Visme-gennemgang: All-round præsentation / diagram / infographic maker

Da jeg begyndte at spille med Visme (https://www.visme.co/), blev jeg pludselig mindet om det tidligere på året, da jeg gjorde min Canva-anmeldelse. Selvom der var forbløffende ligheder, bemærkede jeg, at Visme følte sig meget mere omfattende og – ganske enkelt sagt – professionel.


Drag and drop-visuelle bygherrer er blevet mere og mere populære, da de for det meste er så nemme at bruge. Da jeg først begyndte at dabbe i webservices for længe siden, må jeg indrømme, at jeg var forfærdelig med grafik.

Kombineret med de forfærdelige omkostninger ved de fleste grafiske designsoftware på det tidspunkt var det en opskrift på katastrofe. Der var ingen mellemgrund, der tog højde for folk med begrænsede færdigheder, som simpelthen ville have nogle dejlige grafikker af deres egne.

Skærmbillede af Visme-hjemmesiden. De er ude fra Beta for nylig – læs grundlæggermeddelelse her.

I dag, takket være værktøjer som Visme, er det blevet adresseret. Endnu bedre er det faktum, at disse værktøjer ofte prissættes ekstremt konkurrencedygtigt.

Visme er gratis i sin standardversion, mens Standard eller Komplet koster dig henholdsvis $ 10 og $ 20 per måned. For studerende og lærere er der også specielle pakker til rådighed.

Visme-planer & Prisfastsættelse

PlansBasicStandardComplete
PrisGratis$ 10 / mo$ 20 / mo
Projekter315Ubegrænset
SkabelonerLimitedAlle premium aktiver & SkabelonerAlle premium aktiver & Skabeloner
Filformat.JPG / .PNG.JPG / .PNG / .PDF.JPG / .PNG / .PDF / .HTML5
BrandingMed Visme brandIntet Visme-mærkeIntet Visme-brand på projektet
BibliotekGratis diasbibliotek

Hvad jeg kan lide ved Visme?

Pro nr. 1: Visme er velegnet til alle

Visme er mere end et simpelt grafikværktøj og udvider dets anvendelse på en lang række designtyper. Jeg siger, at det er mere end simpelt, fordi det også er i stand til at hjælpe dig med at oprette fuldblæsede præsentationer. Dette giver det fleksibilitet, der kan bruges selv i større organisationer, ikke kun for enkeltpersoner.

Forudbyggede skabeloner på Visme.

For hjemmebrugeren kan du bruge Visme bare til at oprette smuk grafik og være tilfreds med det. For den lille virksomhedsejer kan du oprette stort socialt medieindhold eller endda brochurer til en brøkdel af prisen for outsourcing,.

Og selvfølgelig, for virksomheden, tilbyder Visme muligheden for at skabe rige, fantastiske præsentationer komplet med indlejrede videoer.

Jeg ved, at du kan gøre det lige så let med Microsoft PowerPoint, som mange organisationer har, men Visme udvider denne funktionalitet til grafik, så systemet supplerer sig selv.

Om brugervenlighed vs. funktionalitet

Det har bestemt været en udfordring at forsøge at skabe et medium mellem [brugervenlighed og funktionalitet].

Der er mange avancerede funktioner og funktionalitet, som vi er blevet bedt om at tilføje til Visme; men i slutningen af ​​dagen er vi nødt til at holde en fin balance mellem brugervenlighed og strøm / funktionalitet. Vi forsøger at fokusere mere på brugeroplevelse; det betyder ikke, at vi ikke prøver at integrere mere funktionalitet; det betyder bare, at vi altid spørger “Hvordan kan vi tilføje denne funktion uden at komplicere oplevelsen for brugeren?” Hvis vi ikke kan, bliver det ophugget til en fremtidig overvejelse eller måske aldrig.

– Payman Taei, grundlægger af Visme

Pro nr. 3: Spor dit brugerengagement

Ny funktion hos Visme: Analytics.

Her adskiller de store drenge fra hinanden – Visme er mere end simpel grafikoprettelse. Jeg vil faktisk kalde det et marketingværktøj, da det fra oprettelse til marketing til dataindsamling er alt sammen. Når du først har oprettet det smukke visuelt, giver Visme dig også mulighed for at spore dens præstation.

Du kan se, hvor effektiv det visuelle har været til at engagere dit publikum, for eksempel ved at se på, hvor mange mennesker der ser på hver enkelt.

Du kan forstå dine brugere bedre med Visme Analytics. Få adgang til detaljerede analyser efter bruger, enhed, placering og niveau for engagement med din infographic.

Brugernes feedback på Visme

A2 #wvedchat Jeg brugte Visme til studerende, der skabte Vimeos, og du skal bestemt prøve det! Elizabeth Louise _ecobb

– Elizabeth Louise Cobb (@graham_ecobb) 30. maj 2018

Visme er et fortællingsværktøj, der hjælper dig med at oprette en overbevisende præsentation. #Visme

– The Digital Bridges (@TheDigitalB_com) 28. maj 2018

Er Visme prisen værd?

Når jeg har sagt alle disse vidunderlige ting om det, er jeg sikker på, at du måske spekulerer på, om der er fangst. Desværre er der. Visme lider af nogle mærkelige besvær her og der, såsom retningslinjer, der opfører sig lidt uberegnelig, når du flytter dine byggesten.

Nogle etiketter er vildledende, såsom den på Rapporter & e-bøger, da det segment kun indeholder skabeloner til undersøgelser og diagrammer.

Jeg er dog tilbøjelig til at tro, at dette er en lille pris at betale for et godt prissat værktøj, der tilbyder en kritisk funktion for mange små virksomheder. Evnen til at spore brugerengagement med dit visuelle indhold er uvurderlig, og hvis alt det koster dig, siger $ 10 om måneden, er det godt brugt af pengene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map