Hvad popsensation Taylor Swift kan lære dig om at køre en vellykket blog

Elsker hende eller hader hende, en ting er helt sikkert, du har sikkert hørt om Taylor Swift og ved, at hun er country sanger / sangskriver.


Der er mange grunde til Swifts meteoriske fremgang til succes, herunder sange, der taler til ungdommen og nogle magtfulde musikere, der har hjulpet hende undervejs.

Swift var den yngste sangskriver, der nogensinde er hyret af Sony og den yngste sanger til at skrive og udføre en sang, der blev nummer et på hitlisten Hot Country Songs.

Forbes rangerede hende som en af ​​de 100 mest magtfulde kvinder i 2015 (# 64) og 2017 (# 85). Lige hvordan opnåede hun så stor succes i så ung alder?

Swift er bestemt dronningen af ​​sociale medier. Hun har 109 millioner Instagram-følgere og 85,6 millioner Twitter-følgere fra juni 2018. Dette antal fortsætter med at vokse, når hun når ud til fans, de når tilbage og hendes tweets deles rundt Twittersphere.

Der er nogle vigtige måder, hvorpå Swift finder succes.

Du kan helt sikkert gentage disse elementer med din egen blog, hvad enten det handler om musik eller næsten ethvert andet emne, du kan tænke på.

Repu-hearsals ????

Et indlæg deles af Taylor Swift (@taylorswift) den 12. februar 2018 kl. 9:24 PST

1. Kend din niche

Taylor Swift kender musik. Hun kan spille en guitar, hun skriver sine egne sange, og hun synger. Du vinder ikke 7 Grammys, 11 American Music og 6 Country Music Association priser uden at vide noget eller to om musik.

Ligesom Swift, skal du vide alt muligt om din niche og om blogging. Hvis du planlægger at starte en blog om vintage desserter, skal du bedre vide, hvordan man laver en irsk æblekage såvel som gammeldags bananpudding.

Erfaringer

Hvordan kan du bruge dette i dine egne sociale medier outreach-kampagner?

 • Varier dine indlæg. Forsøg ikke konstant at sælge noget til dine tilhængere. Del i stedet et interessant citat, fortæl dem en sjov historie om, hvordan dit produkt kom godt med, eller gentweet dem.
 • Husk, at sociale medierelationer skal være en tovejsgade. De gentweet dig, du takker dem eller gentweet dem.
 • Start en hashtag og favorit, når kunderne bruger den.
 • Smed nye venskaber og være mere tilgængelige.

3- Række ud til fans

I en verden, hvor berømtheder ofte er utilgængelige (og jeg bebrejder dem ikke, de er nødt til at beskytte sig selv mod vanvittige fans, når Taylor ud til sine fans.

Fans er begejstrede, når hun gør det, hun kalder Taylurking. Dette er i det væsentlige hendes leder efter omtaler af hende på sociale medier og derefter kommenterer det på sine egne sociale medier. Kan du forestille dig at være 14, og din foretrukne country-sanger gentvænder dit billede og citerer nogle sangtekster?

Da de fleste berømtheder ikke interagerer med ikke-berømtheder på denne måde, er det spændende, og det bliver meget opmærksom.

Swift gør også noget temmelig unikt. Hun sender pakker til tilfældig pleje til sine fans (se video).

Ikke længe efter at 1989 blev frigivet, begyndte nogle af hendes fans af sociale medier at få tilfældige pakker. Disse var ikke kun salgsfremmende pakker, men personlige gaver, der er skræddersyet specielt til den pågældende person. Det var mere som en gave fra en ven til en anden end noget andet. Sociale medier tændes med videoer og indlæg om gaveuddelingen. Fans kaldte det ”Swiftmas”, da det skete omkring helligdagene.

Erfaringer

 • Hvert år se på dine forhold til andre bloggere. Hvilke der er gavnlige for jer begge? Hvilke der skulle være tidligere partnerskaber, fordi det er tid til at gå videre?
 • Se på dit webhostingfirma hvert år eller deromkring. Er den pakke, du er på, stadig opfylder dine behov som blogger? Tilbyder den vært en bedre pakke? Du ønsker måske endda at bede om en rabat, hvis du har været sammen med dem i et antal år. Hvis du føler, at det er tid til at gå videre til et nyt hostingfirma, kan du tjekke vores hostinganmeldelser for nogle ideer.
 • Se på de tjenester, du betaler for. Bruger du dem alle? Er der en bedre service? For eksempel har jeg for nylig byttet en social-medietjeneste, jeg brugte, til en anden, og resultaterne har været temmelig gode. Den nye service er billigere og tilbyder flere interaktioner pr. Dag til den lavere pris.

5- Vær en superstjerne

Fra det tidspunkt Taylor Swift underskrev denne kontrakt i den unge alder af 14, trådte hun ind i sin rolle som den superstjerne, hun vidste, at hun var. Hun er ikke bange for at være sig selv og er ofte meget sløv for sine motiver. For eksempel har hun fortalt medierne, at hun ofte fremstiller dumme ansigter, så hendes fans kan oprette memes til at være med på billedet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map