Sådan starter du en vellykket morblog, del 2: Fremme og indtægtsgenerering

Læs også: 7 hurtige måder at promovere din blog på


monetarisering

Hvordan får du succes med at tjene penge på din morblog? Jeg har samlet råd fra forskellige bloggere om, hvad der har været en succes for dem – startende med mig selv!

Sponsorerede indlæg

Dette er en af ​​mine mest rentable måder at tjene penge online, selv som blogger med lav trafik. Jeg gik over til at skrive kompenserede stillinger efter at have brugt tid som produktanmelder. Derefter skrev jeg indlæg til gengæld for gavekort.

Når du begynder at arbejde med mærker for kompensation, kan du hæve din sats, når din oplevelse vokser. Jeg anbefaler, at du opretter satser – både timebaseret og pr. Blogindlæg. Efter at have arbejdet med Silk sidste år skriver jeg nu regelmæssigt kompenserede stillinger, med forespørgsler der kommer til mig personligt såvel som gennem mine yndlings blogger-netværk.

Ved eventuelle forespørgsler eller sponsorerede indlægsansøgninger lægger jeg altid en unik vinkel eller en kreativ idé (målrettet mod mit eget publikum), der giver mig mulighed for at skille sig ud fra mængden.

solskin og sippy kopper

Meagan Paulin fra Sunshine og Sippy Cups sagde –

”Når man kommer i gang med at tjene penge på din blog, tager mange mennesker {og jeg indrømmer, at jeg selv inkluderede} bare ethvert tilbud, der kommer deres vej. Det er så spændende – $ 25 at skrive om noget tilfældigt produkt, der tager mig kun 20 minutter at skrive? score!

”Men i det lange løb fungerer det ikke. Dine læsere kommer til dig for ægthed og for at høre, hvad en anden rigtig mor synes om produkter, mærker og tjenester. Og du vil ikke have, at din blog skal blive en række reklamer. Du ønsker kvalitetsindhold. Ligesom du ikke ville abonnere på et magasin, hvis det kun var annoncer, er der ingen, der ønsker at besøge dit websted, hvis det kun er annoncer. Så husk altid dine læsere i tankerne, når du tilføjer annoncer, sponsorerede indlæg osv. Hvis du ikke ville læse det, skal du ikke sende det. ”

Bliv professionel blogger

Blogger-netværk kan også blive en kritisk kilde til muligheder, fordi de ofte håndterer alle de administrative opgaver som at levere en kontrakt og betale inden for en rimelig tidsramme. Dette giver dig et niveau af komfort og sikkerhed, når du kommer ind i marken.

Derudover skal du som professionel have nogle værktøjer til rådighed – og ikke kun dine visitkort. En grundlæggende kontrakt er en god idé for kunder, der henvender sig til dig uden for et etableret netværk. Sørg for, at du viser din oplevelse og færdigheder på din blog og i dit mediesæt, hvor du fremhæver færdigheder og anerkendelser.

grøn tale

Anna Hackman, Green Talk –

”Opret et mediesæt med din statistik sammen med nogle af dine bedste indlæg. Brug Amazon og Del et salg-tilknyttede links til produkter, du tror på. Deltag på Twitter-chats for at møde som mennesker og deltage i samfund! ”

Klar til at grave dig ind og komme i gang? I del 3 drøfter vi strategiske netværksmetoder til forbedring af markedsføringen af ​​din mors blog.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map