Sådan dominerer du din blogniche med læserundersøgelser

Hvilke værktøjer bruger du regelmæssigt til at hjælpe med at opbygge din blog?


Produktivitetsværktøjer som Evernote, Trello eller ZenWriter kan komme til at tænke på.

Selvom dette er gode værktøjer, der kan hjælpe dig med at passe flere opgaver til din dag, er du sikker på, at du arbejder med de rigtige opgaver til at begynde med?

Produktivitet uden strategi får dig ikke noget sted.

Hvad nu hvis du spilder tid på at skrive blogindlæg, e-bøger eller oprette kurser eller produkter, som dit publikum ikke er interesseret i?

Hvis du vil have din blog til at være en succes – især hvis din tid er begrænset – er det vigtigt at være strategisk for, hvad du arbejder på. Og et af de bedste værktøjer til at være strategisk med hensyn til at vokse din blog er læserundersøgelser.

Du har måske ikke tænkt på at bruge undersøgelser før, men de er en magtfuld måde at hjælpe dig med at vokse din blog strategisk, identificere indtægtsmuligheder og dominere din niche! Sådan gør du.

Fix dine blogging fejl

Lad os indse det, ingen af ​​os er perfekte – selv de mest populære bloggere begår fejl.

Men selv hvis du skure din blog på udkig efter almindelige fejl, er det svært at få øje på dem, fordi det er umuligt at være objektiv med dit eget arbejde. Det er svært at tage et skridt tilbage og se din blog, som dit publikum gør.

Det er en af ​​grundene til, at undersøgelser er et så stærkt værktøj: De kan hjælpe dig med at få en objektiv mening om din blog og se det, som dit publikum gør.

En god undersøgelse kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der vender dit publikum væk, eller forhindre dem i at abonnere eller tage andre ønskede handlinger.

Når du designer en undersøgelse til forbedring af din blog, kan du måske designe en generel undersøgelse, der identificerer eventuelle problemer, eller du har muligvis allerede et problem i tankerne, du vil løse, såsom:

 • Hvorfor er min afvisningsprocent så høj?
 • Hvorfor køber så få besøgende min e-bog?
 • Hvorfor afmelder så mange mennesker mig fra mit e-mail-nyhedsbrev?

Det er let at gætte på grundene bag problemer som dette, men uden at spørge dit publikum er det umuligt at vide det med sikkerhed.

Forslag til spørgeskema:

 • Vil du anbefale min blog til en ven? Hvorfor eller hvorfor ikke?
 • Har du problemer med at navigere på min blog?
 • Hvis du kunne ændre en ting ved min blog, hvad ville det være??
 • Hvad kan du lide mest ved mit e-mail-nyhedsbrev? Hvad kan du ikke lide ved det?

Analyser din markedsførings effektivitet

Ved du hvordan dine mest loyale læsere fandt din blog?

Finder de fleste af dine læsere dine indlæg via søgning på Google eller indlæg, der deles af deres venner på Facebook? Lønner din sociale medieindsats faktisk, eller spilder du din tid på at promovere hvert indlæg på Twitter?

Du har sandsynligvis hørt om 80/20-reglen, der siger, at 80% af resultaterne kommer fra 20% af din indsats.

Hvis 80% af din markedsføringsindsats ikke får nogen resultater, vil du sandsynligvis have lyst til at vide om det, så du kan fokusere din tid på de strategier, der fungerer, lige?

Ved at bruge undersøgelser kan du identificere og fokusere din indsats på de strategier, der virkelig fungerer.

Dette er en hurtig undersøgelse at gennemføre, men det kan have en stor indvirkning ved at spare dig for meget tid.

Prøv bare at oprette en hurtig undersøgelse med et spørgsmål, der spørger dit publikum, hvordan de først hørte om din blog, og send den til din e-mail-liste. Du kan blive overrasket over resultaterne!

Identificer din målgruppes smertepunkter

Kæmper du nogensinde med at komme med idéer til blogindlæg?

Det er et almindeligt problem, især hvis du har blogget i et stykke tid, og føler, at du allerede har dækket det hele.

Dette er et andet spørgsmål, det er svært at være objektiv omkring. Når du er ekspert på et emne, kan det være svært at se det som en begynder. Det er svært at se på din niche med et nyt perspektiv, hvilket kan gøre det vanskeligt at komme med gode blogindlægideer.

Jo mere du forstår dit publikum og ser ud fra deres synspunkt, jo bedre bliver din blog. Du skriver om nøjagtigt de emner, de vil læse om.

Undersøgelser kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad dine læsere kæmper med, og give dig utallige ideer til bare det indhold, de beder om.

Forslag til spørgeskema:

 • Hvad er din kamp nr. 1 med [niche-relateret emne]?
 • Hvilke emner vil du gerne læse flere blogindlæg om?
 • Hvorfor abonnerer du på mit e-mail-nyhedsbrev?
 • Hvis du og jeg havde en en-til-en coaching session, hvilke spørgsmål ville du stille mig?
 • Den ene ting er at forhindre dig i [nisjerelateret mål]?

Opret indtægtsstrategier, der fungerer

Undersøgelser er også en god måde at komme på med indtægtsstrategier til din blog, som dit publikum virkelig ønsker.

Amandas publikumsundersøgelse førte til, at hun skrev en bedst sælgende Amazon-e-bog!Amandas publikumsundersøgelse førte til, at hun skrev en bedst sælgende Amazon-e-bog!

Du ønsker ikke at investere meget tid på at skrive en episk e-bog eller oprette et helt onlinekursus, kun for at finde ud af, at det ikke er helt, hvad dit publikum ville have, og ingen ønsker at betale for det.

Ved at forske i forvejen, kan du finde ud af, hvad dit publikum er villig til at betale for. Når du har identificeret dine læsers behov, ved du nøjagtigt, hvilken indtægtsstrategi er den rigtige for dit publikum.

Amanda Abella, Millennial Business Coach, oprettede for nylig en undersøgelse for at identificere sit publikums behov og opdage den bedste indtægtsstrategi til hendes blog.

”Da jeg gik gennem en rebrand og undersøgte min blogpublikum tidligere i år, blev jeg overrasket over at opdage, at 80% sagde, at deres primære bekymring var at lære at drive en virksomhed, så de kunne afslutte deres daglige job. Det blæste mig væk. ”

Efter at hun havde analyseret undersøgelsessvarene, skrev hun sin første bog og gjorde den til en Amazon-bestseller!

Amanda anbefaler at gøre din undersøgelse så nem at tage som muligt:

”Ingen store bokse til svar, bare flervalg. Jo mindre de er nødt til at tænke over det, desto mere sandsynligt vil de udfylde det. Når det gjaldt min bog, kom jeg faktisk på telefonen med undersøgelsesdeltagere og skabte et sikkert rum for dem at tale med mig om de problemer, de stod overfor. ”

Til din blogindtægtsundersøgelse vil du måle ting som:

 1. Hvilke emner dit publikum er mest interesseret i
 2. Hvilket format foretrækker de (e-bog, kursus, videoer, coaching osv.)
 3. Sandsynligheden for, at de vil købe noget

Forslag til spørgeskema:

 • Hvordan lærer du bedst (ved at læse, ved at tale en til en, ved at se videoer osv.)?
 • Hvor mange e-bøger har du købt i år?
 • Har du nogensinde købt et onlinekursus før? Hvorfor eller hvorfor ikke?

Må ikke bare gætte – spørg din målgruppe

Bloggere har ikke noget imod læsere, og vi ved ikke nøjagtigt, hvad vores læsere vil have, medmindre vi spørger. Resultater fra dine undersøgelsesspørgsmål kan være overraskende. Antag ikke, at du ved, hvad dit publikum vil – spørg dem!

Amanda opfordrer sine kolleger til at “give dine folk, hvad de vil. Vi prøver ofte gange at genopfinde hjulet, når det ikke er nødvendigt. Jeg var skyld i dette i årevis, og det var ikke før jeg begyndte at lytte til mit publikum og give dem, hvad de bad om, at tingene begyndte at skifte. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map