Bouwen A Tribe om jo kunst; En heil person på tid

Starjen i den store oseaan-fan af mulige interaktioner på sociale medier i artist ferlern, ferbjustere og lam litte. De opsjes er enleaze og de fluktuationer af social media-ark ændrer rap med nye IPO’er, tilwinsten og side-revisioner.


Miljoenen and millionen petearen barre elk momint on ûntelbere platfoarms – dus hoe skrapje jo selv it oerflak fan it pleatsen fan jo stim in this einleaze echokammer?

Seth Godin gjorde det konseptet fan i bevægelse til at opbygge gennem ferbindne med som tinzen og liedende folk gennem ferbining, kultuer og ynset i syn bog, stammer.

Nim i momint om at se syn TED-diskusje om stammer og du ser hvordan dette konsept kan være med i bevægelse om jo kunst til at forbinde.

Foardat wy de WIK bouwe fan jo stambeam fan treflik kunstlju, must wy de WHY tilpasse.

Jo historie og hvor er det ikke

Bouwe jo eigen stambeamArtysten skal have publyk på høj hichten tage gennem personlige interaktioner og te berikken i djippe niveau. Bouwe i samfund om kunst, der personlige og betydningsfulde er, sil i stærk og nyhedsgylden stamme gøre.

Litte vi oannimme, at det naturligvis er dat jo til dette artikel liedt. Du har i online tilstedeværelser for jo på kunstværket firma i kunstkarrière, mar jo fiele de ferbining net mellem dit websted, blog og forskellige sociale mediapunten. Jo wite dat artysten and artleafhawwers besteane in this large, large oseaan fan online ynteraksje-mar jo are net wis how jo se in jo online world bringe kinne.

Hawwe jo i historien? Fansels har jo i historien – elkenien hat ien!

I bettere vraag er dat jo jo historie klart for jo publyk definieare på sådan måde, som tændes vises, ikke er jo som kunstner er, hvad jo arbejde driuwt og hvor det er relevant for har? Jo historie er hvad i person, der er forbundet med jo arbejde og har tichterby bringt om i kampioen til at blive fan af jo kunst, jo passy og jo bevægelse.

Nim in momint en tinke oan jo favorit mærke af online personlikheid. Kinst se har historie i jo tinzen ingen se? Binne jo til at diskutere i mærke af produkt og frugtbar historie i petear som jo se tilfreegje nei i freon af kollega? Tink til Apple, wy allegear witte har historie.

Gary Vaynerchuk navn den vind-yndustri og gang det på en holle og er lavet i loyaal stemme i processen.

Instant merkerkenning and ferieniging fan dit story gør jo i diel fan har motion. Det momint dat jo opnij besøgende i historie fan i andre mærke diel te maken som udlejning for jo venner af kollegas, jo waarden låg fan har Tribe.

I stor boarne for artysten, hvor karriêres bouwe i online romte er Chris Guilleabeaus e-bog Art + Money. I denne bogbeskrivelse er jo stamme i neikommende vilkår,

Dette er de mennesker, der vil blive forbundet med jo, med elkoar, med jo arbejde, og med hvad jo arbejdet står for. Dit er jo fans.

Gean fier om ‘Oer min’ side

Bouwe jo eigen stambeamChris Guillebeau, makkerfan i massiv stamme om syn arbejde på syn side, The Art of Non-Conformity, navn i fet stav hvor hans første trykte bog på grundlag af fan syn webside begyndte. Hy besocht hver steat og hver Kanadyske provinsje, så hans syn person i den person befetsje koe. Hy sprekt om syn bog, tekene kopyen, mingde og dernei på et lokalt kaffebar af bar åbenbiere om elgbarn, så hy og dyjinger der forbinder gøre med syn arbejdet kan være gearkomme som vækst

Nim efkes de tid om at fortælle historien om bogen over den forventede bio af de sider af artisten på jo side. Se efter den næste online artysten og merken behandlet har se færger boud og har gennem har online presintsjes ynterweven.

Kesha Bruce er i kunstner og kunsterkundige rådgiver med i stærkt tilstedeværelse på Twitter. Se holdt har passazjes til har kunst om sin online-tilstedeværelse og har historien hjalp andre i den kunstwrâld.

John T. Unger er i metalbillede, der er disse store installaces opdaget, og er fuldstændigt ukonvinsjonele som kunstner. Syn tilwêzigens i person befettet syn onlineferhaal perfekt og Twitter Twitter ynteraksjes hjalp ham historien om fersterkjen og syn Tribe te ferbinen.

Ken Kaminesky er i rejsefotograaf maj i den første næste på sin blog og synk Twitterfeart. Tink til syn brug af grafiken og opdaget om bedre at gøre fan syn historie og folk ferbine – med syn kunst.

I enkle sandhed om relevant publyk te bouwen er dateret som jo historie med de gode mennesker, der forventes, jo stam begyndte at formjen. Da jo historie autentysk er i direkte reflektion af fan og jo kunst rydt, bliver folk gennem jo historie tillutsen. Disse mennesker vil komme til at komme tilbage og se komme tilbage om flere om at lære om jo og din rejse gennem denne verden. Jo historie sil har inspireret en i forbindelse med at gøre dem opmærksomme på alle.

En dan lied jer denne bevægelse fan mennesker – denne stamme – efter hvad djippe kan få adgang til med kunst og jo lidenskab.

Det præsenterer fan jo historie og det bygger fan jo stambeam

Bouwe jo eigen stambeamStammer fan i kunstner kommer i alle nye store og fine se på forskellige maniere. Live-artysten bouwe har Tribes med hjælp til har har kunstværk i yngewikkeld netværk fan kommunikaasjekanalen – sawol online som ansigt til ansigt netwurken.

Vi har modtaget det under bygning fra tre bygninger for kunstnere, der er besøgende og i flere teoretiske angrebskrig om bevægelse om jo kunstværk at gøre. I bevægelse fan treflik og ferienige fans, der er med jo og jo historien i djippe og funktionutting. Bouwe i stambeam er mere som bare tilhængere på Twitter og naturligvis på Facebook til finen – det hældes i lieder fan i grupper, der er jo til at forbinde, kulturer og ændre vis.

Som jo ienris har wurke på det ferfine fan jo historie, er det tid om det er uvævnt gennem jo online tilwêzigens. Wês der wis fan af jo historie bliver pleatst på foroansteande lokationer på din webside, blog og social media siden. Som jo den tid og de boarnen har, skal du arbejde med en i en opdagelse af merkspesjalist om at hjælpe dig med at fortælle historien og den nye verden om at kæle med jo sidegrafik, logoer og andre fisuelle fremstillinger af jo virksomhed. Denne stap er ikke nødvendigt, mar hjulpet af det gør fan i gearhingjend historie fan jo og jo arbejde dateret af jo online tilwêzigens streamt.

Som jo kunstsekret hat i pæretiden vest, af jo er op i middelbericht i karriere, hvad der er med merkkundigens af i stærk kopforfatter, kan det ekstra perspektiv til at gå ud, der er nødvendigt for den faste historiefertelling. Gå tilbage og se jer objektivt objektivt, uden emoasje, om at fortælle historien om og beskytte er godt at gøre som jo jo år i mange kunstnerier.

I en anden vigtig konsideration i det ferbreedzjen fan jo historie er om sicher at være historie, der er social media medieinteraksier, online skrifter og podcasts af fideokten ek det historie efter jo arbejde stypje. Som jo til jo generelle strategi, der er oprettet som tilmeldte mennesker på jo stamme til at klikke, skal du være der fra, at du skal forvise til jo historie jo historie sprekke.

Som jo sprektaal f.eks sprekt, sprog de lange år fan bartendens og jo kunst reflektates de rûge kanten der er jo i jo forige livskrig har som master fan ‘e martini – sprekke i samme tone som jo efter denne bar kan klikke. Anthony Bourdain hat i massiv stamme opboud og i voldelig lichem fan af arbejdskraft stærk på det rûge og rau stimme, at han i munter desennier arbejder i kippen. For ham ta sûker-mantel denne form fan fan syn identitet om at besykjen og utvreidzjen fan syn publyk i jordisk jord mand mand som unaturlige komme og soe syn wiere fans fertsjinje.

Meitsje jo historie optysk en tagonklik yn i ferskaat til platfoarms. Soargje f.eks. Jo historie gennem i fideoproduktion af troch i kreaze CV af info-grafyk nye CV genoptage og se på din webside og blog om pleatsen. Of jo kinne in use Brug Oer my side om in rappe gearfetting fan jo story te jaan en jo blog, webside, visuele CV, Pinterest side of Twitter-account te keppelje.

De muligheder findes i unbegryplike, da det går rundt om historien online til at præsentere, alt sammen definere indholdet, som du gør om at fortælle dig om historien er klar, er det professionelle og det dobbelte og det platforme jo kieze støtte jo sterkte.

Vælg det ret for jo stambeam

Dus, med alle sociale platfoarms i det bedste, hvordan vælger du det rigtigt om jo historie til ferske præmier og jo stamme te fin? Helt ærligt, dette svar kan i engelsk bibleteek folle.

Dat, tændt vores ris efkes se efter nogle basisteoryen for det fin fan jo stam.

I stap-troch-stap-gids over hvordan jo jo feefige audysjes fint

1. Identifisearje jo ideale publyk

Earst Must jo jo ideaalpublyk identifisearje.

Krij her specifikke – wa sil de nye ferbining gøre med jo kunstværk?

Binne jo i romanskriuwer, der er specjaliseart i teen-vampyr leafdesferhalen? Gå normalt ikke til den sidste screeningfan i Twilight-film som i bloggen, hvor der er tale om teenfenomeen og jo vil se hvordan og hvor ikke jo publyk socialiseart. Binne jo i mem af de dei en nachts i strikjefier? Slaet på mommy-blogs og fine kvinder med ferlykbere deistige ungleriedaken som joseller. Jo får net allinich flere kvinder har haft jer til at fortælle med dielen, jo vil i direkte øre have i wat jo målmerke wol fan hånd breide guod.

Meitch in list fan ‘e wichtige demografy, som jo fiele vil ferbine med jo story. Listje deres aldre, gennemsnitlige begivenheder, køn (som relevant), soarten placere, der se personer og online svæve, unike unike attributter specifikt for den kunst, som du gør, ensfh.

2. Meitsje in list mei kaaiwurden

Meitsje på listen med kort, der er i antal fan ‘e karaktertræk reflektion i jo demografyske liste.

gå til Googles søgning og begynd at indtaste i det kaaiwurden, som du har brugt. Folgje de keppelings til disse blogs og fine flere, der er din målgruppe bedste fin. Foegje disse blogs til jo RSS-lêzers, abonnere på har nyhedsbreve for blêdwizers fan de websides. Studer de bedste blogs til typen konversationer, der er relateret til din arbejdskraft og skanderer kommentarestekerne for at se, hvordan folk omgiver om dette design. Begynn om problemer at søge, at du kan hjælpe dig med specifikt kendskab til, hvordan du kan hjælpe af denne gruppe.

3. Meitsje på listen mei trefwurden med Twitter

Gå til Twitter-søgefunktion og werhelje sin proces for det oprettede fan af kaaiwurden i det søge fan-blog. Forhøj i #hashtag til det kaaiwurd ta om den søgemaskine, der specifikt er designet. Som i person i #hashtag, der har tafoege til i kaaiwurd, vil se, at andre mennesker vil have folk, der har det under overvågning og meidwaan. Da jo ien fint er der måske passe af jo winske demografi, skal du klikke på for at høre profilen og scanne deres information. Besøg sin webside som én bestiet. Som denne person i kamp er, begynde dan folgje og foegje se ta i speciallisten, som du hjalp om denne forbindelse til kategorien. Du kan se denne liste privee at holde dig jo denne til noget lignende doelen bruge, mar dat er i personlige forudindstillinger.

4. Meitsje på listen mei trefwurden med andre sosiale mediaplatfoarms

Jo kan denne stappe med andre maatskibslignende plattformer ek werhelje. Find normalt ud af folk, der er i jo winske demografisk falle, og se ikke som se med jo kunstværker og dyn historie yngean. Find folk, der er interesseret i at sige dem, og som er aktive i de konversationer, der findes inden for deres sociale medierplatform.

5. Harkje nei jo petearen med andre

Begjin med mennesker i relevante konversationer med disse platforme. Se for folk, der er ægte fragen freegje en brugere antwurzingsferwurden af ​​jo net kunstwurk leverje. Wês i ægte person her og dûkt yn i konversation. Befennen svar, advizen fra bare i noflike kommentarer gøre og begynde stærke relationer med folk på en tid til at bygge.

Harkje nei jo petearen nau og begynde medier af artikler, der jo er din målgruppe hjælpe med i problemet med adresser. Meitsje fergees e-bøger om manifestets store informationsside til jorden på nogle modeller. Us strickende mommy slægtninge i e-bog fan strickende tip gøre for nye strikkere. De romerske fan ‘e vampyrbesøgende romerske slægtninge koarte ferhalen fergees jaan som i Kindle-bog og pleatse wikseljende teasere om det perseel på har blog.

De muligheder er uafhængige af det forbinde fan jo publyk med jo kunstværk. Kreatyf få en vandfaner med din valuta, som folk er med i djippe niveau yngean kan. Det skifter fan samfund og forbinder sil i stiv stamme bouwe der er i jo kunstværk og syndigt online-online gør sil for jo om inden for te arbejde.

Echtheid og virkelig pleje om andre er wirklik de bedste tilpak for det, der er fan af jo stamme, og det stypjen fan af historien i en online verden. Det kræver en person til at forbinde med kunstner, og du har haft fan. Trochgean mei it bouwen fan disse relations and dat will jo have in ynigjend and meaninguttende online community – en in Tribe fan ‘e fans.

Kredyt: Artikel en afbyldings fra Crystal Street.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map