26 gratis webstedsbyggere til fantastiske websteder til at gøre

Fakt: Jo kan jo webside fergees bouwe.

Jeg er klar over, at du har hørt disse advys: Som jo serieus om din online tilstedeværelse kan du bruge NICHT i det frie websted bouwer!


Nei allegeduerigen er i standert ynkommensnivo delt delt hosting Kosten net mear som $ 5 / mo. Som jo wolle dat jo jo fra jo firma serieus tage, kan jo jo URL ikke have nogen frugt, der er jo i det fri platform bruge om jo side te winnen.

Jo ser også normalt net professionelt med på websitet med i URL som:

http://www.yourname.freewebsitebuilder.com

Doch i dette indlæg freegje jeg til om på hjemmesiden til at bygge med i den frie webside bouwer.

En der er i gode reden hvorom freegje jeg kan gøre dette. Mar om de reden til forståelse, skal du se hoefolle bouwen i typiske webside kostet.

Det koster gratis for it bouwen fan på hjemmesiden

Bouwen på typysk webside befetsje de følgende gratis:

 • Domeinregistraasje: Oer $ 10-12 / år
 • Webbehear: Frij / Oer $ 36-XXX / år
 • Webside opbygning og udvidelse: Om $ 60 – 120 / år (dette kan være i heule suesse tafoegje)

Oare som de domeinnamme, de resterende fan ‘e útjeften binne ferbûn til jo keuze fan it platform.

Tændte det udlizze.

Litte vi sige, at du afgør om webstedets fan af WordPress til at begynde. En dus, neist i domeinnamme, jo ek køb:

 1. I årlige bewurke WordPress-husholding (kostje tjent med $ 48)
 2. I premiere WordPress tema for ungefear $ 50
 3. I hovedletter fan premium plugins

I alle felter skal du forvente $ 200 på dit websted til fertsjinjen.

Mar what as jo nei two wiken realised have that WordPress – like it geweldich wie in it begjin – WAS NICHT for jo, en that jo krekt 200 bûnen ferlern have?

Hoe soe jo fiele?

Intet WordPress er i store CMS, og jeg kan bruge det til de fans af mine websteder.

Det har altid wurke til min. Mar jeg kender eksemplarer hvor WordPress er ikke det bedste pas, der er til at gå i mode med den person, der har den webside, der er et websted, der er målet om, at websitet besøgende skal læse.

Det er generelt sværere om vis fan i websideplatformen til at være en ny fordel på hjemmesiden derby opbouwe.

Mar dan er det at lade endnu, netop? Nee.

Soarch, kan jo have dette udfiere fordel, jo i en enkelt dollar, fordi de mest gode websidebyggerne tilbyder frije ferzjes. De offentlige derfan har jo selv brug for at få oplysninger om kreditkort til gean.

Det er:

Som jo fordelagtige fan ‘e fergese ferzjes, gør dig bedre, mere sikker karriere – kar te gøre, at jo net fertrouwe.

Alt, hvad du har brug for, har du jo selv i skoft med de forskellige platforme om de iene at finde, som er perfekt for jo er.

Om du vil hjælpe dig med at vælge den perfekte bouwer til din webside, bin ik rundom 25 oprindeligt fan af de bedste frijwebmastere.

Læs på deres beskeder og kortliste over 3, der er jo tinke, at det gaadlikste for jo være soe.

Derefter registreres for har frije ferzjes og se hvordan du har det platform har. Jo kan dan beslute som jo gär oarderje wolle af probere wat årre.

Sa hælder det her.

26 gratis websidebygere til at vælge

1. WordPress.com

Her taler jeg om WordPress.com og net WordPress.org.

Det forskellige mellem to er dateret WordPress.com er i den hostede løsning hvor Automattic (det heule firma af WordPress) får pleje for hosting, opgraderinger, fejler og underholdning af jo side, selv i WordPress.org underhâldswurk selv gøre.

wqrdpress.com

Sa kan jo tinke på WordPress.com som bare i en anden webside maker-ark. Der er pænt om at installere af konfigureringen. Jo kan komme tilmelde og jo er godt.

Du kan bruge den gratis version af WordPress.com til at bruge i bloggen til webstee til at begynde. Hvad det mest glæder mig over WordPress.com er, er det enkelt, at det er tilbage, der ikke kommer til at blive offentliggjort. Det offentlighedens oplevelse, som du får på WordPress får, er de hegens fan af den bedste, som jo det ferlykjen med hver anden opsje i denne liste.

Sels mei de frije version få dig adgang til 100’s fan af prachtige frije temaer. Guon fan af disse temaer er så godt opdagede, at de kan se med de samme websider, der kan konkurrere, hvordan man kan gøre på forreste sitebuorkere som Squarespace.

Derudover kommer det med den mest populære WordPress blokeditor, da den skriver er jo fokus og jo ønsker de tekniske stude med WordPress.org netto, da er WordPress.com den måde, du bruger til.

Begjinne

 • Websted: wordpress.com
 • Pro-plan: Pro-planlægning starter med $ 2,99 som jo i år tilmeldte har.

2 Wix

Wix er en fan af vores foretrukne online webside maker ark. Det foretrækker millioner af fanersider om hele verdenen.

Som jo på websitet på Wix tilmeitsje, er det ikke nogen chance for, at det er sjabloan, at du kan bruge vil du fekken fiele. En dat er når Wix kommer med i drag-drop-editor. Så pæn fan hvilken sjabloan jo kieze, det er altid allinich i útgongspunt.

Som jo i fuldstændigt tilpassend opdaget winskje, kan du begynde med i lege side og tafoegje eleminten som jo wolle.

I oar ding, hvor opmerklik er om te merken, er Wixs ADI-side (Artificial Design Intelligence) side-bouwer (mere om det opbouwen fan i side med Wix ADI her).

Yn essensen stjal denne byggemaskine med kunstig design-intelligens-site praktysk tilbyder jo side for jo som jo dit sade hvad jo-site om giet. Dette er i meget oanrikkemanderet funktion.

De historiske frie websider, der vises på denne liste, kan du netto se mere som 3 siden siden til siden. De frie websider fan Wix, på den anden kant, du kan se ubegryplike siden tafoegje. En i opslach fan 500MB kære jo også i lang tid stypje som jo ikke indhold lignende swiere side har.

Begjinne

 • Hjemmeside: wix.com
 • Lear mear: Wix anmeldelse
 • Pro-plan: For Wix personlige plan (som jo årliks ​​te keapjen), blev jo rundom om $ 3,76 / mo betelje.

3 Weebly

Fergelykber med dem som fan af WordPress og Wix, Weebly er voldelig i den frie (en premium) webside bouwerromte.

På det momint fan det skriverne har gjort det mere end 30 millioner websides.

Lykas ik Hereboppe sei, gean mei Weebly jo de feiligens fan i det faste firma, der ienris de butik net har har butik afslút! Brug de fejlsøgelser, der får dig med forskellige smukke webside-temaer, og i en let tilgængelig drag-drop-editor.

Weeblys frije version giver jo 500MB fan opslach og få adgang til alle sjabloanen og drag-drop-editor. Jo får ek tagonklik til Weebly’s SEO og fiere erfarenhedsfunktioner.


Begjinne

 • Hjemmeside: weebly.com
 • Lear mear: Weebly anmeldelse
 • Pro-plan: Begjint på $ 8 / mo, da det årligt bliver betelle. Du får i fergees domein og $ 100 Google Adwords kredyt.

4. Ucraft

Ucraft er i stor webstee-maker-ark, som jo elegante personlignende websides bouwe kin. Det kommer med en cool logo maker app hvor ikke jo it fergees bruge kan om i høj opløsning fil til at gøre og laden.

Ukein vidunderlige sjabloanen kocht med syn drag-drop-editor rediger Ucraft i meget overwinnende sitebuilder.

De mest nyhedsgunstige funktionsfaner af den nye version af UCR er dateret i indpaste domeinnamme tilføj kinesisk. Jeg tænker på, at Ucraft er en fan af de iunige frije webstedsvirksomheder, som du kan bruge til at indsætte på kupplen til en fri plan til at forbinde.

Begjinne

 • Hjemmeside: ucraft.com
 • Pro-plan: $ 10 / mo – du vil ikke se listen med 50-produkter komme og bruge gøre fan betellingsmetoaden 70 +.

5. Carrd

Den webside maker-ark, Carrd, kin-filen blev brugt til at give nogen mulighed på den ene side på websiden. Carrd er på det nuværende i beta, mar vises meget skønt.

Jeg finder det ideelt fan i side fan på en side … og flere som websider, gør Carrd side fan side, som du kan bruge, hvordan du kan fortælle historien om gode ting. Right hat Carrd over 18-sjabloanen, hvorfan 6 diel fan it premium plan are. De frije sjabloanen er også fantastiske, og det er let. Guon brûkte eleminten, igen, ligesom det formularelight (det elemint dat jo i kontaktformulier gør brug) er kun tilgængeligt i pro-versionen.

Jeg fiel med, at Carrefs frie plan i kort kontrol er, joseller som dat som basis som i kontaktformulier til at slå hat. Hoewol er der i løsningen om kontaktpersoner direkte at give, men jeg ville glæde mig gerne vil have der flere wat funktioner var i den fergese plan.

Yn action komme

 • Hjemmeside: carrd.co
 • Pro-plan: $ 19 / år

6. Webstedsbygger

SiteBuilder kommer med mere som 10.000-sjabloanen. Med dette uønskede højre antal sjabloaner kan det bruges i siden om at gøre via alle domeinen.

En fan af de første ting, som jeg søger på webstedet, er syn sjabloanen. En det bliver meget hård om dette værktøj til at beoardieljen som jo syn sjabloanen net se uden op te melden! Hoewol det hat 10.000 + sjabloanen, SiteBuilder selv ingen fan.

Mar jeg har min opsteld og de sjabloanen kontrolearje. Jeg fandt ikke 10.000-sjabloanen (måske må jeg have allinich net socht!) Som sok, men jeg har de siler, som jeg søger.

Den frije version fan af SiteBuilder kan du lide fan på hjemmesiden fan 5-side. Du kan også få adgang til alle sider af SiteBuilder.

Ek – Læs de resinsje af Tim på Site Builder.

Yn action komme

 • Hjemmeside: sitebuilder.com
 • Pro-plan: pro-pro-plan SiteBuilder begynder for $ 4,99 / mo (wannear betelle årliks). Dit plan jouwt ek i frie domeinnamme som i fri e-mail-id.

7. Yola

Med flere som 12 millioner brugere verdenswyd, er Yola i det faste frijwebmaster-makkerværktøj til jo virksomhed online til nimmen.

Wylst Yola beheinde sjabloanen hat, er godt tilgængeligt for basisbedrifter / professionelle websider.

De frie websteder, som du laver med Yola er ad-fergees. Sa selv som jo jo webside er i subsydzje fan Yola lait have, vil jo jo lêzers net nok blive med annoncer der er fra hver hoek fan jo webside komme.

Yn action komme

 • Hjemmeside: yola.com
 • Pro-plan: Som årlige penger fertsjinnet Yolas bronzeplan kostet $ 4,16 / månen.

8. Webs

Websiden kommer med i mange forskellige og gode temaer. Jeg er bare mere fan af deres værdier selv i den fri plan untsluten.

Med Webs kan du komme i en funktionel webside i sin fri plan. Jo webside sil opelle blev åbnet i webside-under-domein.

Yn action komme

 • Hjemmeside: webs.com
 • Pro-plan: Jo kan for Webs ‘grundlæggende siteplan for $ 5,99 / måned gean (wannear betelle på årsbasis).

9. WebsiteBuilder

WebsiteBuilder er i anden frije webside maker med 1000’s fan temaer.

WebsiteBuilder hat 1000’s fan gode sjabloanen. Jeg tænker på, at det generelle interface interface fan WebsiteBuilder er helt som SiteBuilder er.

Wat er voldsomt nuver! Har du onboarde e-mails er te ferlykjen!


Yn action komme

 • Hjemmeside: websitebuilder.com
 • Pro-plan: Prestationer fan WebsiteBuilder koster $ 10,75 (som jo jo i årlige plan tilmelden).

10. IM Creator

Denne steat fan af websidens bouwer havde 11.240.766 sider på ingen side.

IM-ûntfanger hat i udsundte samling fan sjabloanen. Det har også i mange modeller af hjemmesiden bygninger. CV, team, diashow, tekst, folk – jo navn. Alt, hvad du har brug for, bliver disse elementer i dit websted slute en falle.

Det er let, og du kan være redaktør af IM-skaber besøgende uden undtekening. Jo kan det probearje her.

Den komplette IM Creator-løsning er fergees for nonprofits og studinten. Dus, som jo noch altid studere af super-lidenskabelig have oer i oarsaak, jou dan de IM Skaber i sandsynligvis i dag.

Yn action komme

 • Hjemmeside: imcreator.com
 • Pro plan: $ 8 / mo.

11. Sitey

Mei 100 + skabeloner om domeinen som realitet, moade, fotografi, blog og houlik under hinanden, sidder tilbyder Safier safolle more as the measten fan ‘s webside makker ark on this list.

Det er det, det samler fan sjabloanen, som Sitey de boppehân giver. De sjabloanen med tegeare med det værktøj-træk-og-slip-side-maker-ark gør al jo behoveften.

De frije version fan Sitey kin jo i webstee fan 5-side gøre.

Yn action komme

 • Hjemmeside: sitey.com
 • Pro plan: $ 6.99 / mo som jo i årlige plan køber.

Talighting: hvad der er indtinkende, at selv denne kostlik er, stjæler Sitey jo ingen mobil-befreone side. Hermei er jo forventet, at jo $ 7.99 / mo udfiere (som jo årliks ​​betelle blev). Som jo Sitey fergelykje med nogle af de yndlingsalternativer, vil du jo inden for dette koste simpel fint.

12 Jimdo

Jimdo kan jo gøre "farver, orizjineel, en unike" websiden. Oer 15 millioner mennesker fertrouwe Jimdo for har websiden.

Jimdo hat limyt vidunderlige skabeloner. Det hører også i en webstee, da som du kontrollerer, ser du fra Jimdo-kunder i pære virkelig knippe og kreative websider, der er opboud.

Du får over 500MB opslach om på den frie webside af bloggen til at gøre med Jimdo. Du får adgang til alle sjabloanen.
Yn action komme

 • Hjemmeside: Jimdo.com
 • Pro-plan: Over $ 6 / mo som årligt faktureret.

13. Websted 123

Side 123 gør websteeën sa let som 1,2,3.

Side 123 hat i no-nonsense prixerskema. Dette er voldsomt tilmeldt i denne liste skal du se, i mange webstedsbouwere der er planlagt, hvor der kun er tale om.

Ek-site 123 tændes, og få adgang til at få ta gratis billeder – en billedekaaimerk. Dette er i trochsichtich ejendom, og det vælger de gode afbildninger i større diel er fan på det vidunderlige websted.

Side 123-køn selv er blevet brugt til at se nogen side-websider til at opbygge, der i stor funktion kan være som jo i portefølje-webstee-bouwe wolle.

Med den frie plan får du 500 MB opslach, dat er eigentlik mere og nok til grundlæggende webstee.

Yn action komme

 • Hjemmeside: site123.com
 • Pro-plan: $ 9.80 / mo som årligt betelle blev.

14. WebStarts

Oant datum, WebStarts forud for 3,8 millioner websider, så kan du sige det i firma, som jo fertrouwe kan.

Om det begynder at se, vælg webstedets fan af webstarter i det mindste datum, hvor du ser noget nyt i det nationale skib fra denne liste til at se. Dat sei, kan du jo antallet af mennesker, der ikke bruger dem, der har al bruger om deres websider at opføre sig.

Nettsjinsteande bruger de thailand, der er webstarts sjabloanen som voldich!

De frije version giver dig 1 GB på opslach. En der er ikke styrende fan af det antal siden, der er på siden, hvis du kan tilføje. Ek fanút, hvad det nyder, giver den frie version i adgang til alle sjabloanen.

Den fergese plan finder sted her i mange kontroller til den winlike opslach, der vil være kontaktformulier på siden, som du kan tilføje. Jeg kan ikke bruge sådan noget webstee jo fordelagtige familiemedlemmer.

Yn action komme

 • Hjemmeside: webstarts.com
 • Pro-plan: Den første ‘funktionele’ version er den pro-plan, der blev offentliggjort for $ 9,78 / mo. Jeg giver det funktionsspil, fordi det er syndeligt i 100-personers kontakt med jo te berikken.

15 Webnode

Maj 27 millioner brugere, webnode kan jo i smukke firma og professionelle websides bouwe. En ek online butikker.

Webnode hat wat store temaer. De hegere premiumplannere tilbyder lidmaatskapsregistreringer, så som folk, der er opskriuwe skal på dit websted til at skabe, kan du jo de lidmaatskiednis åbne med Webnodes $ 19,95 / mo-plan. Denne plan tændes jo ek på websitet i lokale språk.

De frije version untsnapelt alle webnodes sjabloanen, så jo i fisueel beropsjende webside let link.

Yn action komme

 • Hjemmeside: webnode.com
 • Pro-plan: Webnodes styringsplan kostet $ 5,95 / mo.

Bemærk: Sælger en pris på $ 5,95 / mo-deal-fan Webnode i premium-plan er, sil jo webside eller annonceres fan Webnode show litte. Jeg tænker, at dette i store afkørsel er. Den første annoncerede gratis kostpris koster $ 11,95, som naturligvis er fri djoer for nogen, der ikke alle andre funktionaliteter har brug for, som de tilbyder.

16. DoodleKit

Denne webside-makker blev 11 år i 2017, og forhåbentlig sil disse skabeloner i meget nødvendigt lignende fernijing jaan.

Den frie version af Doodlekit kan være på engelsk på et websted med ingen begrænsning som sadanich på det antal sider. Stofwize, jo får 100MB, hvad ok er.

Yn action komme

 • Hjemmeside: Doodlekit.com
 • Pro-plan: Doodlekits enkle plan koster $ 10 / måned som årlige opkommens.

17. Cabanova

Mei mear som 300-sjabloanen slægtning Cabanova jo i opfallende webside bouwe "lige så unike som dyn-DNA."

Jeg synes, det er webstee-fan af Cabanova, så jeg leau, at hans sjabloanen er godt, men det er min te sizzen uden se te se.

Websidens fan af hjemmesiden er også en netto aktualiseret med alle residen siden, så det er ægte hjul om i fæl at skabe fan af soartænderne der er med Cabanova bouwe kan.

Den frie version kan du gøre fan på hjemmesiden fan 3-side og din 50MB fan-oplysninger. En fan, der ser ud, er den frije version alle sjabloanen.

Yn action komme

 • Hjemmeside: cabanova.com
 • Pro plan: Premium planlægning starter med $ 19,48 / år (for i webstee fan 3-side), som jo jaarliks ​​betelle blev. Jo få ek i frije domeinnamme med denne plan.

18. Opfallend

Maj i oanbefelling fan ikke andet dan Seth Godin, dette webstee-produkt ark i webstee i 30 minutter bouwe, med nul-ûntwerp og kodearingsfear resultater.


Yn action komme

 • Hjemmeside: Strikingly.com
 • Pro-plan: $ 8 / månen som jo mei i den årlige plan gean, årer, den er $ 12 per måned.

19. Simbla

Dette 4-årige gamle webside-producent-ark hat som mål for små virksomheder at hjælpe og krebe fan af online tilstedeværende i unødvendige måde.

Ik tink dat Simbla in ynteressante and ferskaat to samling fan sjabloanen hat. Plus, syn prizen gør det tagonklik for i mange mennesker, der vil se for at være i fuldt kontrolleret webside skepping og hosting løsning.

Yn action komme

 • Hjemmeside: simbla.com
 • Pro plan: $ 6 / mo (Dette er stadig i Simbla-linket i foden, om det foretrækkes, skal du opdatere på $ 12 / mo-plan.)

20. Bogmærke

Blêdwizer er højlydt med det mål at være selv teknisk folk til at opføre sig om de smukke og ikke-funktionelle websider at gøre fan af kratsje.

Alles af min liket blêdwizer. Mar som jeg er en del af andre løsninger som Squarespace og andre itselde prisop fergelykje, får jeg, hvad der vil være fan af, hvad det adskiller hat. Fansels er Blêdwizer er ikke en der er på lange måder at gå, mar præcis hvad, hvad jeg glæder mig vil se, er flere sjabloanen.

Undertekenjen for Blêdwizer ferlit de e-learning-kursussen fan ‘e blêd ensafh. Hvor ikke Blêdwizer jo lærer hvordan jo jo virksomhed online te nimmen en jouwe i pæretips til hvordan det skal videre til groeie.

Der er også moduler, som SEO, sociale medier, og virksomheder i det almindelige under andre har.
Yn action komme

 • Hjemmeside: bookmark.com
 • Pro plan: $ 11.99 / mo som årlige biljoere.

21. Sitelio

Siteleo viser derút som i den faste webside og syn sjabloanen er også spændende.

Mar ik fiel my in little ûnwille about it including dat, nye skynlik sitelios social mediapongkanalen glad net negearje. Jeg bedoel dat der ikke tweet af indlægget er siden 2015, mar fan, hvad jeg er fan af hjemmesiden, er det ark i topform.

Helt ærligt, jeg er absolut flyver gennem de 10.000 temaer, der er med Sitelio få. Alle sitelios temaer er over hele kategorien som firma, blog, fotografi, houlik og flere er moai. Guon fan deres kan være let med de fonde, der konkurrerer fra side-arkfoarsjenningen som Squarespace.

Jo kan i super side fan 5-side gøre med Sitelios fri plan.

Yn action komme

 • Hjemmeside: sitelio.com
 • Pro-plan: $ 5,99 * / Mo, du kan måne til måneden betelje, ingen årlige faktura kræves.

22. Sitem.co

Wyls Sitem.co er stadig altid i Beta, den opfører sig på websiderne af 247 grutske ejere! Det hjalp det med at bygge fanportefølje, produktlansje, buroblêd, personlige websider.

Det ding, der glæder mig over Sitem, er, at det simpel eller er flugge temas hat. En begyndelse af de brugte sitem-brugere derformerer soargje, at det skal bruges til at skrive for det, der skriver fan om deres arbejde, og kan disse elegante sjabloanen perfekt oplosse.

Jeg tænker på, at makkerne er fan af den ark, der er virkelig besøgt om i tagonklike opsier til at give til alle mennesker, der vinder prisen af ​​den nye fan, en anden forudgående producent-arktakken net forstelle kan. (For jo information har de officielle saakkundigen kostet $ 10 / mo for så som jo årliks ​​betelle blev.)

De frie version stiller SSL, så sykmasines vil jo side wierskynlik bedre fertrouwe. Ek det er ad-fergees, så Sitem ikke annoncerer på dit websted døtre og du kan jo besøge dig i uskyldigt tilbud.

Yn action komme

 • Hjemmeside: sitem.co
 • Pro-plan: $ 25 pr. År

23. uCoz

uCoz er på Engelsk makro-løsning, som nogen kan være fan af i tal sitetypen for fergese. Det hat mister arbejdstagerne for at gøre dem fan af de vigtigste soarten fanesider som på personlig webside, på lignende websted, af i online butik.

Spitigernôch, begyndte jeg at besøge dette uCoz te melden, jeg har påstået i de ikke-håndholdte signaturer, der er indeholdt. Der er normalt te folle formen og te folle fjilden. Min onboarding-oplevelse, som det var den tsjinoerstelde fan, som jeg forventede hie, som det havde i kreaze strømlinede webstekkingsproses som det på sitetype og alle.

I oar ding er dat det ikke udstillingsvindue hat fan har fergese sjabloanen, slik at jo ingen forbyld få fan wat it fergese plan jo in termen fan sjabloanen og ûntwerp ark hat. Uroer som de arkiverede ark i denne liste hvormei du er på webstedet i 5 minutter kan offentliggøre, gør uCoz jo gennem i mange logistikker for at udføre.

Ek som jo tilmelde for i uCoz-akkount, bliver jo automatisk påmeldt for at have sustertsjinst med navnet uID, hvad der er netto, som heul vold er. (Som jo jo ôffreegje, er uID i tsjinst som ‘Oer min’)

De frije version er angivet i egen domeinnamme. Dette er helt normalt som de officielle nye firma-bygere, der bruger underdomæne. De frije version fan uCoz er ek ad-fergees.

Yn action komme

 • Hjemmeside: ucoz.com
 • Pro-plan: $ 2,99 per måned

24. Tilda

Tilda er i handige drag-en-drop-webstee-maker-ark af det smukke webside bouwe kinne. Tilda tilbyder i super ming fan sjabloanen til freelancere, virksomheder, konfigurationer, online-vejledere og i flere flere.

Som jeg første Tilda kontrollere, tocht ik, it like in græskar som Squarespace, åbnes som ik fan af e dekopyide opdaget seach. Mar som ik djipper dauwe, realiseret jeg, at Tilda i flere flere skabeloner blev tilbudt. Plus, det hat 350 + opdaget design, hvad der er mere som hvad Squarespace tilbyder. I oar ding dat oanbelanget er dat Tilda kommer med smukke lizzende siden.

Den frie version angiver 50 sider og tilbyder i opslach fan 50MB en er adfrije.

Yn action komme

 • Hjemmeside: tilda.cc
 • Pro-plan: $ 10 / måned med årlig betelling.

25. Portfoliobox

Som jo kinne fan ‘e navn selv ferstean, er Portfoliobox på hjemmesiden bouwer, der allinich boud er for kreative, der har deres arbejde prate ønsker.

Hoewol dit fokus for det primêr er på det werjaan fan-arbejde, stiller han også siden, da det blogger og winkelje, så jo kan jo portefølje udvides i engelsk webstee som jo wolle.

Om’t Portfoliobox-ment er beregnet til hosting af porteføljer, det specielle omtinken krigs fan ‘e tilfragen fan artysten som opfallende tentoanstillinger, moduler moduler og forstellingen. Alle sjabloanen er sa ûntwurpen at se det arbejde af kunde opelje. Besøge det kunde tilbyde de soart porteføljer, der kan se, at du er med Portfoliobox bouwe kinne.

Ek de fergese version fan Portfolio Dør ingen annoncer i jo portfolio.

En begyndelse af de frie ferzjes hannelje til 30 sider, du vil have dig nok båndbreve om i god runde portefølje til offentliggørelse.

Yn action komme

 • Hjemmeside: portfoliobox.net
 • Pro-plan: $ 6,9 / måned (som jo det årplan køber).

26. Duda

Duda tilbyder i poerbêste frije webside bouwer ark. En jowt af, at Duda alt om reaktive websider er, kan du være interesseret i, at du er fri for det frie websted, der fremstiller alle mobile enheder og tabletter.

Det hichtepunt fan Dudas frije plan for min er syn personisearringske funktion. Jeg har ikke vist datet i det frie websted, makker-ark, tilbudt familie som i personlige opsje. Persoanalisation valgte op i lokation fan af de besiker, tiidsône, og eardere besiken fertsjinnet har blêdzjen undervisning, dus i store tommelfingre for denne funktion!

Sjabloan ek, jeg tænker, at Duda i mange inspirerende design design hat. Plus få jo Duda’s drag-and-drop-editor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map