Det er let at gå tabt i havet af blogværktøjer, der stilles til rådighed for dig. Som et resultat bruger du sandsynligvis en håndfuld værktøjer til at hjælpe dig med at få blogjobbet gjort.


På trods af det hele er der altid det ene værktøj, som nogle bloggere ville føle sig fortabt uden.

Misforstå mig ikke – faktiske blogfærdigheder trumf alle værktøjer, du kan finde. Værktøjet vil kun være så godt, afhængigt af hvor dygtig du er som blogger. Med andre ord supplerer de dine eksisterende bloggefærdigheder og hjælper med at gøre dit job lettere.

Hvad der dog er vigtigt med blogging-værktøjer, er den bekvemmelighed, de giver.

I stedet for at arbejde timer, der gennemgår dit arbejde for at sikre, at dit indlæg er i tip-top-form, kan du afslutte inden for få sekunder! Det samme gælder for forskning i emner at skrive om, promovering af dem til din målgruppe og mere.

Hvis du ikke er sikker på, hvilke blogværktøjer der er gode for dig, er du nødt til at tage hensyn til nogle af de bedste og mest indflydelsesrige bloggere og indholdsskabere, der deltog i dette undersøgelsespost.

Her er spørgsmålet:

Spørgsmål: Hvad er dit skal-brug-værktøj til at hjælpe dig med at skabe bedre blogindhold?

Svarene nedenfor er overraskende forskellige. Der er værktøjer, du måske har hørt om, men der er nye værktøjer, der svarer til dine blogging-behov til en tee. Det viser, hvor store dine valg for blogging værktøjer derude. Det er også et bevis på det krævende arbejde, som bloggere skal udføre for at offentliggøre den bedste version af indlægget.

Her er en hurtig oversigt over de værktøjer, der er valgt af listen over værdige bloggere ovenfor:

Grammatik, Ahrefs, Evernote og Canva er blandt de navn, der er nævnt i denne undersøgelse.

Med det sagt er nedenfor blogværktøjer, som de bedste bloggere ikke kan undvære:

1 – Adam Connell

Klik her for at tweet Adams svar!

2 – Chirag Kulkarni

Klik her for at tweete Chirags svar!

3 – Justin Morgan

Klik her for at tweete Justin’s svar!

4 – Ryan Biddulph

Klik her for at tweet Ryan’s svar!

5 – Minuca Elena

Klik her for at tweet Minucas svar!

6 – David Hartshorne

Klik her for at tweete Davids svar!

7 – Dmitri Kara

Klik her for at tweet Dmitris svar!

8 – Vishwajeet Kumar

Klik her for at tweete Vishwajeets svar!

9 – Raelyn Tan

Klik her for at tweete Raelyns svar!

10 – Ashley Faulkes

Klik her for at tweet Ashleys svar!

11 – Zac Johnson

Klik her for at tweete Zacs svar!

12 – Jason Brooks

Klik her for at tweete Jasons svar!

13 – Luis Correia

Klik her for at tweet Luis ‘svar!

14 – Gail Gardner

Klik her for at tweete Gails svar!

15 – Srish Agrawal

Klik her for at tweete på Srish’s svar!

16 – Tim Bourquin

Klik her for at tweede Tims svar!

17 – Kristel Staci

Klik her for at tweete Kristels svar!

18 – Montgomery Peterson

Klik her for at tweet Montgomery svar!

19 – Joe Daley

Klik her for at tweete Joe’s svar!

20 – Ana Hoffman

Klik her for at tweet Ana svar!

21 – Daniela Uslan

Klik her for at tweet Danielas svar!

22 – Mike Allton

Klik her for at tweet Mike’s svar!

23 – Russell Lobo

Klik her for at tweet Russells svar!

24 – Blunt

Klik her for at tweet Will’s svar!

25 – Ron Sela

Klik her for at tweeter Rons svar!

26 – Deepak Sharma

Konklusion

I kernen af ​​blogging er evnen til at kommunikere dine ideer og tanker på en klar og kortfattet måde. Derfor er det ingen overraskelse, at Grammarly vælges af mange som deres valgte blog-værktøj. Dette værktøj er især nyttigt for ikke-indfødte engelske forfattere til at sikre, at deres blogindhold er forståeligt nok for deres publikum.

For nogle bloggere foretrækker de en mere analytisk tilgang, der garanterer, at deres indhold er bedre end deres konkurrenter. Hvis du leder efter et sådant værktøj, er Ahrefs noget, du seriøst bør overveje. Bortset fra at hjælpe dig med at spionere på din konkurrents indhold, sigter dette værktøj også at forbedre dit websteds SEO-ydeevne, så du kan rangere højere for dine målnøgleord.

Hvis du vil henvende dig til din blogging på en mere organiseret måde, skal du bruge Evernote. Hvis inspiration begynder, eller noget, du ser uden for arbejdet, kan bruges som blogindhold, betyder det ikke noget, om du er væk fra din computer. Alt hvad du skal gøre er at fange dem vha. Evernote på din telefon eller tablet, som problemfrit synkroniseres med din desktop-app. Derfra kan du udvide din idé til et killerpost.

Naturligvis kan blogging være mere end bare ord. Nogle gange er den bedste måde at kommunikere din besked på via billeder og fotos. De kan også supplere din skrivning, så du fuldt ud kan udtømme dine tanker til dine læsere. Til det har du muligvis brug for et værktøj som Canva. Det hjælper dig med at oprette forskellige visuelle indhold til din blog, så du kan præsentere dit synspunkt på en overbevisende måde.

Ovenstående blogværktøjer fik mere end en stemme fra resten. Det betyder dog ikke, at de værktøjer, som andre har foreslået, lyser i sammenligning. Faktisk er de lige så gode og i nogle tilfælde bedre. Det afhænger simpelthen af ​​dit mål og hvad du ønsker at opnå fra blogging. Derfra er CoSchedule Headline Analyzer, Flypchart eller Feedly legitime valg som værktøjer til dit blogbehov.

Fra undersøgelsen ovenfor er en ting klar – du har brug for blogværktøjer for at få succes.

De er ikke væsentlige i den strengeste forstand, men der er ikke desto mindre nødvendige, så du kan gøre mere med din blog. Beslutningen om, hvilken der skal bruges, skal gøres lettere ved hjælp af forslagene fra de bedste bloggere ovenfor. Det handler nu om at følge med disse værktøjer til din blog og få den til at fungere. Held og lykke!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me