Sådan fungerer superbloggere: Bliv effektiv med en blogplan

Det er ikke nemt at administrere en blog, især hvis du stræber efter at offentliggøre kvalitetsindlæg, som dine læsere elsker, mens du også skal have tid til at udvikle andre produkter, køre dit nyhedsbrev og sociale kanaler og muligvis endda offentliggøre et par gæsteposter.


Hvis du lige er begyndt at blogge, eller du skal forlade din blog for at håndtere sig selv i et stykke tid, lyder alt dette at gøre endnu mere skræmmende.

Dette indlæg redder dig: Uanset om du er nybegynder eller en veteranblogger, vil det guide dig gennem det grundlæggende i blogplanlægningen for at med succes integrere gæsteposter og marketing på sociale medier i din blogkalender..

Fordi – lad os være sløv – at det er umuligt at køre en succesrig blog uden omhyggelig planlægning.

Grundlæggende om blogplanlægning

Det første trin er at få en kalender eller en dagbog (virtuel eller papir) til at lægge din plan op.

Hvis du ikke ønsker at bruge ekstra penge på dette materiale, er der masser af gratis apps, som du kan downloade til din telefon eller computer, PHP-baserede kalendere, som du kan installere på dit websted med egen vært eller gratis printbare kalendere, du kan udskrive ud og udfyldes for hånd.

Når du har materialet, kan du begynde at planlægge.

Denne vejledning er struktureret som følger:

 • Planlægning af din kalender
 • Forbliver produktiv
 • Forbliver konsekvent
 • Integrering af gæsteposter i din tidsplan
 • Integrering af social media marketing i din tidsplan
 • Fejlfinding (når ting ikke går som planlagt)

Efter det grundlæggende læser du, hvordan du inkluderer sæsonbetonede poster i din tidsplan og planlægningsværktøjer, der kan hjælpe dig med at oprette en plan, du føler dig godt tilpas med.

Hvorfor er blogplanlægning så vigtig?

Ray Addison fra RayAddisonLive.com er en ny blogger, der har spekuleret på, hvordan man bliver organiseret og produktiv med sin blog. Efter at have kigget efter råd om blogadministration, besluttede han at blogge ugentligt og forsøge at holde sig til den plan, også ved hjælp af sin “daglige blogging som inspiration til anden skrivning, som jeg gør.”

Addison lærte, hvor vigtigt det er at ”planlægge titler på min blog, så jeg har en frist til at arbejde på og flytte tingene efterhånden som min inspiration ændrer sig. Jeg kan godt lide friheden til at redigere offline og ude af syne. Jeg kan også godt lide det faktum, at behovet for at holde bogføring betyder, at jeg er nødt til at komme videre. ”

Dette er kraften i blogplanlægning.

Bliv en super blogger med denne blogplanlægningsvejledningJA, den guide, du læser handler om at blive en super blogger :-) Sej, hej?

1. Planlægning af din kalender

Grib din kalender og bloker alle dine aftaler, fritid og andre vigtige opgaver, du skal prioritere i din uge eller måned.

Det andet trin er at blokere for dine bloggingstider, fordi du bliver nødt til at holde sig til dem så bedst du kan.

Mit råd som blogger med flere sundhedsmæssige problemer er at give dig selv en blød og en hård frist:

 • En blød deadline er en ideel deadline, en tid og dag, du virkelig ønsker at have dit indhold klar inden. Hvis det ikke føles behageligt, kan du let flytte denne frist rundt.
 • En hård frist er en, som du ikke længere kan udsætte, fordi du mangler den, hvilket forhindrer hele din plan

En smart blogger, der bruger bløde og hårde frister for indlægVær en smart blogger, og indstil bløde og hårde frister for dine indlæg!

Arbejde med bløde og hårde frister giver dig nok fleksibilitet til at indhente forskning, skrivning og redigering i tilfælde af, at livet eller andre forretningsopgaver kommer i vejen for din tidsplan. Med andre ord hjælper det dig med at holde dig på sporet.

Elizabeth Carter, chefstrateg ved Clariant Creative Agency, begyndte at blogge i de tidlige 2000’ere. Årets erfaring lærte hende, at “ikke at have en blogplan garanterer, at du ikke blogger på et konstant grundlag.”

Planlægning kan finde sted ugentligt, månedligt, kvartalsvist, hvert halve år eller en gang om året. Carter får normalt de bedste resultater, når hun planlægger sin kalender efter kvartal, men “Jeg har lejlighedsvis trimmet tilbage til en månedskalender” og “Jeg kan ikke forestille mig at planlægge noget mindre end månedligt. Livet sker, og til trods for vores bedste intentioner, har vi travlt, og at skrive det blogindlæg ender med at falde til vejen. Den enkle handling med at have planlagt bloggen fjerner meget af arbejdet med at skrive det faktiske indlæg, da den hårde del – der kommer med ideen – allerede er gjort. ”

Carter tilføjer:

Hvis du indstiller en kvartalsk blogkalender, kan du gå tilbage og se det store billede af din blog. Det er mest sandsynligt, at du går efter mere end en type læser. Du er derfor nødt til at sikre dig, at du afbalancerer dine blogindlæg for at imødekomme bekymringerne i hvert af dine målgruppesegmenter. Det er svært at gøre i en kort blogplan, men meget lettere, når du ser på tre måneders stillinger.

Det vil være endnu lettere, hvis du kan finde 4 eller 5 emner i din niche, du kan blive til en række stillinger, så du kan forske og interviewe på forhånd og øge din produktivitet.

Stan Kimer, præsident for Total Engagement Consulting, startede sin egen konsulentvirksomhed inden for mangfoldighed og karriereudviklingsfelt i 2010. Han bruger blogging for at demonstrere sin viden om emnet. ”Det er meget kritisk at opbygge en krop af arbejde. Derfor har jeg været ekstremt regelmæssig med blogging siden slutningen af ​​2010 – med ofte 2 eller 3 blogs pr. Måned og sjældent mangler en måned. ”

Og det handler ikke kun om bloggen – der er et nyhedsbrev, han også skal tage sig af. ”Jeg sender et månedligt nyhedsbrev, der driver trafik til [webstedet],” siger Kimer, “så jeg udgiver sjældent en blog i den samme uge i den måned, hvor jeg sender et nyhedsbrev. Jeg udgiver sjældent mere end en blog om ugen, medmindre jeg har en særlig omstændighed. ”

Begynd i det små, men stræbe efter altid at “se levende ud”

Forfatter og taler Joyce Kyles fandt det bedre at blogge ugentligt. Hendes råd til nye bloggere er at ”gøre det, jeg blev lært som Power 90. Tag 90 minutter om dagen og fokuser udelukkende på et bestemt projekt. Så to gange om ugen bruger jeg 90 minutter på blot at skrive mine blogs, og hvis du bruger WordPress, kan du faktisk vælge en udgivelsesdato. ”

Kyles tilføjer et par nyttige tip:

 • Kør en internetsøgning efter “bloggeneratorer, der giver dig mulighed for at tilslutte to eller tre ord og oprette blogemner i op til et år gratis” – og vi har masser her på WHSR også! Se på vores blogstartere og idégeneratorer på listen over planlægningsværktøjer i slutningen af ​​denne vejledning.
 • Brug planlæggere som Hootsuite til at planlægge dine indlæg.
 • Planlæg indlæg på Facebook-sider (og andre sociale medier).

Matthew Gates, ejer af Confessions of the Professionals, anbefaler, at du starter i det små og sigter mod 1-2 stillinger om ugen, hvis du lige er i gang. ”Når du først begynder at blive mere populær,” siger han, ”og hvis du vil fortsætte med at vinde popularitet, skal du tage sigte på at udstationere i overensstemmelse med en 5-dages arbejdsugeplan (M-F). Den bedste ting at virkelig gøre [er] at skrive et væld af artikler på forhånd, [så] gider det overhovedet ikke at offentliggøre dem. Skriv mindst 10. Begynd at offentliggøre 1-2 [indlæg] om ugen, men fortsæt med at skrive mindst 1-2 om ugen. ”

Hvor meget tid du kan bruge til blogging afhænger også af længden og detaljerne på dine artikler, ikke? Gates har nogle råd til bloggere i lang form:

”Hvis du har en tendens til at skrive lange artikler, der er 2.000 ord eller mere, kan du sandsynligvis slippe af sted med [færre] dage om ugen. Hvis du skriver kortere blogindlæg, mellem 500-1000 ord, er det sandsynligvis bedst at sende et par gange om ugen. Der er virkelig ikke noget rigtigt eller forkert, men hvis du bare sender en gang om ugen eller en gang om måneden, vil din blog se død ud, og besøgende vil sandsynligvis ikke fortsætte med at komme tilbage. ”

Gates ‘opfattelse er, at en blog skal se “levende” så meget som muligt, så det at udgive et par gange om ugen ville være en bedre mulighed (hvis du har ressourcerne) end kun en gang om ugen. ”Men igen, når man forbereder sig på disse nødsituationer, er det bedst at bare skrive omkring 10 artikler på forhånd og altid have mindst 3 til sikkerhedskopi, i tilfælde af at du får en forfatterblok og ikke kan skrive i et par dage eller et par dage uger.”

Brug en redaktionel kalender

Lad os se lidt mere på effektiviteten af ​​at bruge en redaktionskalender.

For Julie Ewald, pro-blogger og indholdsstrateg i Impressa Solutions, kan en redaktionel kalender forvandle blogplanlægning til succes, og du har ikke engang brug for fancy software, fordi “det kan laves meget enkelt med et regneark (jeg bruger Smartsheet) eller i en Google-kalender. ”

Ewald foreslår, at du ”ser mindst to måneder fremover. På denne måde kan du få et godt overblik over, hvor mange indlæg du har brug for at oprette i en given tidsramme, og du kan planlægge (og arbejde videre på) indlæg med sæsonbestemt indhold eller meddelelser, der fremmer anden marketingindsats. Ellers kan du måske finde dig selv i at krydre for at producere stillinger til tiden – eller har intet at stille op, hvis du er blevet optaget af noget eller har været i nødsituation. ”

Du finder en liste over redaktionelle kalenderapps og andre værktøjer i slutningen af ​​dette indlæg.

2. Forbliver produktive

En kop te, et par pauser, lidt træning, blød musik og vigtigst af alt, et positivt tankesæt kan alle hjælpe dig med at zone ind, og hvis du kæmper med angst, er der et par hacks, kan du prøve at hjælpe dig med at nå dine bloggingsmål.

Du er nødt til at nyde forretningsblogging, som om det var personlig journalføring for at genopfylde din idé godt og fortsætte.

Men det handler ikke alt om produktivitet. Du har også brug for stimuli udefra.

Blogger zoneinddeling

“Følg så mange andre relaterede blogs, som du kan.”

Dave Hermansen, 13+ årig e-handelsveteran og coach hos Store Coach, Inc., mener, at den bedste måde at holde en konstant strøm af ideer flyder og aldrig løber tør for blogging-ideer er at:

Følg så mange andre relaterede blogs, som du kan. De kan være en fantastisk kilde til inspiration. Abonner på RSS-feeds for alle blogs relateret til din niche. Del dine egne resume af nogle af de bedre artikler, selv løst relateret til din niche. Brug dem som inspiration til nogle af de ting, du måske skriver om. Del størstedelen af ​​de gode artikler, du finder på dine sociale netværk, men gem et par her og der som ideer til ting, du kan skrive dit eget tag på.

At tage gamle emner og se dem fra en ny vinkel og reslant dine gamle indlæg eller gæsteposter er alle velkendt praksis inden for journalistik, der også fungerer som en charme med blogging.

Følg din “Muse”

Planlægning er vigtig, men forlad mindst et par dage om ugen, hvor du bare kan “gå med strømmen” og bogstaveligt talt have det sjovt med din blog. At skrive, når du føler dig inspireret af din “muse”, vil sikre dig, at du undgår udbrændthed og også hjælper dig med at producere flere ideer at blogge om i fremtiden.

Læs hvordan Stan Kimers produktivitetsstrategi drager fordel af “muse”:

Når jeg føler mig ekstremt kreativ og kan lide at skrive, kan jeg udarbejde 2 eller 3 blogs på et møde, så jeg normalt har et par stykker i gang med at gå. Nogle gange har jeg en idé til en blog, der vil være for lang, så jeg laver en serie på 2 eller 3.

Hvis jeg deltager i en meget interessant konference eller et møde i mine konsulentområder, skriver jeg en blog eller to om det. For eksempel [da] jeg gik til North Carolina SHRM (Society of Human Resource Conference), [derefter i løbet af] weekenden udarbejdede jeg to blogs om to af de vigtigste indlæg, som jeg vil offentliggøre senere [i] måneden.

Hvis jeg netværk med en interessant person eller virksomhed, der vil give mig en idé til en blog, [og] hvis jeg får nogle ideer til en blog, vil jeg notere det, så jeg glemmer det ikke.

3. Forbliver konsistent

At have en plan og en kalender kan hjælpe dig med at forblive konsekvent i både kvalitet og mængde.

Danny Garcia er enig i, at ”det er vigtigt at have en indholdsplan og holde sig til den. Et af de vigtigste råd, som alle giver bloggere, er at forblive konsekvent. Det betyder ikke noget, hvor ofte du poster, så længe dine læsere ved, hvor ofte du poster, og du holder dig til det. Jeg vil sige, at hyppigheden ikke er så vigtig som kvalitetsarbejde, men at det er godt at have en dobbelt månedlig bogføringsplan mindst. ”

Blogkalender hjælper med at forblive konsistent

Garcia bemærker, hvordan det er kvalitet over kvantitet, når det kommer til blogging, uanset hvor mange gange om ugen eller måneden du udgiver. Han peger på et par populære eksempler:

Der er bloggere, der blogger hver dag (som Neil Patel eller Seth Godin) og andre, der blogger to gange om måneden (som Mark Manson eller Ryan Holiday). Alle af dem har et kæmpe publikum, ikke baseret på hyppigheden af ​​deres indlæg, men på grund af kvaliteten af ​​deres indlæg.

Stan Kimer forsøger at “forblive 2 eller 3 blogs foran i udkasttilstand”, så han kan “have noget klar, hvis jeg kommer i en særlig travl tid eller en personlig vanskelig tid (eller endda går på ferie!).”

Når det kommer til, hvilken slags poster der skal tilføjes til kalenderen, og hvor mange, foreslår Julie Ewald, at du ”undersøger dine mål, dit publikum og hvor meget tid (eller penge) du kan bruge på din blog. Der skal være et indlæg hver måned, der taler med hvert publikum personligt og sigter mod at tilfredsstille hvert af dine mål eller ting, du i øjeblikket sælger. Ja, der skal være overlapning her. ”

Ewald foreslår, at du lægger 4 til 6 stillinger om måneden eller 2 pr. Uge som minimum, men i sidste ende kan du gå med ethvert nummer, indtil du forbliver konsekvent i din udstationeringsplan.

4. Integration af gæsteposter i din plan

Lav plads til gæsteposter i din kalender – de er ikke mindre vigtige end dine indlæg, og de hjælper med at markedsføre din blog og ekspertise.

Hvad du dog skal sikre, er, at du ikke forsømmer din blog for gæstepostering, og at du ikke udbrænder i forsøget på at gøre begge dele med den højeste kapacitet.

Danny Garcia, marketingoperationschef hos Stacklist.com, siger, at “gæsteplacering udsætter dig for et nyt publikum og giver dit websted værdifulde backlinks, så undgå at brænde ud, hvis du prioriterer gæstepostering eller frister til dig selv (hvis de blev ikke givet dig) det skulle hjælpe. ”

Garcia finder også, ”At have en konsistent skriveskema fungerer virkelig godt. Jeg finder ud af, at jeg er den mest kreative, når jeg bare vågner op om morgenen og skriver i 2 timer, før nogen af ​​distraktionerne kommer i vejen. Når der er meget at skrive, bliver skrivningen mere head-down arbejde, hvilket normalt er hvad der forårsager udbrænding. ”

Blog- og gæstepostorganisation

Et andet hack, som interviewpersoner i dette indlæg nævner – og som jeg bruger mig selv – er at overveje din livsstil og produktivitet.

Det er:

Hvor mange blogindlæg kan du realistisk skrive om en måned?

Tag dette nummer, og lav 2 af disse gæsteposter. Det er en god tommelfingerregel at afbalancere din indsats for at undgå enten forsømmelse eller udbrændthed.

For eksempel skal min egen bloggingsfrekvens og antallet af gæsteposter, jeg ideelt kan skrive om en måned, passe til min daglige skrivegrænse på 1.000 – 1.500 ord. At forsøge at gøre mere ville skade min mentale sundhed og kaste hele planen, så integrationen af ​​gæsteposter skal være smart og godt overvejet.

Mys Palmer minder om, ”Gæstepost er integreret, når man skaber et publikum.” Hun siger, at dette gælder især for nye bloggere, og anbefaler, at du “lægger nyt indhold til [din blog] en gang om ugen. Derefter gæstepost en gang om ugen. ”

5. Integrering af marketingmedier i din plan

Du ønsker ikke at spilde den tid, du bruger på markedsføring på sociale medier, da du ikke ønsker, at det skal spise op til skrivetid.

Du skal have tid til at køre dine sociale mediekanaler og promovere dit indhold såvel som til at være opmærksom på tilhængernes spørgsmål og feedback.

Du kan udføre dette på 30 minutter om ugen eller mindre, eller du kan følge Mys Palmer’s strategi:

For at sikre, at marketing på sociale medier og markedsføring af blogindlæg ikke alt sammen spiser, skal du tilmelde dig Hootsuite. Det er gratis og fabelagtig. Med hensyn til tidsplanen er [forholdet] 70% -20% -10%:

 • 70% af dine aktier skal samles – Jeg taler gentagne gange, foto / video genudvekslinger og fantastiske tilbud, at du også tilføjer et lil ‘somethin’.
 • 20% af dine indlæg kan være [indhold], du oprettede – Dine blogindlæg og gæstefunktioner.
 • 10% (og kun 10%) kan være dine direkte salgspladser – Links til dit tilbud, en konkurrence, du har brug for support på, et kursus eller tænde, du lige har lanceret, webinarer osv..

Publikum vokser kun, når indholdet markedsføres. Stærkt.

For at optimere din sociale markedsføringsindsats skal du læse vores vigtige marketingmedier for sociale medier for at vide, hvad der virkelig fungerer på de store sociale platforme og fokusere på det.

6. Fejlfinding (når ting ikke går som planlagt)

Hvad kan du gøre, når du har en nødsituation på en planlagt dag? Og hvordan holder du ideen ‘godt’ altid fyldt, når dine kreative juice ser ud til at have tørret op?

At have en blød og hård frist hjælper allerede, hvis du bliver syg eller har en nødsituation, men kommunikation med dine læsere er nøglen – hvis du ikke kan opretholde et løfte, skal du fortælle dem det, eller du vil skuffe dem, og din trafik vil falde.

Kommunikation af problemer med læsere

Det er, hvad Danny Garcia kalder skadekontrol.

Det kan være så simpelt som bare at lade dine læsere vide om det på dine sociale mediekanaler, [så at] de stadig er informeret. For at ideen altid skal være fyldt, skal du læse mere, end du skriver. De ting, vi skriver, er påvirket af de ting, vi læser. Du har også brug for en række forskellige kilder til nogen af ​​dine artikler.

Du kan bruge en uge på at læse en bog bare for at få et par sætninger ud af det i din skrivning. Derfor er det vigtigt at læse meget. Du har brug for en masse forskellige kilder til information / inspiration. På papiret lyder det ikke værd, men læsning er en kilde til viden og inspirerer til kreativitet.

Nogle gange kan du bemærke, at din kalender er for pakket til dit nuværende personlige liv. I det tilfælde skal du overveje at oprette en mindre tidsplan, der adresserer den eller en ‘backup’ plan, som du kan bruge, når du går gennem en vanskelig periode i livet.

Raelyn Tan foreslår, at du planlægger månedligt og fordeler tidsplanen i ugentlig dosering:

Hver måned sætter jeg mig ned og kortlægger, hvad jeg vil opnå for måneden. For eksempel kan jeg sætte et mål om at skrive X antal blogindlæg og X antal gæsteposter eller starte et nyt kursus. Efter dette vil jeg dele dem op i hvad der skal gøres for hver uge.

Når en nødsituation dukker op, er jeg i stand til at rumme det i min blogplan uden at blive stresset. Jeg ved nøjagtigt, hvad jeg skal gøre for ugen, så hvis jeg falder tilbage i et par dage, ved jeg, at jeg skal indhente senere.

Tilsvarende, hvis jeg er særlig uproduktiv i løbet af en bestemt uge, kan jeg bruge de andre uger og holde mig på sporet, fordi jeg ved nøjagtigt, hvad der skal opnås i løbet af måneden.

Hvis jeg planlægger nøjagtigt, hvad jeg skal gøre for hver dag, bliver jeg for stresset med at forsøge at “altid” være produktiv. Jeg har fundet ud af, at det er meget vanskeligt at gennemføre en planlagt daglig plan konsekvent, fordi der altid vil være uforudsigelige nødsituationer, der vil ske, så jeg indstiller ugentlig og månedlig dosering i stedet.

Mys Palmer, administrerende direktør for MysPalmer.com, ved, at livet sker, og du kan ikke undgå det, når det sker, så ”planlægning af dit indhold en uges tid i forvejen tager sig af det. Behøver ikke være fancy. Log ind på Hootsuite, og brug udgiveren til at se den kommende uge. Klik på et tidspunkt, vælg netværket og planlæg. ”

Alligevel behøver du ikke stresse over det. “Hvis du ender med at gå glip af et indlæg af en eller anden grund, skal du ikke svede det,” siger Julie Ewald. ”Skub det igennem, så snart du kan. Hvis du har gjort nogen form for SEO-indsats, vil du se en dukkert i trafik og placeringer, hvis du springer helt over indlæg. ”

Hvis du ansat en blogger

Nick Brennan, grundlægger og administrerende direktør af Watch Social Media, siger: ”Der er tre nøgler til at forblive organiseret og på sporet, når det kommer til blogging”, og du har en anden, der gør arbejdet for dig:

1. En indholdskalender på højt niveau, hvor du fastlægger hvilken type indhold, du vil have live hver uge – lang form / kort form, indhold, der er rettet mod det ene publikum mod et andet, osv..

2. Et idélager, som du kan trykke på for at udfylde den kalender.

3. En klar godkendelsesproces.

“Så længe du har en stærk forfatter, og disse ting er på plads,” tilføjer Brennan, “dit team skal ikke have noget problem med at udsætte kvalitetsindhold med regelmæssighed.”

Vi har en guide her WHSR om at ansætte forfattere, som du måske ønsker at læse: “Fra Blogger til administrerende redaktør: Ansæt forfattere til din blog.”

Sådan håndteres sæsonbetonede indlæg

Det er en god ide at planlægge disse stillinger på forhånd – også flere måneder fremad – fordi de muligvis fører til et boom i trafik, og derfor kan det være en god ide at håndtere dem med ekstra omhu.

Ideelt set planlægger du sæsonbetonede poster i begyndelsen af ​​året og blokerer kalenderdage for at skrive dem, såvel som dine tidsfrister. Giv dig selv tid nok til at gøre tingene, da du ikke ved hvad der kan ske i mange måneder fra nu af: En løs kalender er stadig bedre end ingen kalender overhovedet.

Du har også mere tid til at tænke over dine indlæg og forbinde dem omhyggeligt med dit brand, samt ekstra tid til at bruge til forskning og finde kilder, der skal interviewes længe i forvejen, noget der vil gavne både dig og dine kilder, som du kan planlægge samtalen, hvis der kommer en nødsituation.

Danny Garcia forklarer:

Det ville være godt at have stillingen klar til at gå dagen for [udgivelse] eller dagen før. Aktualitet er vigtigt, men det er stadig vigtigere, hvordan du drejer ferieposten for at afspejle dit brand.

Denne strategi fungerer sammen med alle indlæg, du planlægger at offentliggøre, så sørg for at planlægge størstedelen af ​​din kalender i begyndelsen af ​​året eller hver 6. måned eller i det mindste, som Mys Palmer antyder, “Prøv at undersøge den næste måned ved midten af ​​det foregående. Planlæg november’s sæsonbetonede poster inden den 15. oktober. ”

Værktøjer (gratis og betalt) til planlægning af blog og sociale medier

Blogplanlægningsværktøjer

Planlægning er vigtig, men du behøver ikke at gøre det hele manuelt! Der er gratis og betalte værktøjer, som du kan bruge effektivt til at fremskynde din blogproduktivitet og holde alt under kontrol uden stress.

CoSchedule

CoSchedule er en webbaseret redaktionskalender oprettet specifikt til indholdsmarkedsføring.

Chris Brantner, ejer af CutCableToday.com, deler sin oplevelse med værktøjet:

For et stykke tid tilbage skiftede jeg til CoSchedule for at styre min blog, og det er det bedste, jeg nogensinde kunne have gjort. Ikke kun hjælper det mig let at administrere opgaver med flere forfattere og redaktører, men det giver mig mulighed for at tage en idé fra starten til udstationering til deling af sociale medier – alt fra et dashboard, der er integreret med WordPress.

Danny Garcia anbefaler også dette værktøj til indholdsplanlægning, og Lori Soard viser det som et af de 10 tidsstyringsværktøjer til bloggere.

Planlægning af plugins til WordPress

Vishnu skrev et detaljeret indlæg om, hvordan man forbedrer den redaktionelle arbejdsgang med planlægning af plugins. Artiklen er beregnet til blogs med flere forfattere, men guiden kan let bruges til enkeltforfatterblogs.

De bedst bedømte redaktionelle plugins til WordPress inkluderer:

 • Redaktionel kalender
 • Rediger flow (gennemgået af Vishnu i hans indlæg)
 • WP-indholdskalender

Danny Garcia anbefaler også “værktøjer og integrationer (…), der vil gøre blogprocessen lettere,” som Orbis og Task Manager.

Airtable

Airtable er en webbaseret softwareløsning til redaktionel kalenderplanlægning, der bruger et regnearkformat.

Elizabeth Carter anbefaler denne software. ”Det er et simpelt, skybaseret regnearkværktøj, der gør det meget nemt at krydsehenvisende datafelter på tværs af en række regneark. For eksempel kan jeg have min masterkalender i et regneark og linke den til separate regneark, der sporer søgeord, forfattere, køberpersoner og så videre. Det er meget visuelt, nemt at dele med mit team og bare sjovt at bruge. ”

HootSuite

Med Garcias ord er Hootsuite et “social media management tool, der giver dig mulighed for at planlægge indlæg på Facebook & Twitter så marketing på sociale medier ender ikke med at spise en masse tid ”.

Lori Soard listede Hootsuite blandt de 20 must-have-værktøjer, som enhver blogger og online-forretning skal holde sig godt til.

Idestartere og generatorer

Idéstartere er lister med blogmeddelelser, så du kan begynde at skrive og undgå forfatterblok, når du ikke kan komme med et emne eller en vinkel at skrive om.

Lori Soard delte 20 startere i sit indlæg, og jeg indsamlede 15 blog-idégeneratorer for at få markering ud af ligningen og bare komme i gang uden yderligere tanke.

Trello

Blandt Danny Garcias anbefalinger til blogværktøjer tjener Trello sin plads som en arrangør for opgaver og ideer. Han understreger, hvordan “det er vigtigt at nedskrive dem, ellers glemmer du dem, og det holder dig organiseret.”

Trello er også gratis at bruge.

Smartsheet

Dette er det indholdsplanlægningsværktøj Julie Ewald bruger. Smartsheet er et regnearklignende samarbejdsformat til arbejdsstyring, der er brugervenligt og let at bruge.

Værktøjet kan prøves gratis, og priserne starter ved $ 14 / bruger / måned.

Buzzsumo

Dette velkendte websted “er en fantastisk måde at se, hvad der er trend”, siger Danny Garcia, “[og] det er også et godt værktøj til at finde mennesker, der vil være interesseret i din blog.”

Fantastisk værktøj til at holde dig praktisk, når du har korte idéer til indhold.

asana

Asana er en samarbejdsbaseret webbaseret kalender og projektstyrings suite for enkeltpersoner og teams.

Det er gratis at bruge op til 15 teammedlemmer, derefter starter priserne på $ 8,33 / bruger / måned.

PHP-kalender

Hvis du foretrækker en selvhost, PHP-baseret løsning til din kalender, er PHP-kalender en dejlig open source-kalender, du kan downloade og installere på din server med minimale krav.

Printbare blogkalendere og tjeklister

Der er masser tilgængelige online gratis, oprettet af bloggere som dig, der ville gøre deres eget liv (og deres besøgende) bedre.

Her er et par ressourcer:

 • Suzi fra StarAMomBlog.com deler sine SMART blogging-mål udskrivbare checklister.
 • Designer Blogs Studios skabte et ultimativt blogplanlægningssæt til download og brug.
 • CoSchedule har en gratis indholdskalenderskabelon, der kan bruges.
 • HubSpot giver også redaktionelle kalenderskabeloner til besøgende.

Og Pinterest har tusinder af blogplanlæggere at vælge imellem!

Tag væk

I det væsentlige kan du oprette en blogplan, der fungerer, hvis du er opmærksom på:

 1. Dine bloggingsmål
 2. Din livsstil og sundhedsmæssige forhold
 3. Hvor mange indlæg kan du realistisk skrive om en måned
 4. Hvor meget du kan automatisere

Tipene til smart planlægning, som du læste i denne guide, kom alle fra de bloggere og marketingfolk, jeg interviewede, og nogle fra personlig erfaring. Nogle kan passe til din situation, andre måske ikke, men da blogplanlægning er en af ​​de praksis, du lærer ved prøve og fejl, inviterer jeg dig stadig til at prøve så mange som du kan for at hjælpe med at forstå, hvad der fungerer for dig og komme med dine egne planlægningshacks.

Til din succes kollega blogger!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map