Find den bedste e-mail-hosting og lær, hvordan du opsætter din forretnings-e-mail

For lægmanden er e-mail normalt forbundet med større udbydere som Google eller Yahoo, da den er gratis og praktisk taget ubegrænset med hensyn til opbevaring.


Virksomheder har imidlertid ofte forskellige krav, og det er generelt en god ide at se hen imod hosting-e-mailtjeneste til forretning.

Mens der er gratis versioner tilgængelige hos mange hostingfirmaer, drager mange virksomheder fordel af fleksibiliteten og kraften i professionelle e-mailtjenester. Professionel e-mail-hosting involverer normalt e-mails, der styres af en separat eller dedikeret mailserver.

Find bedste e-mail-hosting

  • Interserver – $ 5,00 / mo
  • – $ 0,99 / mo
  • – starter ved $ 0,80 / mo
  • – starter ved $ 3,99 / mo
  • – starter ved $ 2,95 / mo
  • – starter ved $ 2,96 / mo

Trin for trin-tutorials

Videregivelse: WHSR modtager henvisningsgebyrer fra nogle e-mail-hostingfirmaer nævnt på denne side. Vores udtalelser og anbefalinger er baseret på faktisk brugeroplevelse og faktiske markedsdata.

Før jeg kommer for dybt ind, lad os først diskutere det grundlæggende.

Sådan fungerer e-mail-hosting

Selvom det ikke er et emne på spidsen af ​​den gennemsnitlige joe’s tunge, er det grundlæggende ved hosting af e-mail til virksomheder ikke særlig kompliceret. E-mail-hosting er faktisk et meget generisk udtryk og angiver blot, hvilken service der er vært for dine e-mails. For eksempel kan Gmail også betragtes som e-mail-hosting.

Inden for rammerne af denne artikel antager vi imidlertid, at du ser på at være vært for dine egne e-mails. Dette betyder, at du har fuld kontrol over dine e-mails, fra oprettelse af adresser og indstilling af, hvordan de styres, hvor de er gemt.

Når en e-mail sendes til dig, indeholder den forskellige detaljer, inklusive din e-mail-adresse. Baseret på denne adresse sendes mailen derefter til en lagerplads, som den er indstillet til at gå til. Når den er der, kan du åbne og læse den når som helst efter eget valg.

Hvis du har købt en webhostepakke, er det normalt meget sandsynligt, at e-mail-hostingtjenesten er integreret i din webhostepakke. Hvis du ikke har det, skal du kigge efter e-mail-hostingpakker for at bruge brugerdefinerede domæner til din e-mail.

En brugerdefineret e-mail-adresse ser sådan ud:

Hvorfor du har brug for hosting af e-mail til virksomheder?

Når jeg bruger udtrykket forretnings-e-mail-hosting, bruger jeg det brugerdefinerede domæne til dine e-mails. Der er mange grunde til at gøre dette, lige fra professionalisme til datasikkerhed. Form et forretningsmæssigt perspektiv, omkostningerne er ikke uoverkommelige, og fordelen opvejer langt end disse omkostninger.

1- Professionalisme

Brug af et brugerdefineret domæne fortæller dine kunder nøjagtigt, hvem de har at gøre med. Da domænet ejes og administreres af dig, ville det være vanskeligt for nogen at fejlagtigt repræsentere sig selv som tilhørende din virksomhed.

Lad os overveje to scenarier, hvor den ene virksomhed bruger hosting af e-mails til den forretning, mens den anden bruger en gratis e-mail-tjeneste;

 • Virksomhed A –
 • Virksomhed B –

I tilfælde af virksomhed A kan enhver faktisk registrere sig for den e-mail-adresse, så længe den stadig er tilgængelig.

Firma-e-mail-adressen vil dog være unik for dig, domæneejeren. Virksomhed B’s e-mail-adresse afspejler også professionalisme og dedikation til dets virksomhed, som virksomheden har.

2- Datasikkerhed

Ved at være vært for dine egne virksomheds-e-mails har du fuld kontrol over, hvordan e-mails, der sendes til dig, opfører sig. For eksempel, hvis du er i en virksomhed, hvor der er visse regler, såsom datalokalisering, skal du muligvis gemme dine e-mails på servere på bestemte placeringer.

3 – Support

Virksomheder i dag har en tendens til at kommunikere stærkt via e-mail. Det er sandsynligt, at nogle af disse e-mails vil indeholde vigtige oplysninger såsom fakturering, fakturering, kontrakter og lignende. Ved at bruge din egen e-mail-hosting, vil du være bedre rustet til at håndtere scenarier, der opstår som følge af e-mail-problemer.

Mistede eller beskadigede e-mails kan have alvorlig indflydelse på din virksomhed, og den support, der følger med hosting af e-mails til virksomheden, kan være uvurderlig.

Hvad der skaber god e-mail-hosting?

Mange af de træk, en god webhost har, bør også være til stede i en god e-mail-vært. Blandt disse træk skal toppen af ​​din liste være pålidelighed og fleksibilitet. Andre faktorer inkluderer:

Sikkerhed

Som virksomhed skal dine klienter være i stand til at have tillid til integriteten af ​​din virksomhed. De giver dig fortrolige oplysninger, som navne, e-mail-adresser og muligvis endda økonomiske data. Det er vigtigt at sikre din e-mail, og du skal være opmærksom på integrerede funktioner såsom datasikkerhed, anti-malware, anti-spam og lignende i en e-mail-vært.

Tilgængelighed

Vi tjekker ofte vores e-mail via forskellige platforme, at det kan blive let at glemme, at hver af dem kan kræve forskellige konfigurationer. Når du leder efter en e-mail-hostingudbyder, skal du sikre dig, at du har adgang til webmail, POP og IMAP.

Webmail giver dig mulighed for at bruge en webbaseret e-mail-klient, som er meget praktisk. IMAP giver dig mulighed for at læse din e-mail fra enhver enhed uden at skulle downloade dem. POP på den anden side kræver, at du downloader dine e-mails, før du læser dem.

Blacklist-Free

At have din IP-adresse sortlistet er en sikker måde at se dine forretningsaktiviteter (især klientrelateret!) Slibe hurtigt. Dette kan være et stort problem, da din IP bliver sortlistet, det tager tid og kræfter at få den ren igen. Undgå e-mailværter, der har et ry for at have klienter på sortlister, da du muligvis ender med en IP, der er genanvendt og allerede er på en sortliste.

Du kan kontrollere en svartelistestatus for en e-mail ved hjælp af MX Toolbox.

Hvor skal du være vært for dine tilpassede e-mail-konti?

1- Pakket (e-mail + websted) hosting

Bundtet e-mail-hosting er, når du får e-mail-hosting, der kommer sammen med (dermed udtrykket ‘bundtet’) din webhosting-konto. Afhængigt af dine behov kan dette vise sig at være meget nyttigt, da du ikke behøver at administrere dine e-mails på en separat konto eller betale ekstra for e-mail-hosting.

Dog er bundtet e-mail-hosting ofte begrænset i plads af den samlede kapacitet på din web-hosting-konto. De fleste bundter tildeler en enkelt mængde plads, der deles mellem din e-mail og webhosting. Bortset fra plads deler du også mængden af ​​båndbredde, der er tildelt til din konto.

Ulemper – Begrænsede funktioner og opbevaring. Ikke for store virksomheder.

Fordele – Let at opsætte, forfremse funktioner, være vært for flere små e-mail-konti til en pris.

Bedste dedikerede e-mail-hosting service? Ikke alle webhostingfirmaer tilbyder dedikerede planer for e-mail-hosting, men som eksempel kan du finde klare eksempler på god dedikeret e-mail-hosting-service på Hostinger og Liquid Web.

3- Enterprise-løsninger (SaaS)

Der er tjenesteudbydere som Google og Microsoft, der har e-mail-hostingløsninger som G Suite og Microsoft 365 Business. Dette er dedikerede e-mail-tjenester, som er lette at bruge og kraftfulde, men som skal styres separat fra din hosting, selvom de kan bruge dit brugerdefinerede domænenavn.

Ulempen med dette er, at tjenesterne kan ende med at koste en anelse, når antallet af medarbejdere stiger. Som eksempel koster G Suite kun $ 5,40 for en grundlæggende plan, men det er den pris, der skal betales per bruger pr. Måned.

Ulemper – Ekstra administrativt arbejde. Dyrt – ekstra omkostninger for ekstra e-mail-konti.

Hjemmeside: https://www.interserver.com

InterServer er baseret i New Jersey og har eksisteret i mere to årtier nu – en utrolig lang levetid for en webhost. Først introduceret som en re-sælger af en virtuel hosting-konto dækker den i dag næsten hele omfanget af spektret for webhostingtjeneste.

Tjenester: Bundtet og dedikeret hosting af e-mail.

Hjemmeside: https://www.namecheap.com

Selv blandt budgetorienterede webhostere kommer NameCheap over for så billige (ingen ordspil beregnet). Med delte hostingplaner, der starter fra så lavt som $ 1,44, praler de selv ved fornyelse nogle af de laveste priser i branchen. Udover hosting tilbyder NameCheap også andre produkter som domænenavne og sikkerhedstjenester.

Bortset fra deres betydeligt lave priser for webhosting-startplaner, har Namecheap en række tjenester, der inkluderer privat e-mail-hosting. Fra så lidt som $ 0,99 / mo kan du få ikke kun e-mail-hosting, men også noget plads til fillagring. Priserne stiger afhængigt af hvor mange postkasser du har brug for.

Hjemmeside: https://www.hostinger.com

Hostinger er baseret i Kaunas, Litauen og tilbyder en lang række hostingplaner. Den bedste ting ved deres webhosting er, at det også leveres med bundtet e-mail-hosting. Uanset om du tilmelder dig deres delte hostingplaner eller endda VPS-hosting, har de din e-mail-hosting dækket.

Tjenester: Bundtet og dedikeret hosting af e-mail.

Hjemmeside: https://www.inmotionhosting.com

Med base i begge Lost Angeles Californien har InMotion Hosting eksisteret i mere end 15 år. Virksomheden har længe været en af ​​vores foretrukne værter af mange grunde, og endda deres fælles webhosting leveres med e-mail-funktioner gratis.

Tjenester: Pakket e-mail-hosting.

Hjemmeside: https://www.tmdhosting.com

Med en ti-årig servicerekord under sit bælte har TMDhosting været en pålidelig partner for mange webstedsejere gennem årene. Det har flere datacenters placeringer samlet omkring USA plus en i Holland. Med priser, der starter fra så lave som $ 2,95 om måneden, er dette valg bestemt et smell for pengene, hvis du overvejer at de bundter e-mail med deres hosting-planer.

Tjenester: Pakket e-mail-hosting.

Hjemmeside: https://www.a2hosting.com

Vi betragter A2 Hosting som en af ​​de bedste webhosts rundt omkring, og det har en god spredning af datacenterplaceringer rundt om i verden – i Amsterdam, Singapore, Arizona og, naturligvis, Michigan. Det tilbyder ekstremt kraftfulde funktionssæt og kombinerer det med en god kundeoplevelse til rimelige prispoint.

Tjenester: Bundtet og dedikeret hosting af e-mail.

Relevante ressourcer

Vi har også udgivet en række brugbare guider for dem, der søger en vært.

 • Komplet liste over hostingudbydere, vi har gennemgået
 • Vejledning: Hvornår er det tid til at skifte til VPS
 • Undersøgelse: Hvor meget skal du betale for webhosting
 • Bedste samlede web-hosting valg
 • Bedste hosting-tjenester til små virksomheder
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map