Skab en følelse af fællesskab på dit websted ved at tilføje et forum. Gå gennem 6 enkle trin, der detaljerer alt fra at vælge en platform til dit forum til at indstille administrative regler.


Fordele ved at oprette et forum

Fra en websideejers synspunkt er forummet godt af følgende grunde.

  • Måde for dine læsere at interagere med hinanden.
  • Auto-indholdsgenerering og webstedsskala.
  • Enkel måde at hurtigt besvare læserspørgsmål eller svare på mange læsere på én gang.
  • Skaber en følelse af samfund blandt dine besøgende på webstedet.
  • Kan tiltrække nye læsere.

Anbefalet forum-hosting: SiteGround, InMotion Hosting, A2 Hosting *.

* Affilierede links.

Trin 2: Opsætning

Når du har din hosting beliggende, er det tid til at beslutte, hvilken type forum du vil oprette på dit websted. Der er mange forskellige typer software, du kan bruge, og hver har sine egne særlige fordele.

Muut

muut

Besøg online: www.phpbb.com

phpBB er et open source forum. Du installerer softwaren på dit eget websted, og brugen af ​​det er helt gratis bortset fra gebyrer for webhosting.

Fordi det er open source, kan du finde onlinehjælp fra forskellige udviklere, der hjælper dig med at finpusse dit forum til at blive helt tilpasset. Stildatabasen har 100’er af pakker med styling og billeder, der hjælper dig med at tilpasse dit forum yderligere.

Enkle maskiner

enkel maskine

Besøg online: http://www.vbulletin.com

vBulletin er en af ​​de få forum-softwareløsninger, der giver mulighed både for at være vært på dit eget sted eller til at bruge deres sky-servere til at være vært for dit forum. Hvis du ikke er særlig teknisk, er skyen (pris starter ved $ 15 / mo) sandsynligvis den nemmeste løsning for dig at starte med. Du kan få dit forum lanceret på cirka 15 minutter og tilpasse det, så det passer til din smag og matcher det samlede udseende på dit websted.

MyBB

MyBB

Besøg online: https://www.kunena.org

Kunena tilbyder en anden mulighed for et forum og er specifikt for dem, der kører deres websteder på en Joomla-platform. Kunena er i det væsentlige en udvidelse. Det er et gratis forum og kræver ikke, at du skriver hacks eller broer for at bruge dens funktioner.

bbPress bbpress

Besøg online: https://vanillaforums.org

Vanilla er en anden løsning, der giver dig mulighed for enten at bruge den som open source-software, som du er vært for på dit eget sted, eller du kan bruge deres skybaserede løsning. Du kan prøve deres skybaserede løsning i en måned gratis for at se, hvad du synes om de inkluderede funktioner. Open source-indstillingen giver ikke community support, men ingen officiel teknisk support.

Trin 3: Fremstilling af forumregler

Når du først har fået den faktiske software på plads, skal du, før du åbner dit forum for brugerne, komme med et sæt regler til at guide adfærd på dit websted. De fleste online fora implementerer regler på følgende områder:

  • Diskriminerende kommentarer
  • Grimt sprog
  • Indbydende indlæg
  • Spam og selvpromovering
  • eksterne links

Selvfølgelig vil du overveje dit emne og tænke over, hvilke problemer der mest sandsynligt opstår omkring dette emne. Det er også en smart idé at studere servicevilkårene (TOS) for andre fora. Når du har implementeret dine regler, skal du placere dem i en top, klæbrig tråd, så nye medlemmer forstår reglerne. Det kan også være en god idé at bede dem om at blive enige om TOS, når du tilmelder dig for at få adgang til fora.

Besøg online: jobs.problogger.net

Startup Nation

Startup Nation er et websted, der henvender sig til folk, der ønsker at starte en ny virksomhed. Der er tusinder af emner i deres online forum at vælge imellem. Titusinder af brugere diskuterer forskellige spørgsmål. En af de ting, der fungerer godt ved dette forum, er, hvor strømlinet og organiseret det er. Uanset hvilket emne du har brug for hjælp til, kan du blot gå til forums hovedside og finde den rigtige kategori.

Oplysningerne går fra grundlæggende til avancerede.

opstart nationSkærmbillede af StartupNation.com.

Besøg online: www.warriorforum.com

Professional Pilots Rumor Network

En af de store ting ved online-fora er, at du kan centrere samtalen omkring et meget nicheemne. PPRuNe er et websted, der bare dybest set er et forum. De tilbyder samtale til professionelle piloter. Emnerne inkluderer meget specifikke områder, såsom: Rotorheads (for helikopterpiloter), Cabin Crew (for flyvende personer), ATC-problemer, samt beredskabsplanlægning.

Grundlæggende, hvis det på en eller anden måde handler om flyvning, er der et emne til det. Hvad der er så unikt ved dette websted er, hvor fokuseret det er på en bestemt branche. Det er en smart strategi at se, hvad andre fora om det samme emne er derude, og at finpusse dit lidt, så det er unikt.

ppruneSkærmbillede af PPRuNe.org

Besøg online: forums.somethingawful.com

College fortroligt

College Confidential er et andet websted, der dybest set er et stort forum.

Niche for dette websted er universitetsstuderende og snart kommende universitetsstuderende. En af de ting, som dette websted klarer sig særligt godt, er at tilbyde værktøjer til at hjælpe dets demografiske mål. For eksempel, hvis du går til College Confidential, finder du begge måder at interagere på og frigøre ressourcer, der hjælper dig med at finde et college, søge stipendier, finde ud af, hvilket college der passer bedst til dine behov og mere.

college fortroligtSkærmbillede af CollegeConfidential.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me