Sifat web mirip Eiendom Real Estate ing Wong Sing Duwe. Nalika nerangake propertyi web, sing cetha isi en rancangan sing digawe dening wong utawa perusahaan in domein, media sosiaal en aanlyn aanlyn umum.


Kaya ing babagan nyoto, blog kudu tuwuh kanthi entuk manfaat saka wektu, uga ing jumlah wong sing saben din utawa in jumlah inkomste sing ditampa. Ing donya sing sampurna, entuk gol lan tukar laba.

Pertengkaran Liwat interneteiendom

Panentu sing duwe situs aanlyn biasane cukup gampang. Sapa bied gratis gratis domein aan vir webhosting. Nanging, ana sawetara kasus pengadilan sing ketok yen sing nduweni webwerf kudu banget ati-ati kanggo netepake en njaga kepemilikan sawijining blog lan kaca media sosial sing diikat karo blog kasebut.

phonedog

PhoneDog teenoor Kravitz

Umumé para pengusaha kanggo milih wong ing perusahaan kanggo nggawe lan njaga akun media sosial. PhoneDog, kariawan nyipta en verbied verbode sawise kudune ditindakake.

TelponDog ndhukung manawa akun media sosial yaiku perusahaan sifat ora nyata nalika Kravitz ngajokake dheweke ngavan as mbangun kaca media sosiaal op Twitter en kanthi mangkono iku dheweke.

Apa sampeyan bisa sinau saka iki?

  • Nalika sampeyan bisa milih karyawan kanggo njaga kaca media sosial, sampeyan bisa nggawé akun dhisikan dhewe kanggo njaga kepemilikan.
  • Aja dasi jeneng karyawan menyang kaca media sosial. Yen ngono, ek sing dijaluk diarani @PhoneDog_Noah. Yen perusahaan mung mekso @PhoneDog, kasus kasebut bisa uga luwih cepet diputus.

arend vs morganArend teenoor Morgan

Ing liyane menarik kasus, sawijining perusahaan sing tuku metu wadon kanthi jeneng Eagle lan dipunginaake dheweke kanggo sawetara wektu. Akun LinkedIn sing nggunakake Eagle sing diikat karo perusahaan en kepentingan pribadi.

Nalika loro partai mungkasi hubungane, Morgan is nie beskikbaar nie, maar ook LinkedIn met die Eagle ngontrol kasbut, nyatakake en iki kalebu eienskappe perusahaan en kanthi mangkono bisa didol.

Kaputusan ing kasus iki menarik, amarga pengadilan ketemu Eagle nduweni met LinkedIn dheweke. Nanging, ora menehi ganti rugi amarga ora bisa mbuktekaken rugi amarga omset akun kasebut.

Kesalahan paling gedhe ing Eagle yaiku ngontrol akun dheweke kanthi nuduhake sandhi karo karyawan liyane sing mbantu dheweke nampa panjaluk sambungan en njaga akun kasebut.

Apa sampeyan bisa sinau saka iki?

  • Aja menehi akses menyang akun pribadi utawa bisnis. Yen sampeyan butuh pitulung, ganti tembung sandhi sadurunge sampeyan mungkasi pagawean. Yen sampeyan karyawan, cukup sopan kanggo nuduhake info iki.
  • Sanajan het dit met Eagle, dheweke, gereageer, en dit is ‘n verband tussen die potensiële amarga dikunci saka en dheweke..
  • Tansah akun bisnis lan pribadhi kanthi kapisah, utamané yen sampeyan nggarap wong liya.

Cukup Cara Terkenal Punapa Panjenengan Situs Propertyi?

Nalika mundhut akun media sosial mumet, nilai sing bener saka propertyi aanlyn sampeyan mbokmenawa ora bisa diukur. Sawetara situs-web sing van die verskillende liedjies wat in jou naam gebruik kan word.

Isih, yen ora ana sing gelem mbayar jutaan dolar kanggo tuku situs web kasebut, banjur regane sing ora apik. Sawetara situs web wis didol kanggo apa sing dadi werd, sanadyan.

  • SEO.com – Dituku verdien $ 5 dollar.
  • Toys.com – ToysRU se $ 5 miljoen dollar domein in 2009.
  • Hotels.com – Iki domein het ‘n baba van 11 miljoen dollar in 2001 gehad.
  • VacationRentals.com – HomeAway Home domein vir $ 35 dollar per dag by Expedia.

Nalika jeneng domein dhewe bisa uga trep karo dhuwit, apa sing luwih angel kanggo ngukur yaiku nilai pengunjung sing teka in situs kasebut en potensiële kanggo ngowahi soos kasebut dadi pelanggan.

Nambah Nilai Blog Sampeyan

bloggingKaya ing vaste eiendom, regane bisa beda kanggo kabeh wong. Kepiye sampeyan ngukur regane blog sampeyan gumantung karo tujuane kanggo blog sampeyan. Ing vaste eiendom, herwin omah diukur wong sing tuku tuku eiendomi kasebut.

Contone, siji kulawarga bisa luwih ngeling-eling yen ana sekolah sing apik in wilayah kasebut, dene liyane isih golek nomer tartamtu saka kamar mandi. Contone, apa sampeyan pengin nyedhaki para pamaca? Banjur, pangukuran sampeyan bisa uga sing maca lan maca apa sing diwaca. Mangkene sawetara cara sampeyan ngukur nilai blog sampeyan:

  • Jumlah pengunjung
  • Peringkat mesin telusur
  • Jumlah kiriman blog
  • Jumlah-skakels

Sawise sampeyan ngerti pangukuran sing sampeyan hargai blog sampeyan, mula sampeyan bakal bisa nambah nilai kasebut.

  • Tambah Pengunjung: Lalu lintas nyopir menyang blog sampeyan bisa uga luwih gampang diucapake tinimbang rampung lan asring asil saka macem-macem faktor. Siji bab sing sampeyan pengin nggawe yaiku nambah tembung saka tutuk. Dakkandhani babagan kulawarga en kanca-kanca in blog sampeyan. Skakel kirim menyang media sosial. Sampeyan uga pengin maca kiriman Wisnu Supreeting in SEO Plugin sing Disaranake Kanggo Situs WordPress Sampey in 2015 kanggo gain sawetara gagasan tambahan.
  • Tambah Penjualan verkope: Entuk pengunjung ing blog sampeyan mung setengah perang. Yen sampeyan pengin monetiseer blog sampeyan, sampeyan koedoe maca para pamaca kanggo klik op ‘n skakel na ‘n volledige buletin vir produkte. Waca pandhuan rinci lengkap Luana Spinetti babagan mbangun konversi lan judhul kesetiaan 37 Elemente van gebruikersbetrokkenheid – UX, Konversions, Loyalty kanggo gagasan babagan aspek blog iki.
  • Tambah-ranglys: Kaca telusuran ing ngarep telusuran Google bisa uga disebut Real Estate. Yen situs web sampeyan ora peringkat ing limang utawa enem situs paling gedhe ing wilayah ceruk sampeyan, sampeyan bisa uga ora entuk akeh lalu lintas saka Google. Nambah rangking mesin telusuran sampeyan minangka tugas engel. Google ngganti apa sing dikarepake kanthi rutin saben dinane, sawise kabeh. Siji bab sing bisa ditindakake saiki lan bisa uga bakal bisa digunakake in jaman ngarep, yaiku nulis konten sing apik banget.
  • Tambah-skakels: Yen sampeyan ora pengin ngandelake Google bied ‘n telesuran liyane kanggo kabeh lalu lintas sampeyan, mula nandur modal sawetara wektu kanggo nggawe backlink iku cerdas. Sawetara cara sampeyan bisa nambah backlink kalebu komentar in blog liyane (priksa manawa komentar sampeyan migunani en spam), dadi blogger tamu, en hubungan dagang karo wong liya. Cukup manawa situs sing nyambung menyang sampeyan uga situs kualitas.

Siklus op te gradeer

Ing onroerende goed, ana limang taun aturan sing nyatakake yen sampeyan koedoe ngedol omah en nganyarke menyang luwih larang saben limang taun utawa luwih. Jendhela iki ngidini sampeyan kanggo nggawe paling éntuk saka omah en nganyarke menyang luwih gedhe kanggo dhuwit kurang. Sajrone wektu, lan sawise sawetara nganyarke, sampeyan bakal ing omah sing luwih gedhe kanggo biaya sing padha, kanthi asumsi sampeyan muter rata-rata saben.

Sampeyan bisa nggunakake siklus upgrade menyang situs web uga, elinga yen internet gerakane in kecepatan warp dibandhingake nyata gesang. Mbokmenawa paling apik kanggo nganyarake blog saben nem sasi kanggo taun kanthi maksimal.

  • Ontleed bladsye. Kang nampa lalu lintas wat verlang? Kang paling ora? Apa wae bakal dianyari, dirubah, utawa dibusak?
  • Tambah sesuatu sing anyar. Salah sijine gedhe babagan tuku omah anyar yaiku njupuk bad spa spa utawa kolam renang sing apik. Carane sampeyan bisa nambah blumbang in lemah en situs web sampeyan? Apa anyar lan pinggiran sing bisa nambah ora ana wong liya sing lagi gawe?
  • Tambahake menyang "kulawarga." Salah sijine omah sing luwih gedhe kanggo omah gedhene yaiku kemampuan kanggo ningkatake ukuran kulawarga, duwe bayi liyane, utawa pindhah menyang wong tuwa. Carane sampeyan bisa nambah menyang kulawarga bisnis virtuele sampeyan? Apa sampeyan nyewa panulis supaya sampeyan bisa nggawe tulisan blog 10 seminggu tinimbang 5? Mungkin sampeyan butuh spesialis PR kanggo mbantu sampeyan ningkataké situs sampeyan? Deleng cara kanggo nambah kulawarga.

Akeh cara, blog kaya vaste eiendom. Iki minangka sing sampeyan investasi lan sinau tresna liwat wektu. Kanthi ngetrapake aturan sing gampang iki, sampeyan bakal sukses karo blog sampeyan, lan ing sawetara cara, malah luwih migunani tinimbang omah sampeyan dhewe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me