TorGuard anmeldelse

TorGuard er måske ikke det første navn, der kommer til at tænke på, når Virtual Private Networks (VPN’er) nævnes. Faktisk spurgte jeg rundt, og ikke mange har hørt om det – ja, medmindre de brugte det. Alligevel var jeg den utroligt nysgerrige person, som jeg er, en første kig, og hvad jeg så fascinerede mig.


Normalt fokuserer VPN-tjenesteudbydere ekstremt på deres forretning, men TorGuard mærker sig selv som tilbyder mere end det – online beskyttelse af personlige oplysninger, for at være præcist. Selv om det er sandt, at der er en subtil forskel, besluttede jeg at grave dybere ned i dets VPN-tilbud.

Den første ting, jeg bemærkede, var, at TorGuard laver en smule branding omkring Torrenter (P2P-fildeling). Dette er ikke meget typisk, og faktisk bliver nogle VPN-tjenesteudbydere lidt dumme, når de bliver spurgt direkte om Torrent-support – du kan læse vores VPN-guide for at finde ud af.

Det gjorde dog tricket for mig, og jeg går først ind. Dette er, hvad jeg har fundet ud af om TorGuard;

TorGuard Oversigt

Om virksomheden

 • Virksomhed – VPNetworks LLC
 • Grundlagt – 2012
 • Land – Saint Kitts og Nevis
 • Hjemmeside – https://torguard.net/

Anvendelighed & specifikationer

 • Apps tilgængelige til – Windows, Linux, iOS, Android, Mac
 • Browser plugins – Chrome, Firefox, Safari
 • Enheder – routere, Apple TV, Smart TV, Xbox og mere
 • Kryptering – WireGuard, OpenVPN, OpenConnect, IPSec
 • Torrenting, streaming og P2P tilladt
 • Bør arbejde i Kina

torguard vpn Ulemper ved TorGuard

 • Brugergrænseflade ikke så venlige
 • Prissat lidt højt; billigere alternativ – NordVPN ($ 3,49 / mo)

Pris

 • $ 9.99 / mo for 1-måneders abonnement
 • $ 4,99 / mo for 12-måneders abonnement

Dom

TorGuard har denne ‘wow’-faktor i mange tilfælde, men at den på en eller anden måde altid kommer sammen med en lille’ men ‘. Tag for eksempel de fantastiske funktioner såsom valg af kryptering og omgåelse af Deep Packet Inspection. Selvom disse funktioner er fantastiske at have, kræver det lidt viden og vænne sig til.

TorGuard Pros

1- TorGuard er meget sikker

Sikkerhed er en af ​​hovedlinjerne for en VPN-tjenesteudbyder, og TorGuard gør et utroligt stykke arbejde med at afbalancere brugernes behov og sikkerhed. Mens nogle måske ikke tror, ​​at der er en forskel – er der. Brugere har generelt forskellige behov, når det kommer til en VPN, afhængigt af hvad de laver online.

For eksempel, når de surfer på nettet, har de generelt brug for anonymitet og sikkerhed med lidt krav til brudhastighed. Det betyder, at du kan dreje krypteringsknappen maksimalt og næppe vide, at der er en forskel. Når du vil downloade noget, kan du indstille det lidt for at skubbe din linje lidt hurtigere.

Under alle omstændigheder bortset fra krypteringshastighederne tilbyder TorGuard også en række andre sikkerhedselementer, herunder DNS-lækagebeskyttelse, WebRTC lækagebeskyttelse og en Kill Switch.

WebRTC Lækage

WebRTC-lækage er noget, der påvirker mange VPN’er – noget, som TorGuard heldigvis har taget skridt til at undgå. Det er en sårbarhed i mange webbrowsere som Firefox og Chrome, og TorGuard har allerede udstedt en patch til sine klienter, der løser den. Det har endda en side, hvor du kan teste, om der til enhver tid er en WebRTC-lækage på dit system.

IPv6 lækage

IPv6-lækager kan drages fordel af angribere, hvis brugerne bruger IPv4 VPN’er. Mens TorGuard oprindeligt har beskyttet mod de fleste IPv6-lækager, har den siden opgraderet sin service for at tvinge al IPv6-trafik ind i VPN.

Dræb switch

Den Kill Switch, som TorGuard bruger, fungerer også i to tilstande. På en havde du kan vælge at lade klienten afslutte al trafik, hvis en forbindelse til VPN-serveren går tabt. På den anden side kan du vælge at bruge dem på applikationsniveau, hvilket betyder, at du kan stoppe valgte applikationer i at transmittere og modtage data, mens andre fortsætter.

2- Din identitet er (helt) sikker

Baseret i Nevis, en lille ø i Vestindien, er TorGuard ikke tvunget til at overholde komplicerede dataopbevaringslove. Hvis du har fulgt mine VPN-anmeldelser, er dette godt, fordi lovligt er der ikke mange måder, hvorpå virksomheden kan tvinges til at opgive uanset information, den har om sine brugere.

Bortset fra det, er der også en ingen logningspolitik, som virksomheden har, som det har holdt med beundringsværdig hidtil.

Saint Kitts og Nevis vedtog databeskyttelsesregningen den 4. maj 2018 (kilde).

3 – God tilgængelighed og hastigheder

Jeg har brugt TorGuard til og fra i et par måneder nu, og selvom jeg finder, at deres servicehastighed er en lille smule langsommere end nogle andre såsom NordVPN og ExpressVPN, har det generelt været pålideligt.

Med mere end 3.000 servere beliggende i 50 lande har det et godt distribueret netværk, der skal være tilgængeligt overalt, hvor du er på kloden. Min test for de forskellige servere nedenfor blev udført på en 500 Mbps linje med en fysisk placering i Malaysia.

Baseline Speed ​​Test (Malaysia, ingen VPN)

Baseline-hastighedstest fra Malaysia-server uden VPN-forbindelse (se det faktiske resultat her). Ping = 4ms, download = 324,97 Mbps, upload = 310,83Mbps

US-server

TorGuard-hastighedstestresultat fra amerikansk server (se det faktiske resultat her). Ping = 196 ms, download = 32,71 Mbps, upload = 19,07 Mbps

Der er to interessante punkter om den amerikanske server, jeg testede for TorGuard. Den første er, at hastighederne, der tilbydes her, er meget lig dem, jeg fik til ExpressVPN og NordVPN på deres amerikanske servere. Det andet er, at denne test blev udført via hvad TorGuard mærker som en “Asien-optimeret amerikansk server”.

Da der ikke er meget forskel i hastighed, er jeg ikke sikker på, hvad den Asien-optimerede del spiller en rolle i.

Europe Server

TorGuard-hastighedstestresultat fra Europa-serveren (se det faktiske resultat her). Ping = 167ms, download = 33.91Mbps, upload = 22.49Mbps

Europas hastigheder var også gode, men ikke nøjagtigt fantastiske. Jeg antager, at afstanden, jeg befinder sig fra Europa, spiller en større rolle end forventet med hensyn til dens hastighed.

Asia Server

TorGuard-hastighedstestresultat fra Asias server (se det faktiske resultat her). Ping = 11 ms, download = 106,85 Mbps, upload = 178,78 Mbps

Da jeg er i Malaysia, var hastighederne fra Singapore TorGuard-serveren så hurtige som forventet. Jo nærmere en VPN-server er til din faktiske placering, jo højere hastighed og lavere forventes ping-responsen at være.

Australske server

caTorGuard-hastighedstestresultat fra australske server (se det faktiske resultat her). Ping = 93 ms, download = 69,34 Mbps, upload = 61,47 Mbps

Intet overraskende også her, hastighederne til Australien var temmelig gode – bedre end Europa og USA.

4 – Stabil Torrenting

Torrenting og videostreaming på TorGuard var begge fejlfri. De begrænser P2P-aktiviteter til specifikke servere, men hævder, at disse er optimeret til P2P-trafik. Jeg er tilbøjelig til at tro dem, da jeg aldrig en gang har haft et problem med fildeling på TorGuard.

Ved at køre en tilfældig 4K-video fra YouTube, var der ingen stammere eller mærkbare forsinkelser overalt under scenen.

5- Plus, det har WireGuard!

Du kan aktivere WireGuard-adgang fra dit TorGuard-kontoudashboard

WireGuard er en kommende protokol, der langsomt er blevet rullet ud af nogle VPN-tjenesteudbydere. Udviklet som morderen i næste generations protokol, det ser ud til at være, har hastighederne på WireGuard-forbindelser hidtil blændet. Selvom TorGuard har WireGuard-servere, er der kun en håndfuld i øjeblikket og kun i USA (selvom du kan bruge dem hvor som helst i verden).

WireGuard tilbyder utroligt hurtige hastigheder sammenlignet med eksisterende protokoller (Kilde: WireGuard Performance Test)

Det er beregnet til at erstatte OpenVPN, den mest almindelige protokol, der bruges i dag og er tilsyneladende slankere, meget hurtigere og mere sikker. Tests har vist, at det har hastighedsfordele frem for OpenVPN med en faktor på op til ti.

6 – Fremragende kundeservice

Dette er en af ​​de bedste ting, jeg kan lide ved TorGuard – kundeservicen. Jeg testede det ud selv, da jeg er lidt nøjeregnende over at få support til et produkt, jeg betalte for og var passende imponeret. Jeg valgte ikke at have en langsom VPN-hastighed på en server til TorGuard teknisk support – via deres chat.

I de fleste tilfælde ville dette have genereret en supportbillet med en automatisk e-mail, der blev sendt til mig osv osv. Osv. Forestil mig min overraskelse, da jeg blev svaret på supportchatslinjen. Ikke kun det, men med et par instruktioner til at finpusse min TorGuard-klient, løste de problemet!

Efter at have haft så mange forfærdelige oplevelser med dårlig kundesupport, er det i det mindste en underdrivelse at sige, at jeg blev flummoxed. Men der har du det – ekspertise i en chatboks! Bortset fra det, hvis der er rejst supportbilletter, kan du få adgang til dem alle fra dit kontoudashboard – et godt enkelt reference.

7- TorGuard BØR arbejde i Kina

Jeg har overladt dette til næsten sidst, fordi det både tilbyder en lysstråle til brugere i Kina og alligevel ikke er muligt for mig at verificere på dette tidspunkt. Kina har slået hårdt ned på VPN-tjenester i landet, og mange VPN’er forlader sine brugere der.

TorGuard har dog en mulighed kaldet Stealth VPN, som den hævder at er i stand til at hjælpe brugere med at komme rundt i Great Firewall of China. Specifikt er serverne designet til at omgå Deep Packet Inspection firewalls, som forhåbentlig kunne fungere.

TorGuard Con

1- Det kommer til en stejl pris

TorGuard-prisfastsættelse

Alle de smarte detaljer, jeg har nævnt i artiklen indtil videre, synes at være fantastisk ret?

Her er men – det kommer til en ret stejl pris. Hvis du tilmelder dig en årlig plan, er TorGuard langt fra billig til en månedlig sats på $ 9,99 til en langsigtet pris på omkring $ 5 pr. Måned. Disse priser lægger det helt op mod de bedste hunde som ExpressVPN og NordVPN, såvel som nykommere som Surfshark.

Sammenlign TorGuard-priser med andre top VPN-tjenester

VPN Services *1-mo12-mo24-mo
TorGuard$ 9,99$ 4,99 / mo$ 4,99 / mo
Surfshark$ 11,95$ 5,99 / mo$ 1,99 / mo
ExpressVPN$ 12,95$ 8,32 / mo$ 8,32 / mp
NordVPN$ 11,95$ 6,99 / mo$ 3,99 / mo
VyprVPN$ 9,95$ 5,00 / mo$ 5,00 / mo

Dommen: Er TorGuard værd at prisen?

Jeg føler, at TorGuard er lidt af et to-kantet sværd. I mange tilfælde har det denne ‘wow’-faktor, men at den på en eller anden måde altid kommer sammen med en lille, hvis tilstedeværende’ men ‘. Tag for eksempel de fantastiske funktioner såsom valg af kryptering og omgåelse af Deep Packet Inspection. Selvom disse funktioner er fantastiske at have, kræver det lidt viden og vænne sig til. Heldigvis er der fremragende hjælp fra deres kundeservice, hvis du har problemer.

Det giver individuelle brugere så meget kontrol over VPN, at det føles godt at bruge det. En smartere grænseflade ville være dejlig, men det er bare prikken over i’et til en allerede god kage. Hvis det ikke var til prisen, ville jeg ikke tøve med at give dette en fuld fem-stjernet vurdering, men til disse priser anbefaler jeg folk at foretage en hurtig sammenligning med NordVPN eller ExpressVPN, inden de beslutter.

Her er en oversigt-

Ulemper ved TorGuard

 • Grænsefladen skal lidt vænne sig til
 • Prissat lidt højt

Alternativer

Hvis du vil se flere valg i VPN-tjenester, skal du tjekke mine andre VPN-anmeldelser (ExpressVPN, NordVPN) eller vores liste over 10 bedste VPN-tjenester.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map