Hvordan kan du ikke deltage i ekstraordinære blogindlæg, der er åbnet som verdensbrød (i og uden for det)

Det er drejning for at huske, at du har haft en blog om at tegne som alt om dig rundt – og jo er jeg også.


Fan depresje til sykte til i ferier, som den verdens inden for at gå udenfor, kan det heul lestich i blogpost til at skrive hvorfan jo lêzers kan relatere til en leare fan. Jo geast er tjent årre, d’r er ikke stasjon til at se buro til at komme og skrive, og alt synes saai og net de muoite ordich.

Werd hier, dat die, in pear kear in my life.

Som jo Newsgjirrich er – ja, er jeg ikke bin ik sykte og i milddepresje som jeg skriver dette. Mar, det er, hvad jeg dræner om dette indlæg, som jeg kan give – det med jeg kan hjælpe mig, hvis jeg har det igennem.

Hvordan kan du jo de sagde fan af det, at livet skal holdes endnu i eksklusive blogpost, der kan skrives?

Her er på listen med mine opmærksomhedsstrategier, som du ikke kan bruge i sæt, når du ikke ønsker alt imod jo blogging inspanningen i jo liv wurket.

1. Brûk denne kearen op ‘e dei, som jo geast wekker er

For min er det moarns, indtil middeis. Nei kl. 13.00 får jeg mylde eangstoanfallen som jeg fjochtsje imod deprimearjende stimmingen, indtil kl. 17.00, så jeg er der der ikke er noget, der ikke er noget i mellem. Dat, jeg arbejder moarns da, som jeg ikke har blogtaget har haft om at gøre, men jeg ser i aftenen, mar til kl. 17.

Det er vigtigt at se om, hvordan du er geast omdeis wurket, bruger jo enerzjynivos færge og vil ikke være aktiv og kreativ. Dette er virkelig for alle tider, men det er ikke desto mindre vigtigt som jo troch i hurde tid gean som jo siik binne.

Skriv som jo aktyf, posityf og enerzjy findes og bruge dem til at leve af det lege tid til at rinne, se i gode film og hele.

Wat jo kan bruge:

 • I erindring: Stel jo alarmklok på om bellen, da det er tid til at begynde med skrivelser og som jo skal stoppe med skrifter og untspanne. Jo kan jo tillefoan bruge som hver klok der er i den indbyggede alarmhue. Som alternativer er d’r fergees online oppositionen hvortroch jo itselde kan gøre, som onlineclock.net da MetaClock.

2. Skriv i kort, gå nei i kuier, og skriv wat mere

Skriv, nim dan in kuierje

Ynste fan er jo selv te fertsjinjen for jo lange forfattere på jo buro te bliuwen, fergrutsje jo skrivertiid ikke net mere som en af ​​to over skuon, og stå på og gå efter i kuier af at gøre i koarte træningssitting af selv jo finster åben og Sjoch uden for in pear minutes, oanmeitsje i ‘frisse loft.

Den skiftende helpt, jo bliver ny kraft til at finne og de Ferbining med natuer er ek genêzen, at det kommer til at tjene fra sawol jo skriveren som jo mentale sundens. Da jo i laptop har en, er det i waarme dag, kan du beskrive uden for at blive og skrive skrifter af din lokale park i kafee.

Meitsje heller ikke nogen forfattere, der skriver, som du ikke har tsjinkomme og oanhâlde. Skriven er jo passy, ​​det er jo freon, det er jo forbindelse med andre mennesker, der er hjælp, der er nødvendigt via de indhold, der er produceret.

Wat jo kan bruge:

 • Pomodoro-teknikken: Behear jo skriuwtiid with this ark om josels to herinnerjen wannear’t it time is to te skriuwen and wannear to stopjen. Sjoch viderefører ark ark aften på vej nr. 1.
 • Healing afbilleder: Lade på Pixabay og søg efter afbildning fan natuer, bjælker af bjælke, welpen, planeten, af Bern. Se på dette billede, når du ønsker at slappe af.

3. Freegje bloggere i jo netwurk til hjælp

Gean det netto allinich. Freegje jo direkte blognetværk – det vil sige, de bloggere, der ikke er jo i nauwer relaasje med er – om jo at hjælpe med blog-opdateringer i denne tids fan behov.

Måske vil se blive givet i gastpost til at skrive, du er interesseret i navn om at give om interviews til at gøre af harsels interview til at skrive, så jo net som en stor fan af din egen hoege til at skrive. Jo koene-brev altid favoriten útwikselje.

Nim, hvad der er relevant, at se der skal tilbyde, når jo forudgående nr er om at du er enerzjy til at stige og tilbage til heljen som systee af depresje jo draaie af jo have in needtsjinst.

Wat jo kan bruge:

 • Det MyBlogU-netværk: Denne side giver dig petearen til fin og geararbejde med andre bloggere om i nyheder om indhold af skrifter.
 • De kongen-samfund: Jo kan læse og kommentere på berømmer gennem samfundsmæssige medlemmer og privee-beskeder deres om at freegjen til i koarte e-mail-interviews om indretninger, der har deltaget i samfundet.
 • HARO: Hjælper sjoernalisten og bloggere med at søge at boarnen om det indre synspunkt gennem enkelt at petere fan i forespørgsel. Læs gennem de rigtige fordele jo i forespørgsel stjoere.
 • MyBlogGuest da BloggerLinkUp: Dette er mienskippen for blogbloggere, hvor ikke er bloggere, der kan udnoche om gæster til at skrive til din blog. Wês heul specificeret om, hvad du søger og fortsætter med at kommunikere.

4. Bloggen ‘ferstopje’ mellem andre aktiviteter

Soms kinoskrivere skriver som i opgavefiler som jo normalt ønsker afslute og ‘treurje’, mar jo wite dat jo jo blog net allinich kan være afslute, mens jo hurd arbejde om problemer i din liv på at tabe og jo demoanen på te pakken.

Hvad kan du gøre, skrive i kort mellem andre ting, der er jo i jo dei gør, som huset af tv. Det vil hjælpe dig med at blive fortsat uden tinke om bloggen til meget.

Soargje derfoar om at gå til denne koarte skriuwssesjes. Skriv frij, yn i relaaseret stimming; Jo kinne letter feroarje.

Wat jo kan bruge:

 • I-to-do-list: Skriv på to-do-list fan jo deistige husværk og andre ting, dan fine jo point der kan bruges til at skrive; Som typisk, som jo i tastatur besøger for dy dei, kan du jo jo laptop på den bærbare computer tafoegje og skrive mens jo i ‘e wachtkeamer er. Jo kan online-to-do / task-management-software bruge Todoist og HiTask.

5. I freon freegje om jo arbejde te besjen

Det er let om tonen om stil te wikseljen, af jo stimmingswervingen i jo berjochten til at give besked, så jo netto er godt indrullet om at du arbejder til at bevæge sig og at forvirre som jo geast net i sin perfekte form er.

I freon kin du hjælpe ved at besøge fan af dit arbejde og fekânsjefets dy jo forkert har af det kopieret af det stik selv. (Goede venner er godt af det at gøre fan jo dat net slim fiele!)

Jo freon hoecht netto forfatter er egentlig, men der er ingen, der er godt nok med flaters te fin.

Wat jo kan bruge:

 • Kosten for freegreegeling: Som jo ikke tilgængelig ven har haft om fertsjinjen, kan du bruge grammarly, polskMyWriting en (min absolutte favorit) de Hemingway Editor.

6. Besykje bygget skrives taget som jo blokkearre binne

Skriv forfattere om te ûntbinen fan 's forfattere fan forfattere!

I skokkend golde, i stressende blogtake som i heul drege tid i jo livsfamilie i skriuwersblok triggerje.

De bedste advys i dette fald er skrevet. Det kliniske måske paradoksaal, mar d’r er ikke en anden måde at blokere for at blive sagt, útsein som jo det gør, at jo fiele, at jo net kan.

Oefenje skriveren frij, ferwachtende deadlinen, toan og stil og selv jo publyk. Skriv jo for, wêz dat i sidevifte i dagbog om jo personlige tanker om det tema, som jo skriver skal i jo post.

Lykas begynder i dette indlæg, skriver jeg dette gennem milde eangstoanfallen og depresje. Myn begynd som er fuldstændig net lêsber og te stiif, begynd jeg netto meget på mit læzer koe konsintrearje, mens de helte fan mine tanker drikker som om de bedste bestriden og har brug for forfattere.

Sa haw ik wer mei my post begyndt mei:

Kære blogger,

Det er ikke muligt at huske, at vi bloggere er som vi er i eangst af depresje af i sykte har …

Ynde, som jeg snakker med min ven, de andre blogger efter det skærmbillede, der er problemer, som der ikke var nogen.

Det kriger om min søn, bliver spredt ud af mit geast gennem det tasteboerd og jeg skriver færdig triennen.

Ik krige ûntslach.

Wat jo kan bruge:

 • I generator fan vilkårlige forfattere taget: Jo kan denne oeisen bruge til at blokere brex af los te gøre fan stivhed og tilbage i strømmen af ​​skrivere.
 • 20-blogpost ideer til wannear’t jo net med jo eigen kan komme: Den post fan Lori Soard af WHSR er i perlen, suggerearde 20-kopteksten, som du kan bruge i forskellige situationer og efter den meddelelse dat jo ønsker ombringe til jo lêzers. Jo kan it advys oanfolje med disse 15-blog-ide-generatorer.

7. Doe’t jo alles besochten en net wurket … lit los

Pleats de publikaasje fan jo post af freegje om i frist-udvidelse som det i gastpost er af i geararbejdspost.

Som jo noch skriuwe, doch it dan lyts – i simple round-up post, Q&A, i interview. Med andre oversatte, skriver indhold, at jo fluch kan churn ud uden ferliezen til kvalitet.

Resultatet er dateret af bloggen om vigtigheden af ​​jo læsere i livet, men du vil gå til mindre betingelser arbejde, og det er risiko for stress af stress til din situation tafoegje.

Da jo udstapke og jo lêzers bliver anvendt om adgangskoder til at vises på beskederne dage, kan du jo derfoar soargje dat se gennem sociale medier, hvor du kan se, at der ikke er nye indhold i de af to bogstaver, der offentliggøres og det interessante, der skal være for nyheder om indhold.

Wat jo kan bruge:

 • Editorialsk kalinder til WordPress: Dette plugin hjælper dig med at regulere og RE-rigelje jo berjochten uden momint te sluten i jo publisearrhym.

Da jo dien blev med jo direkte blogging-taget, stopje STOP

Skriv i koarte sprinten – fokje jo enerzjy, forfatter, publisearje af skema. Bræke denne publikaasjeklist om at se, som den har alle behandlet.

Planje dan net mear. Jou josels tid om bedre te fielen. Jo geast en lichem skal i nyt lykwicht fint fordel Jo kan tinke om del om at komme om flere berjochten til at skrive om flere ideer til arbejde.

Jo kan i dei afnimme som jo wolle, mar selv allinich i relaasjjende nat nei i film at hjælpe.

Hvordan fungerer andre bloggere?

Lad mig ikke vide, om bloggen er skabt i høje situationer, de er ikke de iennichste wizen, frege jeg i pærebloggere om deres forvirrende strategier til dielen med min.

Christopher Jan Benitez skubber tilbage til de woartels fan synmotivering om at blive glæde og hvordan det bladerjen tændte ham genietsje fan de lokkige ting og folk i hans liv:

christopherJeg går normalt ikke efter mit lokkich plak. Jeg tænker på ting, som min lokkich gør – min familie, venner, bladsten – og hvordan jeg ser net i den største omfang vil blive genietsje som jeg er min del net gennem bloggen.

Dette op himsels er ek dreech omtinken til at gøre, men det hjalp mine ting i perspektiv til at sætte og mine alle handlinger på nettet allinich som i blogger, mar ek som person.

Louie Luc rettes til ham, at netto hver wurker genietsje fan samme frihed og privileezjes fan i blogger, og hvordan det vil blæse de perfekte op, være venligt af alle hurtige fans af det liv:

Louie LucLad os se, om der er nogen der har haft, jo meie de bedste baner i verden har, med alle friheder, som du har brug for om dit eget skema i stellen, jo deistige taget at definere og jo eget baas til at være, mar d ‘ r er endnu ikke noget, at jo noait vil kontrollere:

Libben.

Når det kommer ud på en måde, der gør dat jo fiele, er det tilbage til det sidste, det sidste dag er jo tinke wolle.

Hvad doch jeg personlik, som det dreech haw?

Jeg tænker på alle andre baner hvor ikke mennesker "echt" wurken er om deres arbejde, kollega’s og ferantwurdlikheden te wurkjen.

Der er ikke opdaget.

Minsken kan være almindeligt net, men se ud i andre dage må gøre.
Se skal wergean til det arbejde uden wat.

Jeg har gelok vest for libbensstylbedriuw at vælge og en fan af mit hovedtake er om med ny blogposten ofte te komme.

Som jeg i dette firma bliver mere wolle, skalgrav my mysels "Kreft" om tryk på Fantasien.

Det er min besøg, som jeg skulle prøve at gøre, og min rigtige på, hvad jeg har, vollgrav.

Jeg begynder at skrive og fortsætte med at fokusere på at være færdig med bin.

Witte jo dat wat bart?
Jeg synes, det er tilbage til arbejde og bloggen er virkelig det, hvad jeg kan gøre for at få mine præferencer om tinke om mine problemer og ting.

Ynste dertroch i den hårde tid som i koar til at se, tinke dan det som i opkommen.

De eng untslach:
Jo får jo wurksumens PLUS, du har jo holle for i skoftke klart.

Doyan Wilfred fynt stærkt i har bern og i de ferrassende aktiviteter:

Doyan WilfredSom jeg er igennem hurde tiden gean, en endnu vollgrav blogge, soe de gamle min almindeligste krone woene og noait wer wolle wurde vises. Mar de nye me hat dy luknet. Om’t ik ferantwurdelik bin for myn bern.

Dat, jeg besøger derfoar te soargjen, at jeg vælger ‘whiny-poor-self’ net oerbelast.

Oare som [dat], udgean for in kuier of sprekt mei in hânfol fan seldsume selectearre ynderlike sirkels fan friends.

David Leonhardt foretrækker, at det er skrevet til den kant, der er indstillet til det vådere solidt er:

David LeonhardtDet hårde diel er om te fokusjen. Som jo fan hjemme arbejder, er der ikke flugge, når du ikke vil hjælpe dig med at gå rundt. Jeg wenje i huset med fire emosjonele kvinder, og alle hel er brek op i skokkende ofte og unfoarspelbere basis.

Det er netop fuldt ud, at jeg ikke engang har gjort det, útsein de skrift forbløffende. Gelokkich har jeg det mest fan af e dagen for mysels; Som ik it net hie, soe ik for frede og rêst til biblioteek gean. Som der i biblioteek tichterby wie, tocht ik, dat ik der yet hingje kin, allinich for in wiziging of country ship (who altid motiveal be kin as one someone fiel).

Philip Turner prioriterer syn-blogging taget:

Philip TurnerIk hoopje mei prioriteit. Der er altid i antal taget, hvem der kan blive i andre dage, der bliver bedre som jeg. Da jeg udfører mere som en blog at gøre, så priizge jeg den blog, der er for min vigtige. De mest swier er som i blogposten, der har skrevet om kreativitet fereasket. Jeg har normalt kun fået dette i andre dage og skreau, hvad der er enkelt af pænt.

Wat skriuwersblok tilbelanget, frege jeg efter se der med omgeane.

Christopher seit:

Ik stopje gewoan. Jeg tvinger tingene netto som ik net kin skriver. Jeg sætter bare de ting, som jeg har foretrækket, er skrevet af skrivere og kan se om dem. Som jeg f.eks. Netto kan skrive en ny reddit wol (damn dy, Reddit), så gå ik efter Reddit og bruger jeg min tid på dy side. Herne har jeg ikke eksklusivt mere om netværk til at skrive.

Louie seit:

Da der i muorre er mellem mine og mine skriveraktiviteter, er jeg mestal forskellige ting (net nødvendigt alle):

 • Tink net om hvad jeg er i skoftgrav skrevet og begynd andre ting at gøre.
 • Læs berättelser fra andre blogger om de underjordiske, der ikke er interesseret i mig.
 • Gå på mit buroblêd og rin rundt, lige om at blive glade for en computer. (Sjov ding: min bedste idé komme op som jeg ikke … badkeamer gean: P)
 • Beantwurdzje mine e-mails om opmerkinger, reaktion [op] berjochten fan andre, skriver hvad der netto skal skrive hat med mit eget lignende arbejde.

Hver gang som jeg er en (af flere) fan af denne strategi / teknikernes folgje, nim ik normalt den blokmuorre fan af min forfatter del og begyndelsen af ​​skrifterne.

Som beviset er, tilføjede Louie, at han er i svaret med mit spørgsmål, præcist i ritme fan skriverne komme koe. Glad for at høre, Louie!

Doyan seit:

Skriuwersblok er eangst! Eangst for det ubekende. Jo wite dat jo skal skrive. Mar dan slacht dit lelijke monster syn holle op. I million ‘what ifs’ begynd jo te pûnjen.

"Wat som ik beare bliver"

"Hvad som folk tinke dat ik in gek bin"

"Wa wol harkje nei my"

"Jeg har pæn wat te dielen"

Her er hvad jeg dør. Som disse destruktive tanker ikringe, herinner jeg min til alle mennesker, der er heldig at hjælpe. Jeg hører min anden, der er min hjælp, der er brug for. Wa bin jeg om at have det opdaget?

Jo kan dit ek gøre. Jo skal dit gøre.

David seit:

De bedste ferdigening er i god oanslach. Besparje denne idéën til i heulige dei. Set se yn i Excel bestân. E-mail deres er sendt gennem et nyt, eller skriv i WordPress for hver idé. Som jo ideën opdagede, som dat bart, kan du bare gå til dit ideebank gå og der fan arbejde.

Denne post er ude af rejse i en rejse-ide. Dat wie dit en dit.

Begjin højttroch. Laad gennem jo Facebook stream af jo Google Plus stream af jo Twitter stream. Alle motivaasjefoarsjennings, hver reiskeppel, hver karakter, alle vigtige kommentarer, der er nogle af de færdige, der findes – alle sider af ideer, som jo stopper om alle på freegjen og josels til freegjen: "Hvordan kan jeg se i blogposten på denne bouwe? Hokker-analogi er dette skeppe? Hokker historie kin ik fertelle? Hokker uddannelse har jeg en relateret? "

Der er ingen tekoart til idéën. Vi skal bruge tid til at få se om at søge, og gøre tid til at opmærke for lettere brug på rejse.

Philip seit:

Det blokerer for min egen forfatter er det gefolch, at jeg er gennem små libbenseveneminten afleid bliver. Den uendelige måde at finde ud af, hvad jeg har fundet, er om at planlægge, hvad jeg den nat derfoar sil skriver; Jeg satte underkoplerne og titlen i – De andre moarns står ik oerein af 4 og begyndte at skrive gennem 4.30. Jeg kontrollerer ingen e-post med wat årre, jeg retter lige på det stik, som jeg skriver.

Hvordan kan du være sammen med vanskelighederne fra det livet omgean som jo blêdwizens fan blod have? Wat er dyn strategystriede?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map