Най-добрите VPN услуги на 2020 г.: 10 най-добри VPN услуги в сравнение

Изборът на абсолютно най-доброто от най-добрите не е лесна задача. Много зависи от проведените обширни тестове, но голяма част от него зависи и от вас – потребителя. Всеки има различни нужди, когато става въпрос за услуга за виртуална частна мрежа (VPN) и харесва ли ви или не, не е лесно да намерите такава, която е най-добрата във всичко.


Като цяло обаче, след като преминах през много VPN мрежи, открих, че има няколко големи имена, които се появяват отново и отново и са оценени изключително високо във всички ключови категории. Това включва поверителност и анонимност, бързина и стабилност, нива на обслужване на клиентите, технически характеристики и разбира се, допълнителни функции плюс опции за ценообразуване.

Най-добро сравнение на VPN цени & Преглед на плановете (актуализиран март 2020 г.)

За цялостни постижения в почти всички категории, има три доставчици на VPN, които трябва да разгледате през 2020 г.: NordVPN, Surfshark и ExpressVPN.

Най-добри цени за изтегляне Безплатни пробни сървъри Поддръжка на NetflixP2P ПоддръжкаУстройства
$ 3.49 / месец30 дни3000+5
$ 1.99 / месец30 дни3000+5
$ 0.83 / месец10
$ 2.42 / месец5
$ 7.99 / месец31 дни2000+частично30 дни700+частично7 дни1100+частично Полезни съвети за купувачи на VPN

1- NordVPN вече се продава и предлага 70% отстъпка – .

2- Как да изберем VPN? –

3- Различни случаи на употреба за препоръчания ни VPN:

Най-добрите 10 VPN услуги на 2020 г.

1. NordVPN

NordVPN - Нашият топ избор на VPN

Плюсове на NordVPN

 • Разумни цени на дългосрочен план
 • Уважавана и изпълнена с функции
 • Масивна сървърна мрежа

Уебсайт: https://www.expressvpn.com/

ExpressVPN е една от най-надеждните и реномирани марки в бизнеса с VPN и всъщност е един от нашите най-добри избори. Базирана на Британските Вирджински острови, тяхното обслужване е надеждно, сигурно и стабилно.

Хоствайки над 3000 сървъра в 94 държави по целия свят, неговата широка мрежа предлага на потребителите от почти всяка страна пламтящи бързи точки за достъп. Списъкът на възможностите, които предоставя, е дълъг и отличителен, включително най-доброто криптиране, достъп до съдържание на услуги с ограничена геолокация като Netflix и BBC iPlayer и поддръжка за споделяне на P2P файлове.

Разбира се, има и един брой екстри, които идват с услугата, което я прави номер едно в този списък.

Цените започват от $ 8.32 на месец, което за съжаление е на високата страна.

Научете повече за ExpressVPN в моя задълбочен преглед.

Минуси на ExpressVPN

 • скъп

ExpressVPN тест за скорост

Успях да изкарам 83 Mbps за скорост на изтегляне на ExpressVPN. Това не винаги е така при няколко VPN.

Резултат от тест за скорост от американски сървър.

Скоростта на пинг от сървъра в Сингапур показва 11 ms, което се счита за добро качество.

Резултат от тест за скорост от сървъра в Сингапур.

P2P и торент

Скоростите бяха гладки за порой. Мисля, че P2P трафикът успя да набере по-добри скорости от обикновено.

3. Surfshark

surfshark vpn

Плюсове на Surfshark

 • Трудно победими цени
 • Бързо и стабилно
 • Висока сигурност
 • Добра репутация

Уебсайт: https://torguard.net/

Това име може да не е прекалено познато на много от вас, но вероятно бях толкова изненадан, колкото се чувствате сега. На пръв поглед клиентът TorGuard ще изглежда малко староучилище и не толкова излъскан по ръбовете, колкото нашите топ три в нашия списък с най-добри VPN.

И все пак множеството опции, вградени в услугата плюс впечатляващите скорости на свързване, правят това лесно един от най-добрите ми избори. Възможността да се коригират нивата на криптиране може да не изглежда страхотна идея, но позволява на потребителите да балансират сигурността и анонимността според техните нужди.

TorGuard също започва да предлага достъп до следващото поколение WireGuard протокол, което означава, че той живее на върха на VPN технологията.

Цените започват от едва 4,99 долара на месец.

Научете повече за TorGuard VPN в този преглед.

Минуси на TorGuard

 • Интерфейсът трябва малко да свикне
 • Цени малко високо

5. Най-бързоVPN

FastestVPN

Плюсове на FastestVPN

 • Силни скорости
 • Мръсо-евтини дългосрочни планове
 • Няма политика за регистрация
 • Висока наличност и продължителност

Плюсове на PrivateInternetAccess

 • Масивна сървърна мрежа
 • Интегрира екстри като adblocker и anti-malware
 • SOCKS5 Proxy е включен
 • Страхотно за стрийминг на медии

Плюсове на Hotspot Shield

 • Специализирана, на живо 24/7 техническа поддръжка
 • Пълна поверителност от тракери
 • Много дълъг гаранционен срок за връщане на парите

Плюсове на PureVPN

 • Озонови сървъри
 • Специализирани P2P сървъри
 • Сървъри, оптимизирани за поточно предаване

Плюсове на VyprVPN

 • Базирано в Швейцария
 • Пълен достъп до Netflix и друго съдържание, ограничено за местоположение
 • Няма притежавани от трети страни сървъри
 • Лесно за използване приложение

Плюсове на IPVanish

 • TOR Съвместим
 • Получете достъп до по-ниски VOIP такси
 • Предотвратява дълбока проверка на пакетите

Препоръчителен VPN за най-добра анонимност:

 • NordVPN – Като седалище в Панама, тази VPN компания попада под юрисдикцията на страната (което се случва, че не пречи на законите за запазване на данни).
 • Surfshark – Surfshark приема всички основни кредитни карти за плащания (VISA, Master, AMEX, Discover) и предлага различни опции за анонимно плащане, включително Bitcoin, GooglePay и AliPay.

Ключов VPN функция # 2 – сигурност

От протоколи за шифроване до вградени функции за защита на клиентския софтуер, VPN днес предлагат сигурност на много нива. Разбира се, най-критична е сигурността и целостта на връзката, която поддържа между вас и Интернет.

Още една функция, която предлагат много доставчици на VPN услуги, е превключвател за убийство. Това означава, че всеки път, когато връзката между вашето устройство и VPN сървъра бъде прекъсната или загубена по някаква причина, VPN клиентът ще спре всички данни да излязат или да влязат на вашето устройство.

размиването на цветовете

VPN мрежите също са достатъчно дълго, че някои уебсайтове или дори правителства имат опит в разпознаването на VPN активността. Доставчиците на VPN услуги също знаят това и са въвели функция, наречена Stealthing, Ghosting или VPN Obfuscation (терминологията варира, но те обикновено означават едно и също нещо). Това помага да се объркат системи, които активно търсят VPN потребители.

Двойна VPN

Някои VPN мрежи продължават да помагат на клиентите си да скрият самоличността си и са създали функция, наречена двойна VPN или мулти-хоп. Това означава, че се свързвате с един VPN сървър и след това връзката се препраща през друг VPN сървър, преди да се ударите в Интернет. Освен маршрутизацията, криптирането се удвоява също, което добавя допълнителен слой сигурност.

Двойна VPN функция, предлагана от NordVPN.NordVPN използва двойно криптиране, за да гарантира поверителност и сигурност на най-високо ниво (научете повече в нашия преглед на NordVPN).

Освен това, в много VPN услуги през цялото време се добавят допълнителни функции като сканиране на злонамерен софтуер, блокиране на уеб банери и други. Въпреки че всичко това е удобно, никога не забравяйте основната цел – запазване на връзката ви сигурна и анонимна.

Препоръчителен VPN за най-добра скорост:

 • ExpressVPN – Хостинг на повече от 3000 сървъра в 94 държави по целия свят, неговата широка мрежа предлага на потребителите от почти всяка страна невероятно бързи точки за достъп.

Тест за скорост на ExpressVPN

Тест за скорост на ExpressVPN - ExpressVPN е един от първите три VPN.Резултат от тест за бързи тестове ExpressVPN от сървъра в Азия. Ping = 11 ms, изтегляне = 95.05 Mbps, качване = 114.20 Mbps (вижте пълния преглед на ExpressVPN).Тест за скорост на мрежата ExpressVPN - ExpressVPN е един от първите три VPN.Резултат от тест за бързи тестове ExpressVPN от сървъра в Австралия. Ping = 105 ms, изтегляне = 89.55 Mbps, качване = 38.76 Mbps.

Основна функция за VPN № 4 – Подправяне на местоположението

Не забравяйте, че не винаги става въпрос за скорост, но и за достъпност. Ако искате например да предавате съдържание в Netflix US, ще искате VPN, който има сървъри в тази страна. По същия начин, във Великобритания, ако гледате поточно съдържание на iBBC.

Ако сте в държава, която цензурира Интернет или пътувате до такава, като например Китай, уверете се, че сте избрали VPN услуга, която е добра за заобикаляне на блокове. В Китай е особено трудно, тъй като почти всичко онлайн е цензурирано и всички VPN услуги, с изключение на държавни или одобрени, са забранени..

За да преодолеят това, някои VPN компании използват обсебване на сървъра, което може да помогне за заобикаляне на някои интернет ограничения като мрежови защитни стени. Това гарантира, че вашата VPN работи в тези страни със силна цензура.

Удобни за P2P VPN услуги

 • TorGuard – Най-добрите скоростни дневници, голяма стойност и заобикаляне на торенти от повечето доставчици на интернет услуги.

Основна функция за VPN № 6 – Обслужване на клиенти

TorGuard форум тест за скорост - TorGuard е класиран на 4 място в нашия списък с най-добри VPN.TorGuard – една от най-добре поддържаните VPN услуги, поддържа активен форум за поддръжка на своите потребители (научете повече в прегледа на Timothy в TorGuard).

Както във всяка индустрия, VPN общността има своите най-добри кучета и ниски кучета в обслужване на клиенти. Няма да назовавам кои са тук, но бъдете сигурни, че ще ги извикам в това в отделни VPN прегледи.

Едно нещо, на което трябва да подчертая, е, че за услуга, която има толкова технически характер, колкото VPN, няма абсолютно никакво оправдание компания, която е специализирана в нея, да не предлага добра поддръжка на клиенти. Необходимо е. Ако се регистрирате за VPN услуга, проверете някои прегледи, за да видите как се справят в поддръжката на клиенти.

Това, че някои разчитат на система за издаване на билети е достатъчно лошо, но те могат просто да остареят да отговорят. Можете ли да си представите как седите вкъщи и все повече се смущавате, когато всеки имейл се връща при вас след ден или два – не забравяйте, че плащате за привилегията да използвате тяхната услуга.

Защо цял живот VPN може да не е добра сделка

Някои доставчици на VPN услуги имат тази концепция за предоставяне на „доживотна сделка“ на техните услуги. Въпреки че това може да звучи като кражба за тези от вас, които си представят VPN за цял живот за може би 100 долара – спрете да го помислите първо.

VPN мрежите по своята същност изискват компаниите да потопят огромна сума пари в разработването на продукти, хардуер, инфраструктура и други разходи. Ако те вземат парите си веднъж и ще ти осигурят цял ​​живот – какво ще стане, когато този фонд от средства започне да изсъхва?

Мислете за това като за понци схема, при която услугата ви се поддържа от нови регистрации в схемата. Когато схемата стане прекалено тежка, за да се подкрепят нови средства, тя се разпада. Във финансовите схеми за понци, които ще доведат до финансови загуби.

В VPN не е толкова очевидно. Може да забележите симптоми, без услугата да излезе от работа. По-ниска скорост, трудности при свързването и по-лошото от всички – потенциални вратички за сигурност, причинени от неадекватно обслужване и поддръжка.

Освен това доставчикът на услуги може да субсидира доходите си, като продава вашите данни, което е дори по-лошо от предоставянето на нестандартни услуги. Така че, преди да зашлевите кредитната си карта през целия си план, помислете за потенциалната опасност, която може да възникне от подобен план. Никой не може да си позволи да раздава безплатно услуга.

Случаи за използване на VPN – защо трябва да помислите за VPN?

1. Топ VPN за бизнеса

Препоръчителен VPN за студенти: NordVPN (15% отстъпка за ученици)

Всички сме били там като студенти; винаги има недостиг в брой и изпадане в проблеми. Благодарение на експлозията на цифрови и социални медии, сигурността и неприкосновеността на личния живот в мрежата се превърнаха в по-неотложна нужда от студенти по целия свят.

Въпреки че в повечето случаи студентите биха избрали просто най-евтината услуга, защо да се примирите с това, когато за един долар повече можете да закупите един от най-добрите VPN-та на пазара. NordVPN се вписва прекрасно в тази категория и цени настрана, предлага на студентите цял куп допълнителни функции.

Техните мобилни приложения и разширения за браузъри също ги правят идеални за студенти в движение, което позволява сигурна работа на техните лаптопи и смартфони навсякъде в кампуса.

3. Най-евтината VPN Обслужване

Препоръчителен VPN за деблокиране: ExpressVPN, NordVPN

Някои услуги за стрийминг на медии ограничават съдържанието въз основа на местоположението поради различни фактори, като специфични за страната закони, закони за цензура или лицензионни споразумения. Това включва iPlayer и Netflix на BBC. За да заобиколите това, VPN услуга помага, но не само която VPN ще направи.

Някои VPN мрежи са по-добри в сравнение с други, тъй като мнозинството просто разчита на местоположението на сървъра. Най-добрите ще въртят активно сървърни IP адреси и ще извършват бели списъци за вече забранени IP адреси. Всъщност някои VPN знаят, че не могат да поддържат Netflix и честно заявяват, че не могат в условията си на услуга.

С отличните си скоростни възможности и много широкия обхват на сървърната мрежа, ExpressVPN и NordVPN вероятно са двете най-добри в бизнеса за стрийминг на медии от повечето източници – не само от Netflix. Скоростта му лесно може да се погрижи за HD видео, а Netflix определено е в горната част на списъка с желания на повечето хора.

5. VPN за потребители на Android

Препоръчителен VPN за торентинг: ExpressVPN, TorGuard

Възможно е някои от вас да са чували, че VPN ускоряват споделянето на P2P файлове (Torrenting), но това не е напълно вярно. Истина е обаче, че порой в някои страни може да ви забие със значителни глоби или дори затвор, ако ви хванат да погребвате погрешни материали.

В много случаи има и доставчици на интернет услуги, които се мръщят на торентинг, тъй като твърдят, че споделящите файлове на P2P изяждат по-голямата част от наличната честотна лента. Това често е довело до заглушаване, намаляване на скоростта на P2P потребителите.

Един добър VPN – като TorGuard, ще ви помогне да заобиколите торенето с помощта на тези интернет доставчици. Всъщност, когато използвате VPN, за да дроселирате, вашият интернет доставчик дори няма да разбере, че търпите.

7. VPN за цифрова свобода

Оповестяване на печалбата

Ние използваме партньорски връзки в тази статия. WHSR получават такси за сезиране от компании, споменати в тази статия. Нашите мнения се основават на истински опит и реални данни на сървъра.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map