6 начина да шофирате повече имейл регистрации във вашия блог

Какво е първото нещо, което правите, когато влизате в офиса? Проверяваш имейлите си, нали? Въпреки че е едно от най-старите творения в Интернет, електронната поща все още е единственият инструмент, който всички използваме всеки ден. Това е, което го прави най-мощният и ефективен начин за предлагане на пазара на вашите клиенти.


В действителност, според повечето от най-добрите маркетолози, електронната поща продължава да превъзхожда социалните медии и различни други канали.

Защо? Тъй като е лично – достигате право до входящите кутии на клиента.

Той също е много конвертиращ. В крайна сметка вашите абонати са хора, които вече са проявили интерес към вашия продукт или услуга. Миналия месец KeriLynn писа за това как да печелите пасивно с имейл списък. Днес отивам една стъпка по-нататък и обяснявам как да увеличите абонаментните си номера. Колкото повече абонати, толкова повече реализации и повече продажби.

Ето 6 стъпки, за да започнете с: 6 начина да шофирате повече имейл регистрации във вашия блог

1. Създайте невероятно съдържание

Може би си мислите… „Е, мила“.

Но, тя се повтаря.

Списъкът с имейлите ви е толкова добър, колкото съдържанието, което създавате. Няма да убедите абонатите да предадат имейл адреса си, без да ги издухате със страхотно съдържание. И няма да ги държите в списъка си, ако не опаковате своя бюлетин, пълен с полезни неща. Първата стъпка е създаване на материал, който изумява, интриги, учи и удивява посетителите ви. След това, когато поискате имейла им, те ще се радват да го направят.

2. Изберете най-ефективното разположение на формуляра за регистрация

Знаете поговорката „по-малко е повече“? Когато става въпрос за формуляри за регистрация по имейл, забравете за това. Ако искате голям поток от абонати, ще трябва да увеличите броя на формулярите си за регистрация. Разбира се, че трябва да се намери фина линия – със сигурност не искате да дразните посетителите си.

Експертите в Buffer проведоха експеримент, като добавиха девет нови формуляра за улавяне на имейли към сайта им. Резултатът? Удвоиха данните си за регистрация за месец.

Изберете най-ефективното разположение на формуляра за регистрация

Техните най-ефективни кутии за заснемане бяха „HelloBar“ – формуляр за регистрация, който стои върху самия връх на уебсайта им – и „Slideup“ – поле за регистрация, което се появява, когато посетителят превърта повече от 60% надолу по страница. Колкото повече опции имат хората да се регистрират, толкова по-голяма е вероятността да го направят.

3. Изберете неустоим оловен магнит и надстройки на съдържанието

Голямото съдържание и високата видимост трябва да накарат посетителите ви да мислят за регистрация.

Сега сте запечатали сделката със сочен стимул. Регистрацията за бюлетин е размяна. Посетителите ви искат нещо в замяна. Затова им предложете нещо, на което не могат да устоят! Някои добре тествани идеи включват: електронна книга, бяла книга с данни и изследвания, безплатна пробна версия, каталог или брошура. Има обаче един конкретен оловен магнит, който кара реализациите все по-високи и по-високи: „надграждане на съдържанието“. Това е силно специфично и уместно съдържание, което добавя стойност към съществуващите ви блогове.

Ето как изглежда в природата:

Надстройка на съдържанието

Популяризиран като „изключителен бонус“, надстройката на съдържанието е много специфичен, кратък контролен списък, който дава на читателите незабавно поемане. Контролните списъци работят наистина добре, но използвайте въображението си и създайте нещо, което е подходящо и специфично за вашето съдържание. След това го вградете в най-популярните си блогове.

4. Създайте магнитен призив за действие

Вашият призив за действие може да доведе до или да прекъсне вашата кампания за абонамент. Това е вашият бутон за абониране Това е последната стъпка. Трябва да накарате читателите си да се почувстват принудени да кликнат върху него. Тук има три фактора: цвят, разположение и копие. За цветовете, зелените, жълтите и портокалите работят особено добре. Те са смели, привличащи вниманието и привличат вниманието ви. Можете да отидете една крачка напред и да го направите интерактивен. Това – общоприето староучилище – CTA е добър пример. Той се превръща от червено в зелено, когато се задържи над – подтиква потребителя да отиде!

Създайте магнитен призив за действие

Що се отнася до копието, направете го кратко, остро и точно. Някои маркетолози откриха, че използването на копие от първо лице работи по-добре тук. GIF по-горе е друг чудесен пример: „Дайте ми безплатен доклад сега!“ а не „изтегляне на безплатния отчет“. Той има по-голяма спешност и говори директно с вашите посетители.

5. Убий страха

Дори при всички тези страхотни съвети има нещо, което задържа посетителите ви: страх.

Те се притесняват, че вече са се регистрирали в твърде много имейл списъци. Те се страхуват, че може да им изпратите много спам и писма за продажби. Ако са нов посетител, те се притесняват, защото никога не са чували за вас. Да убиеш това инстинктивно колебание не е лесно, но може да се направи. Започнете, като им кажете какво точно ще получат, когато се абонират. Бъдете прозрачни и отворени. Друг трик е използването на „социално доказателство“, за да им покажете, че другите ви се доверяват. Ето един прост пример, който комбинира и двете от тези техники: Използвайте социално доказателство, за да убиете страхаИма социално доказателство в горната част („присъединете се към 31,012 други страхотни хора!“) И след това има прозрачен списък с точно какво получавате от абонамента. Друг прост убиец на страх е да напомня на потенциалните ви абонати, че и вие мразите спама и никога няма да споделяте техните данни с никой друг.

6. Направете бърза и лесна регистрация

Последната бариера за абонамента е сложна и продължителна форма за регистрация. Формата ви за заснемане не трябва да иска моминското име на вашата читателка Не е нужно дори местоположение или дата на раждане. Не го усложнявай. Дръжте го бързо. Не им давайте шанс да променят мнението си.

За определени уебсайтове искането за име е полезна идея. Това означава, че можете да се обърнете лично към своите читатели в самия имейл, което от своя страна като цяло подобрява отворената скорост. Но не е необходима повече информация! Той не само добавя време към процеса, той може да почувства натрапчивост, което може да отблъсне някои читатели, които ценят тяхната поверителност. Друг съвет е да се уверите, че посетителите не трябва да кликнат върху друга страница, за да се регистрират. Тя трябва да бъде толкова проста, колкото:

 1. име
 2. Имейл адрес
 3. Едно кликване Грешен

Съставено правилно, би трябвало да можете да убедите и преобразувате само за няколко секунди. Всичко е в заснемането на имейла на вашата аудитория, докато се вълнува от съдържанието ви – преди да имат шанс да променят мнението си. Не забравяйте, че колкото повече абонати имате, толкова повече шанс имате да осигурите приходи. Парите са в списъка! Какви трикове и техники сте намерили за ефективни за увеличаване на броя на абонатите си?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map