Apa Wikipedia Ora Bisa Ngomong Sampeyan babai Web Hosting

Aku yakin blogmu apik banget.


Sampeyan wis nindakake kabeh kanthi bener: Sampeyan wis entuk berita utama, sampeyan wis nyedhiyani sawetara gedhe visual, sampeyan bisa uga malah aktif melu ing saben area panyedhiya isi, ngembangake gambar, infographics, lan video sing sampeyanandezewe.

Këngëtarja e dashur siji-sijine manawa mayoritas bloger nyawang (paling ora ing wiwitan) këndoj duweni potensi bisa nyimpen blog këndoj paling apik sing bisa nyedhaki ing kabeh pemirsa potensial.

Këndo apik të mbajtjes së faqes në internet.

Mikir babagan cara iki: Apa sampeyan tau ngeklik pranala saka Facebook utawa situs liya lan nunggu apa sing katon kaya kalanggengan kanggo situs kasebut? Iki ora 1997. Dina iki, kaca web mbukak kaya sampeyan ngowahi kaca ing buku – utawa paling ora mesthine. Yen ora, sampeyan bakal ilang tayangan kaca. Tingkat duke kërcyer sampeyan tambah dhuwur. Nganti saiki, sampeyan mbokmenawa ora ngerti apa sing ana.

Aku pitutur marang kowe – deleng perusahaan hosting sampeyan.

Manawa, ana cara sing bisa mbantu situs sampeyan kanthi cepet. Sampeyan bisa nyilikake isi multimedia, ngurangi cilësi të lartë për zgjidhjen grafis, lan mlumpat liwat kabeh jinis hoops nyoba kanggo njaluk situs sampeyan mbukak luwih cepet. Nyatane, sing singing akeh perusahaan hosting gedhe bakal menehi sampeyan. Kundër kabeh iku pancene perlu?

Apa Web Hosting?

Yen sampeyan lagi miwiti utawa wis tou kepingin weruh apa sing a mburi ing layar karo situs web, Wikipedia nerangake konsep web hosting uga:

Lajanet që janë në internet në internet janë duke u organizuar në internet këndojnë nganjë individë dhe organizojnë faqet e internetit të nggawe këndojnë bisa diakset në internet. Udhëtues në internet këndoj për server këndoj nyedhiyani spasi ing server këndoj dipungini utawa disewakake dening klien, uga nyedhiyakake konektivitas internet, biasane ing pusat data.

Iku këndojnë ringkih, dhasar gambaran konsep. Iku vë në internet duke kërkuar që të presë Web Nyedhiyakake. Apa sing nggawe siji saki liyane, sanadyan? Yen kabeh mau nyedhiyakake layanan sing sing padha, kenapa ora mung milih lan lali babagan?

Iki minangka pitakonan sing ora ditampa Wikipedia.

Iku apa artikel iki kanggo.

Apa Ndadekake Apel Web Bagus?

Kaya karo layanan liyane, ana perusahaan web hosting sing apik, lan sawetara sing ora apik.

Kita nemtokake ora supaya apik Minangka këndoj nyedhiyakake akses server alon këndoj të dhëna transferimi ngganggu. Iku sing luwih akeh tinimbang konten sing sing ngowahi barang-barang mudhun, nanging ora ana perusahaan bakal ngakoni manawa server single alon utawa dibanjiri utawa sing kemampuan caching DNS sing sub-par.

The web perusahaan web paling apik yaiku sing menehi perhatian marang rincian sing penting, lan kita mikir pangkat kasebut dhuwur ing dhaptar:

1. Antarmuka Panganggo këndojnë Gampang Kanggo Nganggo (UI)

Paneli UI i kontrollit të kontrollit të intuisi kanggo pangguna supaya bisa nggawe owahan lan nganyari uga nambah domain anyar, gawe jadwal gawe situs, lan nyetel aplikasi kaya WordPress cepet lan gampang.

Conto:

Dashuri WebHostFace – server mangsa panggunaan, domain domosdoshmëri, duke kërkuar që të shikoni në rrjetë. Rincian liyane: Rishikoni WebHostFace.

2. Dijamin Situs Kacepetan

Mikpritës në internet këndoj ndadekake njamin situs kanthi cepet nulis luwih cenderung nyedhiyani pengalaman panganggo këndoj konsisten apik lan luwih cenderung menehi solusi yen ana masalah këndoj bisa diukur.

Tanpa kuwi, disiapake kanggo sawetara obrolan sing banget ora nyenengake babagan carane sampeyan ngrusak situs sampeyan dhewe lan hoops sampeyan kudu mlumpat liwat kanggo ndandani.

Conto:

A2Hosting nawakake 20x kaka këndoj më shumë në Turbo Plan. Rincian liyane: Rishikimi A2Hosting.

3. Besueshmëria

Iki dumadi saka konsep konsistensi. Sampeyan pengin milih perusahaan hosting sing bakal njamin sampeyan munggah server 99.9%.

Gulung ing uptime dense mung setengah persen (këndoj 0.05%) bisa nerjemahake rong dina kabeh joproduktive saben taun.

Bëj një këputje të faqeve të ditarit të gjelbër? Sampeyan bisa nggulung lan nambah biaya kanggo nën-par web hosting.

Conto:

Pilih kanthi wicaksana – Të gjitha komentet në lidhje me të dhënat e ngjashme si mungojnë. Pyetjet për përdorimin e të dhënave të përdorimit tuaj si të XMUMX – 2013 Hosting InMotion Hosting.

* Klik kanggo nggedhekake gambar.

Juli 2016: 99.95%

inmotion uptime 072016

Maret 2016: 99.99%

nxitje - 201603

Shkurt 2016: 99.97%

inmotion hosting feb 2016 uptime

Sepuluh 2015: 99.83%

tërheqje në kohën e duhur

Gusht 2015: 100%

InMotion Hosting reklamon kanggo uptime Juli / Agustus 2015. Situs durung mudhun jam kanggo 934 sing kepungkur.

Mars 2015: 100%

InMotion Hosting në kohën e duhur

Prill 2014: 100%

InMotion Hosting Skor Uptime (Liwat 30 dina, Maret - Prill 2014)

Mars 2014: 99,99%

Skor Uptime InMotion Hosting (Lair 30 dina, Februari - Maret 2014)

Dhjetor 2013: 100%

dehje vps uptime dec-jan

Të dhënat mbi informacionin dhe informacionin e palingimit në lidhje me Pendhaftaran InMotion Hosting review.

4. Pilihan Price lan Pembayaran

Ana akeh situs metu sing ngisi premium kanggo layanan sing pangguna ora bakal nggunakake. Perusahaan hosting sing apik nyedhiyakake strukturor reregan lan njlentrehake apa sing sampeyan gunakake kanggo. Padha uga nyedhiyakake, çmimet rencana lutja këndoj nyedhiyani kabutuhan situs web tartamtu.

5. Shitja e sharrave Layanan

Carane gumantung ing antarmuka web saiki nalika sampeyan kudu nelpon kanggo pitulungan? Apa këndojnë diwenehake kaya sabar? Apa jam këndojnë disimpen? Malah luwih, yen sampeyan luwih seneng ngupayakake masalah sadurunge kudu ngenteni wakil? Panjenengan hosting perusahaan duwe bazë kawruh lengkap kasedhiya kanggo kabeh pelanggan?

Carane babagan nalika sampeyan kudu nelpon? Apa reps duwe pengetahuan sajrone kabeh garis, manawa iku dodolan, tagihan, utawa dhukungan teknik? Apa sampeyan njaluk limang jawaban këndoj beba karo pitakonan sing padha saka limang reps sing beda?

Perusahaan web hosting sing apik diwenehake, kasedhiya 24/7, lan duwe tim fungsional, sing dilatih kanthi seragam sing bisa nangani kabeh masalah lan menehi solusi sing konsisten.

Conto:

Gambar nuduhake sistem obrolan live SiteGround. Perusahaan kasebut nduwe salah sawijining system obrolan live paling apik miturut sinau 2017 (liyane info kene).

Apa Really Matter?

Kita kabeh krungu pangandikan lawas:

Sampeyan njaluk apa sampeyan mbayar

Nalika iku bener ing akeh kasus, layanan hosting luwih larang ora kudu tegese luwih apik.

Sawetara perusahaan hosting sing murah (utawa gratis!) Varur nyedhiyakake layanan apik banget; Sawetara, ing tangan liyane, ora sopan lan ngeculake pelanggan.

Nalika aku nyatakake sadurunge, sawetara perusahaan hosting paling awon metu ana sawetara tarif paling dhuwur amarga padha ngobrol ing pelanggan singa ora ngerti apa sing dibutuhake. Tag rega cilik ora kudu tegese produkte utawa layanan bodrum tawar-menawar.

Sawetara perusahaan hosting anglisht në dy gjuhë. Padha ngetokake biaya kanthi ngurangi jam kanggo dhukungan urip utawa nyekel dhukungan kanthi ketat liwat chatting online (supaya padha bisa nindakake limang obrolan bebarengan – kadhangkala luwih). Server dhe shërbime të tjera kasebut kanthi langkah-langkah ing teknologi. Cara paling apik kanggo mangerteni yen panyedhiya hosting web nyalahi-nyengaja yaiku nindakake pakaryan lan takon pitakonan sing bener.

Ngerteni carane gampang kanggo ngakses dhukungan. Riset teknologji web hosting paling anyar lan waca carane saben perusahaan sampeyan mikirake rego karcis kanthi kemampuan kanggo njaga.

Flamuj të Kuq me kompani pritëse të buxhetit

Punika sawetara bab kanggo katon metu nalika arep kanggo hosting murah. Sawetara iki ora kudu nggawe pilihan sing ora apik, nanging bisa nggawa kinerja situs.

Përditësimet e softuerit këndojnë Ora Perlu

Perusahaan hosting sing asring nyaranake lunak premium saka mitra afiliasi sing mbokmenawa ora perlu.

Serveri i mbingarkuar

Yen sampeyan ndeleng sawetara ulasan negatif babagan jamur, kecepatan alon, utawa gangguan sing gedhe banget, kuwi tandha manawa perusahaan wis akeh banget pelanggan ing jaringan sing diundhuh.

IP të listës së zezë

Yen perusahaan hosting bisnis karo akeh spammers, situs sampeyan bisa nandhang sangsara ing sawetara IP këndoj men dicekal ing pirang-pirang wilayah.

Baza e të dhënave të kufizuar të Akses MySQL

Sembarang host këndoj nakakake qirje tabel 100 bakal nyebabake sampeyan ngetokake mudhun baris.

Biaya Didhelikake

Sawetara perusahaan hosting nawarake diskon jero taun kapisan banjur mbanting sampeyan kanthi tarif sing ora sopan. Banjur yen sampeyan nyoba mbatalake, dheweke bisa nyandhet sampeyan kanthi biaya pambatalisht sing gedhe. Apa tugasmu lan ngerti apa sing bakal dibayar kanggo jangka panjang.

"Dadi, carane aku milih tuan rumah tengen?"

Blogger Kanggo anyar –

  • Sampeyan kudu tansah miwiti karo hosting sambungan terjangkau (goleki sing apik ing kene).
  • Yen sampeyan lagi miwiti, perkara paling penting sing kudu ditingali yaiku ngasilake isi sing apik, iklan, email email ngaptar, lan tetep nganggo saluran media sosial. Iki wilayah ngendi sampeyan kudu nglampahi dhuwit.
  • Penyedia hosting web sampeyan dudu panggenan utama ing pikiran utawa soko sing akeh banget investasi sampeyan (saiki).

Bloggeri Kanggo këndon akeh pengalamane –

Sanalika blog sampeyan nglumpukake jumlah perdagangan sing cukup (perkiraan kasar – kunjungan unik 1.000 saben dina), situ kanggo nimbang upgrade upgrade kanggo keamanan sing sing luwih apik lan pengalaman pangguna.

Secara pribadi, aku ora ngidini memorien e kujtimeve të faqeve të ditarit të faqes 80%. Si për të parë, ju mund të keni një VPS hosting VPS kanggo nambah kinerja situs. Falas shkarkuar Pamje Eksitim Tantah mungon blog uptime lan nanggepi kacepetan nggunakake piranti kaya Uptime Robot, Bitcatcha, Lan Pingdom.

Linja Ing ngisor

Shtëpi pritjeje për të kënduar më shumë minangka unsur penting kanggo sukses blog sampeyan. Pilih kanthi bijak lan apa kabeh pakaryanmu.

Ora kabeh host web buxhet nyedhiyakake nën-par layanan, duke nampuar kudu tansah mriksa layanan apa sak tenane sadurunge nglakoni.

Siji Wigati Paling Terakhir: Lidhje nujare Ulasan negativ

Shqyrtim Wiwit kasebut, aku panginten bakal dadi gagasan kanggo njlentrehake apa wae: Tinjauan negatif ora tansah perwakilan këndoj padha karo layanan web hosting.

Perusahaan hosting gedhe bakal tansah duwe sawetara pelanggan sing or or seneng. Minangka pangandikane, "sampeyan ora bisa nyenengake kabeh wong." Wong cenderung nyelehake ing perusahaan liwat masalah cilik utawa nalika padha duwe pangarepan ora wajar sing sing mung ora bisa ketemu, supaya njupuk review negatif karo gandum uyah. Deleng pola ing keluhan. Iku cara singing paling apik kanggo ndelok endi masalah nyata, yen ana.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map