Sifat web mirip properti nemovitostí ing wong zpívat duwe. Nalika nerangake properti web, zpívat cetha isi lan rancangan zpívat digawe dening wong utawa perusahaan ing doména, mediální sosial lan ing dunyo online umum.


Kaya ing babagan nyoto, blog kudu tuwuh kanthi entuk manfaat saka wektu, uga ing jumlah wong zpívat saben dina utawa ing jumlah výnosy zpívat ditampa. Ing donya zpívat sampurna, entuk gol lan tukar laba.

Internetové vlastnictví Pertengkaran Liwat

Panentu zpívat duwe situs online biasane cukup gampang. Sapa njupuk zdarma doména lan dibayar biaya hosting. Nanging, ana sawetara kasus pengadilan zpívat ketok yen zpívat nduweni website kudu banget ati-ati kanggo netepake lan njaga kepemilikan sawijining blog lan kaca media sosial zpívat diikat karo blog kasebut.

fonedog

PhoneDog versus Kravitz

Tuto fotografii kanggo milih wong ing perusahaan kanggo ngaaga akun media sosial. Nanging, ing kasus PhoneDog, karyawan nyipta akun banjur disimpen sawise kudune ditindakake.

TelponDog ndhukung manawa akun media sosial yaiku perusahaan sifat or nyata nalika Kravitz ngajokake dheweke nggawe lan mbangun kaca media sosial ing Twitter lan kanthi mangkono iku dheweke.

Apa sampeyan bisa sinau saka iki?

  • Nalika sampeyan bisa milih karyawan kanggo njaga kaca media sosial, sampeyan bisa nggawé akun dhisikan dhewe kanggo njaga kepemilikan.
  • Aja jeneng karyawan menyang kaca media sosial. Yen ngono, akun zpívat dijaluk diarani @PhoneDog_Noah. Yen perusahaan mung mekso @PhoneDog, kasus bisa uga luwih cepet diputus.

orel vs morganOrel versus Morgan

Ing liyane menarik kasus, sawijining perusahaan sing tuk metu wadon kanthi jeneng Eagle lan dipunginaake dheweke kanggo sawetara wektu. Akun LinkedIn zpívat neagunakake Eagle zpívat diikativní karo perusahaan lan kepentingan pribadi.

Nalika loro partai mungkasi hubungane, Morgan ngrebut akun LinkedIn Llan or or geid ngidini Eagle ngontrol kasebut, nyatakake yen iki kalebu properti perusahaan lan kanthi mangkono bisa didol.

Kaputusan ing kasus iki menarik, amarga pengadilan ketemu Eagle nduweni akun LinkedIn dheweke. Nanging, or men meni ganti rugi amarga ora bisa mbuktekaken rugi amarga výnos akun kasebut.

Kesalahan paling ginghe ing Eagle yaiku ngontrol akun dheweke kanthi nuduhake sandhi karo karyawan liyane sing mbantu dheweke nampa panjaluk sambungan lan njaga akun kasebut.

Apa sampeyan bisa sinau saka iki?

  • Aja menehi akses menyang akun pribadi utawa bisnis. Yen sampeyan butuh pitulung, ganti tembung sandhi sadurunge sampeyan mungkasi pagawean. Yen sampeyan karyawan, cukup sopan kanggo nuduhake info iki.
  • Sanajan pengadilan ditemokake ing Eagle, dheweke ilang sasi sambungan lan pendapatan potensial amarga dikunci saka akun dheweke.
  • Tansah akun bisnis lan pribadhi kanthi kapisah, utamané yen sampeyan nggarap wong liya.

Cukup Cara Terkenal Punapa Panjenengan Situs Properti?

Nalika mundhut akun media sosial mumet, nilai sing bener saka ownti online sampeyan mbokmenawa or bisa diukur. Sawetara situs web zpívat bledá larangování donya wis diasilake ing yuta.

Isa, yen oa ana sing geem mbayar jutaan dolar kanggo tuku situs web kasebut, banjur regane sing or or apik. Sawetara situs web wis didol kanggo apa zpívat dadi hodnota, sanadyan.

  • SEO.com – Dituku kanggo 5 $ yuta.
  • Toys.com – ToysRUs mbayar liwat $ 5 yuta kanggo domain iki ing 2009.
  • Hotels.com – Iki domain nggawa babagan $ 11 yuta maneh ing 2001.
  • VacationRentals.com – Pendhiri HomeAway tuk domain kanthi $ 35 yuta maya supaya o an an tangane pesaing Expedia.

Nalika jeneng doména sestřelit tři nohy, apa zpívat luwih angel kanggo ngukur yaiku nilai pengunjung zpívat teka ing situs kasebut lan potensial kanggo ngowahi akun kasebut dadi pelanggan.

Nambah Nilai Blog Sampeyan

blogováníKaya ing real estate, regane bisa beda kanggo kabeh wong. Kepiye sampeyan ngukur regane blog sampeyan životopis karo tujuane kanggo blog sampeyan. Ing real estate, regane omah diukur wong zpívat tuk tuku properti kasebut.

Contone, siji kulawarga bisa luwih ngeling-eling yen ana sekolah zpívat apik ing wilayah kasebut, dene liyane isol golek nomer tartamtu saka kamar mandi. Contone, apa sampeyan pengin nyedhaki para pamaca? Banjur, pangukuran sampeyan bisa uga zpívat maca lan maca apa zpívat diwaca. Mangkene sawetara cara sampeyan a nilai blog sampeyan:

  • Jumlah pengunjung
  • Peringkat mesin telusur
  • Jumlah kiriman blog
  • Zpětné odkazy Jumlah

Sawise sampeyan ngerti zpívat sampeyan hargai blog sampeyan, mula sampeyan bakalářské bisa nambah nilai kasebut.

  • Tambah Pengunjung: Lalu lintas nyopir menyang blog sampeyan bisa uga luwih gampang diucapake tinimbang rampung lan asring asil saka macem-macem factor. Siji bab zpívat sampeyan pengin nggawe yaiku nambah tembung saka tutuk. Dakkandhani babagan kulawarga lan kanca-kanca ing blog sampeyan. Link kirim menyang media sosial. Sampeyan uga pengin maca kiriman Wisnu Supreet ing SEO Plugin zpívat Disaranake Kanggo Situs WordPress Sampeyan ing 2015 kanggo zisk sawetara gagasan tambahan.
  • Tambah Penjualan Sales: Entuk pengunjung ing blog Sampeyan Mung setengah perang. Yen sampeyan pengin zpeněžit blog sampeyan, sampeyan kudu maca para pamaca kanggo klik link langganan buletin utawa tuk produkce. Waca pandhuan rinci lengkap Luana Spinetti babagan mbangun konversi lan judhul kesetiaan 37 Prvky zapojení uživatele – UX, Konversions, Loyalty kanggo gagasan babagan aspek blog iki.
  • Pořadí Tambah: Kaca telusuran ing ngarep telusuran Google bisa uga disebut real estate. Yen situs web sampeyan ora peringkat ing limang utawa enem situs paling gedhe ing wilayah ceruk sampeyan, sampeyan bisa uga ouk entuk lalu lintas saka Google. Nambah rangking mesin telusuran sampeyan minangka tugas anděl. Google ngganti apa sing dikarepake kanthi rutin saben dinane, sawise kabeh. Siji bab zpívat bisa sestry sai lan bisa uga bakalář bisa digunakake ing jaman ngarep, yaiku nulis konten zpívat apik banget.
  • Zpětné odkazy Tambah: Yen sampeyan or pengin ngandelake Google utawa mesin telusuran liyane kanggo kabeh lalu lintas sampeyan, mula nandur modální sawetara wektu kanggo nggawe backlink iku cerdas. Sawetara cara sampeyan bisa nambah backlink kalebu komentování blogu liyane (priksa manawa komentar sampeyan migunani lan or or spam), dadi blogger tamu, lan hubungan dagang karo wong liya. Cukup manawa situs zpívat nyambung menyang sampeyan uga situs kualitas.

Upgradujte Siklus

Ing real estate, ana limang taun aturan sing nyatakake yen sampeyan kudu ngedol omah lan nganyarke menyang luwih larang saben limang taun utawa luwih. Jendhela iki ngidini sampeyan kanggo nggawe paling éntuk saka omah lan nganyarke menyang luwih gedhe kanggo dunwit kurang. Sajrone wektu, lan sawise sawetara nganyarke, sampeyan bakal ing omah zpívat luwih gedhe kanggo biaya zpívat padha, kanthi asumsi sampeyan muter rata-rata saben.

Sampeyan bisa nggunakake siklus upgrade menyang situs web uga, nanging elinga yen Internet gerakane ing kecepatan warp dibandhingake nyata gesang. Mbokmenawa paling apik kanggo líčení blog saben nem sasi kanggo taun kanthi maksimal.

  • Analyzujte stránky. Kang nampa lalu lintas paling akeh? Kang paling ora? Apa wae bakal dianyari, dirubah, utawa dibusak?
  • Tambah sesuatu zpívat anyar. Salah sijine gedhe babagan tuk omah anyar yaiku njupuk vana bath utawa kolam renang sing apik. Carane sampeyan bisa nambah blumbang ing lemah ing situs web sampeyan? Apa anyar lan pinggiran zpívat bisa nambah ora ana wong liya zpívat lagi gawe?
  • Tambahake menyang "kulawarga." Salah sijine omah zpívat luwih gedhe kanggo omah gedhene yaiku kemampuan kanggo ningkatake ukuran kulawarga, duwe bayi liyane, utawa pindhah menyang wong tuwa. Carane sampeyan bisa nambah menyang kulawarga bisnis virtuální sampeyan? Apa sampeyan nyewa panulis supaya sampeyan bisa nggawe tulisan blog 10 seminggu tinimbang 5? Mungkin sampeyan butuh spesialis PR kanggo mbantu sampeyan ningkataké situs sampeyan? Deleng cara kanggo nambah kulawarga.

Akeh cara, blog kaya nemovitostí. Iki minangka zpívat sampeyan investasi lan sinau tresna liwat wektu. Kanthi ngetrapake aturan zpívat gampang iki, sampeyan bakal sukses karo blog sampeyan, lan ing sawara cara, malah luwih migunani tinimbang omah sampeyan dhewe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me