals.com – Pendhiri HomeAway tuku-domæne kan $ 35 yuta mung supaya ora ana tangane pesaing Expedia.

Nalika jeneng domæne dhewe bisa uga trep karo dhuwit, apa synge luwih engel kanggo ngukur yaiku nilai pengunjung synge teka i situs kasebut og potensielle kanggo ngowahi akun kasebut dadi pelanggan.

Nambah Nilai Blog Sampeyan

bloggingKaya ing fast ejendom, regane bisa beda kanggo kabeh wong. Kepiye sampeyan ngukur regane blog sampeyan gumantung karo tujuane kanggo blog sampeyan. Ing fast ejendom, regane omah diukur wong syng tuku tuku egenskaber kasebut.

Contone, siji kulawarga bisa luwih ngeling-eling yen ana sekolah syng apik in wilayah kasebut, dene liyane isih golek nomer tartamtu saka kamar mandi. Contone, apa sampeyan pengin nyedhaki para pamaca? Banjur, pangukuran sampeyan bisa uga syng maca lan maca apa syng diwaca. Mangkene sawetara cara sampeyan ngukur nilai blog sampeyan:

  • Jumlah pengunjung
  • Peringkat mesin telusur
  • Jumlah kiriman blog
  • Jumlah backlinks

Sawise sampeyan ngerti pangukuran syng sampeyan hargai blog sampeyan, mula sampeyan bakal bisa nambah nilai kasebut.

  • Tambah Pengunjung: Lalu lintas nyopir menyang blog sampeyan bisa uga luwih gampang diucapake tinimbang rampung lan asring asil saka macem-macem faktor. Siji bab syng sampeyan pengin nggawe yaiku nambah tembung saka tutuk. Dakkandhani babagan kulawarga lan kanca-kanca in blog sampeyan. Link kirim menyang media sosial. Sampeyan uga pengin maca kiriman Wisnu Supreet ing SEO Plugin sing Disaranake Kanggo Situs WordPress Sampeyaning 2015 kanggo gain sawetara gagasan tambahan.
  • Tambah Penjualan salg: Entuk pengunjung ing blog sampeyan mung setengah perang. Yen sampeyan pengin tjene penge på blog sampeyan, sampeyan kudu maca para pamaca kanggo klik på link lang oversigt buletin udawa tuku produk. Waca pandhuan rinci lengkap Luana Spinetti babagan mbangun konversi lan judhul kesetiaan 37 Elements of User Engagement – UX, Konversions, Loyalitet kanggo gagasan babagan aspek blog iki.
  • Tambah Ranking: Kaca telusuran ing ngarep telusuran Google bisa uga disebut fast ejendom. Yen situs web sampeyan ora peringkat ing limang utawa enem situs paling gedhe ing wilayah ceruk sampeyan, sampeyan bisa uga ora entuk akeh lalu lintas saka Google. Nambah rangking mesin telusuran sampeyan minangka tugas engel. Google ngganti apa synger dikarepake kanthi rutin saben dinane, sawise kabeh. Siji bab synge bisa ditindakake saiki lan bisa uga bakal bisa digunakake ing jaman ngarep, yaiku nulis konten synge apik banget.
  • Tambah-backlinks: Yen sampeyan ora pengin nandelandel Google udawa mesin telusuran liyane kanggo kabeh lalu lintas sampeyan, mula nandur modal sawetara wektu kanggo nggawe backlink iku cerdas. Sawetara cara sampeyan bisa nambah backlink kalebu komentar i blog liyane (priksa manawa komentar sampeyan migunani og spam), dadi blogger tamu, lan hubungan dagang karo wong liya. Cukup manawa situs synger nyambung menyang sampeyan uga situs kualitas.

Opgrader Siklus

Jeg er fast ejendom, hvor der er tale om at synge nyatakake yen sampeyan kudu ngedol omah lan nganyarke menyang luwih larang saben limang taun utawa luwih. Jendhela iki ngidini sampeyan kanggo nggawe paling éntuk saka omah lan nganyarke menyang luwih gedhe kanggo dhuwit kurang. Sajrone wektu, lan sawise sawetara nganyarke, sampeyan bakal ing omah synge luwih gedhe kanggo biaya sing padha, kanthi asumsi sampeyan muter rata-rata saben.

Sampeyan bisa nggunakake siklus opgradering menyang situs web uga, nanging elinga yen Internet gerakane in kecepatan warp dibandhingake nyata gesang. Mbokmenawa paling apik kanggo nganyarake blog saben nem sasi kanggo taun kanthi maksimal.

  • Analyser sider. Kang nampa lalu lintas paling akeh? Kang paling ora? Apa wae bakal dianyari, dirubah, utawa dibusak?
  • Tambah sesuatu synger anyar. Salah sijine gedhe babagan tuku omah anyar yaiku njupuk badekar spa utawa kolam renang sing apik. Carane sampeyan bisa nambah blumbang ing lemah ing situs web sampeyan? Apa anyar lan pinggiran syng bisa nambah ora ana wong liya syng lagi gawe?
  • Tambahake menyang "kulawarga." Salah sijine omah syng luwih gedhe kanggo omah gedhene yaiku kemampuan kanggo ningkatake ukuran kulawarga, duwe bayi liyane, utawa pindhah menyang wong tuwa. Carane sampeyan bisa nambah menyang kulawarga bisnis virtual sampeyan? Apa sampeyan nyewa panulis supaya sampeyan bisa nggawe tulisan blog 10 seminggu tinimbang 5? Mungkin sampeyan butuh specialis PR kanggo mbantu sampeyan ningkataké situs sampeyan? Deleng cara kanggo nambah kulawarga.

Akeh cara, blog kaya fast ejendom. Iki minangka syng sampeyan investasi lan sinau tresna liwat wektu. Kanthi ngetrapake aturan sang gampang iki, sampeyan bakal succes karo blog sampeyan, lan ing sawetara cara, malah luwih migunani tinimbang omah sampeyan dhewe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me