Sådan tjener du penge med e-mail-autosvar

Der er en grund til, at så mange bloggere siger “pengene er på listen.”


De fleste af dine besøgende på dit websted bliver ikke øjeblikkeligt til loyale fans. De tjekker sandsynligvis snesevis af, endda hundreder af websteder i denne uge, og det er desværre let at glemme dine, når de klikker væk – medmindre du holder kontakten med dem.

Du kan måske tro, at sociale medier er en ideel måde at holde dine besøgende interesserede på. Og sociale medier har dens anvendelser, men når det kommer til at opbygge dit loyale publikum og tjene penge på din blog, kan de ikke konkurrere med e-mail.

E-mail kan være gammel teknologi sammenlignet med sociale medier, men det er stadig bedre til at få din besked hørt. På sociale medier er meddelelser flygtige og drukner ofte i al støj. På den anden side forbliver en e-mail i dit publikums indbakke og forsvinder ikke, hvis den ignoreres.

Og med e-mail behøver du ikke beskæftige dig med tegnbegrænsninger, billedspecifikationer, betalt rækkevidde eller forstyrrende brugsbetingelser.

Derfor er penge på listen. Sådan får du din liste til at fungere for dig.

Sådan oprettes din e-mail-liste?

Naturligvis har du først brug for abonnenter for at tjene penge på din e-mail autosvar.

Men ikke bare nogen abonnenter – du vil kun have abonnenter, der er interesseret i, hvad du har at tilbyde. Det er vigtigt at fokusere din indsats på at opbygge en kvalitetsliste, der består af din ideelle målgruppe.

1- E-mail-tilmeldingsformularer

Hvis at få e-mail-abonnenter er hovedmålet med din blog, skal du gøre det til fokus på dit websted. Dine opt-in-formularer skal skille sig ud fra dit indhold. Hvis dit websted er rodet, ser ingen dine opt-in-formularer. Ryd unødvendige distraktioner, og sørg for, at dine opt-in-formularer er synlige.

Overvej at bruge en ikke-irriterende, brugervenlig pop-up-form for at få endnu flere abonnenter. Her på WHSR bruger vi Ninja Popups. Du kan købe Ninja Popups på CodeCanyon. Vi anbefaler også OptinMonster, et WordPress-plugin, der kan skabe smukke opt-in-formdesign.

2- Freebies og indholdsopgraderinger

En populær metode til at få flere e-mail-abonnenter er ved at tilbyde en freebie, f.eks. En e-bog eller et e-mail-kursus, til nye abonnenter.

En anden effektiv listeopbygningsmetode, der for nylig er blevet populær, er indholdsopdateringer, hvor bloggere tilbyder unikke freebies til at komplementere (“opgradere”) individuelle poster, der kun er tilgængelige for e-mail-abonnenter.

Selvom det at tilbyde freebies kræver en investering i front-tid, finder mange bloggere, at det hjælper med at skyrocket deres vækst på e-mail-listen.

Sørg dog for at huske, at du ikke bare ønsker flere abonnenter – du har brug for det højre abonnenter.

Din freebie skal være præcis, hvad din målgruppe ønsker at downloade. Hvis din freebie tiltrækker det forkerte publikum, resulterer det bare i en høj afmeldingshastighed. Overvej at bruge læsereundersøgelser for at finde ud af, nøjagtigt, hvad freebies overbeviser for dit unikke publikum.

Sådan tjener du penge på din autosvarer

Pat Flynn fra Smart Passive Income tjener en stor del af sin indtægt ved at promovere Bluehost og LeadPages.Pat Flynn fra Smart Passive Income tjener en stor del af sin indtægt ved at promovere Bluehost og LeadPages.

For at tjene penge på din e-mail autosvar, har du brug for noget at sælge.

Affilierede links er en populær måde at tjene penge med e-mail autoresponders. Du kan bruge et websted som Share A Sale til at finde muligheder for tilknyttet partnerskab, eller samarbejde med mærker, du allerede bruger, som har tilknyttede programmer, såsom dit webhostingfirma.

Du kan også tjene penge ved at sælge dine egne produkter og tjenester. Digitale produkter, såsom kurser og e-bøger, er en almindelig måde at tjene passiv indkomst på. Mens de kræver en forhåndsinvestering for at skabe produktet, kan de fortsat tjene dig passiv indkomst, når din autoresponder er færdig, uden yderligere arbejde kræves fra din side.

Grave dybere

  • 4 eksempler på breve for at omdanne abonnentliste-abonnenter til kunder

Tips

Ikke hver e-mail skal have et hårdt salg, ellers står du over for mange afmeldinger.

Du skal dog lade døren være åben for salg med hver e-mail. Selv dine informative e-mails kan linke tilbage til dit websted, hvor besøgende kan finde links til at købe dine produkter eller klikke på dine tilknyttede links.

Med dine tidlige e-mails skal du opbygge tillid hos dit publikum. Hvis du lige er kommet i gang, og din liste stadig er lille, skal du ikke være bange for at invitere abonnenter til at svare og kontakte dig direkte.

Til det største indkomstpotentiale kan du tilbyde en række produkter og tjenester til forskellige prispunkter i hele din autosvarserie. Bare fordi din ene e-mail, der sælger et kursus på $ 500, ikke fungerer, betyder det ikke, at du skal opgive disse abonnenter. Prøv også at udvide din autoresponder-serie til at tilbyde et mini-kursus på $ 50.

Autoresponder-værktøjer

1- Konstant kontakt

Blandt en række andre e-mail-marketingværktøjer er ConstantContact et navn, der konstant kommer op (ingen ordspil beregnet). Bortset fra sin kernekompetence inden for e-mail-marketing, har webstedet også udvidet til at omfatte andre marketingrelaterede tjenester, som er et plus. Tjek Tim’s Constant Kontakt anmeldelse for at finde ud af mere.

2- GetResponse

GetResponse er vores anbefalede e-mail-marketingværktøj med stort fokus på autosvar. De har eksisteret i over 15 år. Vi bruger det til at designe, sende og spore e-mail-nyhedsbreve til vores abonnenter til en meget overkommelig pris. Tjek Jerry’s GetResponse-anmeldelse for at finde ud af mere.

3- AWeber

AWeber er et populært e-mail-listværktøj, der inkluderer en autosvarfunktion. De tilbyder også et RSS-til-e-mail-værktøj, så dine abonnenter automatisk kan få dine seneste blogindlæg, hvilket gør dit nyhedsbrev helt passivt.

4- MailChimp

MailChimp er et populært e-mail-liste værktøj berømt for sin brugervenlighed og smukke skabeloner (for ikke at nævne deres søde abe-maskot). MailChimp tilbyder kun et autosvarværktøj med deres betalte konti. Med deres automatiseringsværktøjer kan du nemt konfigurere en række e-mails til nye abonnenter eller endda indstille e-mails, der skal sendes efter visse triggningshændelser (som at sende en kupon, når en kunde køber et produkt).

Begynd med at opbygge din liste i dag

Hvis du vil tjene penge på blogging, er det vigtigt at oprette en e-mail-liste.

Den gode nyhed er, det er aldrig for sent! Kom i gang ved at tilmelde dig dit valg af e-mail-listeværktøj og placere nogle opt-in-formularer på dit websted. Når du først har en idé om, hvad dit publikum har behov for, kan du oprette et produkt, de vil elske.

Mens autoresponders e-mail-tjenende autosvar tager tid at konfigurere, kan de, når de først er på plads, være en meget indbringende indtægtskilde for bloggere og online-virksomheder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map